Zorg voor een betere akoestiek met een akoestisch plafond

Als het bijvoorbeeld zo is dat er in uw gezin een kind is dat slechthorend is, dan is het veelal voor diegene ontzettend moeilijk om de anderen te verstaan in huis. Het geluid wordt door de muren weerkaatst en daardoor kan een slechthorende erg veel prikkels ervaren en zich niet meer goed kunnen focussen op wat een ander zegt. Een akoestisch plafond kan in zo’n geval uitkomst bieden. Want wat doet een akoestisch plafond? Dat zorgt ervoor dat al het lawaai gedempt wordt, waardoor het zachter wordt. Niet dat het daardoor minder hard is, maar het klinkt allemaal veel minder hol. Het is uiteraard ook een optie om een vloerkleed op de grond neer te leggen, bijvoorbeeld een hoogpolig tapijt. Maar veel mensen geven toch de voorkeur aan laminaat, zeil of iets anders, zodat ze de vloer gemakkelijk schoon kunnen houden. Maar dan gaat het wel erg hol klinken en worden sommige gesprekken een gekakel van jewelste. Een akoestisch plafond zorgt er op een sublieme wijze voor dat dit minder wordt of zelfs helemaal verdwijnt. Dit is een beetje afhankelijk van hoe u woont. Met een akoestisch plafond kunt u geluidsproblemen dus heel eenvoudig oplossen, zonder dat u in de weer hoeft met stoffige vloerkleden en wandkleden. Zou u hier nou ook wel gebruik van willen maken, maar weet u niet zo goed hoe u dit zou kunnen realiseren? Dan is het heel goed dat wij u op dit moment even kunnen informeren over de diensten van NPS Plafonds. Wij hebben namelijk voor u het perfecte akoestisch plafond in de aanbieding en kunnen dit ook nog eens in één dag aanbrengen. Als u dus ook wel heil ziet in een akoestisch plafond, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. En alleen daardoor hebt u al geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Wilt u eerst graag even van de hoed en de rand weten voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met ons in zee zult gaan voor een echt akoestisch plafond? Lees dan gerust even verder in de volgende alinea, want daar vindt u meer informatie over onze producten en over onze firma.

Een akoestisch plafond kunt u het beste bij NPS Plafonds kopen

Al u ook voor een prettiger woonklimaat op het vlak van horen zou willen gaan, dan raden wij u zeker aan om eerst eens even een bezoekje te gaan brengen aan onze website npsplafonds.nl. Hier kunt u namelijk meer informatie vinden over wie wij zijn en over wat een akoestisch plafond voor u zou kunnen betekenen. Wij hebben alle info handig gerubriceerd, zodat u snel kunt vinden waar u naar op zoek bent. Het leuke en handige is dat u ons zowel in het oosten van het land als in het westen van Nederland kunt vinden. Wij hebben onze vestigingen goed verspreid en daarom kunnen wij altijd gemakkelijk naar u toe komen voor een heus akoestisch plafond. De reistijd is nooit lang. Wij zijn dan ook niet alleen klanten uit deze regio’s van dienst, maar ook mensen die elders in het land wonen. En dankzij onze vestigingen in België kunnen wij ook Belgen aan een akoestisch plafond helpen. Het maakt ons niet uit waar u woont, wij zijn u altijd graag van dienst. Bij ons is de klant nog echt koning en dit merkt u eigenlijk aan alles. Wij staan simpelweg te allen tijde voor u klaar om u:

  • ten eerste meer informatie te bieden over akoestische plafonds op npsplafonds.nl
  • ten tweede van een antwoord te voorzien op al uw vragen rondom dit thema
  • ten derde van dienst te zijn met een passende offerte voor uw situatie
  • ten vierde blij te maken met een echt akoestisch plafond, waar u jarenlang plezier aan zult beleven
  • ten slotte een goede nazorg te bieden en dergelijke.

Al met al kunt u niet meer om NPS Plafonds heen als u een verbetering van de akoestiek in uw woning prefereert! Wij hopen u dan ook binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant voor een akoestisch plafond. Neem dus snel contact op!

Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Een akoestisch plafond is een flinke investering en daarom snappen wij als geen ander dat u hier eerst eventjes goed over na wilt denken. Het is niet slim om zomaar impulsief ergens voor te gaan. Het is veel beter om weloverwogen een keuze te kunnen maken. En daar helpen wij u graag bij! Ook al weet u nog niet zeker of u daadwerkelijk een akoestisch plafond wilt hebben, wij adviseren u graag. Wij zijn de specialist op dit gebied in Nederland en u hebt aan ons aan zeer betrouwbare partner. Wij kunnen uw woonsituatie altijd goed inschatten, om vervolgens met een passende offerte te komen. En het leuke is dat die altijd lager uitvalt dan u had gedacht. Dit komt doordat wij erg lage tarieven hanteren, om onze klanten niet op kosten te jagen. Een akoestisch plafond kost dus bij NPS Plafonds niet veel! Heeft u nog een andere vraag? Schroom dan niet en neem snel even contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over hoe de plaatsing in z’n werk gaat en dergelijke.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn