Ondernemen op de Canton Fair

Cantonfair-service - Canton FairOndernemers en bedrijven op de internationale markt kunnen er natuurlijk niet om heen: de Canton Fair in Guangzhou. Al velen jaren wordt tijdens de Canton Fair het beste van het beste gepresenteerd op het gebied van import en export met China. Dit is zeker een fair die u niet mag missen. Elke lente en herfst staat Guangzhou in het teken van de handel. De beurs duurt 3 weken waarin u uw bedrijf kan laten zien. Wanneer u besloten heeft om deel te nemen of naar de Canton Fair toe te gaan is het van belang om goed te weten waar u heen moet en wat u het beste kunt regelen voor de overnachtingen. Het is dan handig om via de Canton Fair service al uw vragen te stellen. Zij helpen u snel en professioneel met al uw vragen, waardoor u er op kunt vertrouwen dat uw verblijf in China zo goed mogelijk geregeld zal zijn en u zelf kunt focussen op belangrijker zaken. De Canton Fair is een fair waarbij verschillende industrieën en sectoren zich presenteren. Het is dus een hele goede plek om als professional naar toe te gaan en uw netwerk verder uit te breiden. Vergeet voor vertrek vooral niet om een visa aan te vragen, dat is uiteraard nodig om de Canton Fair in China te kunnen bezoeken. Het is verstandig om er voor te zorgen dat er geen misverstanden ontstaan met betrekking tot de communicatie. Daarvoor kunt u het beste een tolk inschakelen die ook via de Canton Fair service geregeld kan worden. Hierdoor weet u zeker dat er geen fouten gemaakt zullen worden, ook al spreekt u zelf geen vloeiend Chinees.

Zaken doen op de Canton Fair

Iedereen die een eigen bedrijf heeft weet dat je goede producten in huis moet hebben om boven het koren uit te komen. Dit kan lastig zijn want waar gaat u die goederen vandaan halen? Het is verstandig dit op een beurs te doen. Hier worden goederen niet alleen uitgebreid aangeboden, maar kunt u ook goede zaken doen en de beste producten zelf selecteren. De markt in China is een van de beste voor de internationale handel. De grote Canton Fair is dan ook de beurs om naar toe te gaan en uw slag te slaan. U kunt alles lezen over de Canton Fair via de website www.cantonfair-service.com. Hier kunt u naast de algemene informatie ook geholpen worden om het beste uit de Canton Fair te halen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de reis en de accommodatie. Zodra dit voor u geregeld is kunt u zich bezighouden met wat echt belangrijk is: het vinden van de juiste goederen op de Canton Fair. De Canton Fair is heel groot en over de hele wereld bekend. Hierdoor zult u ook een goede kans van slagen hebben om het product van uw keuze aan te kopen en in gesprek te gaan met andere ondernemers. Doordat de Canton Fair twee maal per jaar plaatsvindt in China is het voor velen mogelijk deze verre reis toch in elk geval één keer per jaar te maken. U kunt niet alleen goederen kopen op de Canton Fair uiteraard. Ook het zakelijke contact tussen de verschillende deelnemende bedrijven is van groot belang. In de lente en in de herfst kunt u in het verre China op de Canton Fair de beste zakelijke contacten opdoen of natuurlijk onderhouden. Daarnaast wilt u natuurlijk ook met uw eigen bedrijf uw klantenkring uitbreiden. Uw producten kunt u namelijk ook verkopen in Guangzhou op de beurs.

Groot aantal bezoekers

Elke ondernemer weet natuurlijk dat het van groot belang is om uw eigen producten bij een groot publiek onder de aandacht te kunnen brengen. Vooral met kijk op de internationale handel. Bij de beurs in China bent u er van verzekerd dat u uw producten bij zeer veel bezoekers aan kunt prijzen. Op de beurs worden namelijk elk half jaar enkele duizenden bezoekers verwacht. Ook de zakelijke markt behoort tot deze groep. Door de diversiteit van de zakelijke partijen bereikt u ook een veel breder publiek. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan instituten op het gebied van de wetenschap of aan grote fabrieken met internationale belangen. De vele stands die op de beurs te bezoeken zijn zorgen samen voor een grote diversiteit. U komt dus nieuwe contacten tegen uit andere sectoren waardoor ook de kans op een nieuwe samenwerking toe kan nemen. Het netwerken is uiteraard een belangrijk onderdeel van de internationale beurs in China. Door de grote oppervlakte van de ruimte en alle verschillende stands is het aan te raden om meerdere dagen uit te trekken om een bezoek te brengen. Het zou natuurlijk heel erg zonde zijn om door tijdsdruk een aantal belangrijke deals of aankopen mis te lopen. Boek daarom vooraf uw hotel of andere verblijfplaats om een rustig bezoek te kunnen plannen waar u het meeste aan over zult houden. Via de service van Canton Fair kan alles voor u geregeld worden. U bent verzekerd van transport van het vliegveld naar uw hotel en daarna ook van en naar de beurs. Ook voor het boeken van de tickets kunt u contact opnemen en voor vragen die u over de beurs heeft kunt u bij deze service terecht. Voor elke ondernemer een fantastische ervaring om naar deze beurs in het verre China af te reizen, contacten op te doen en de beste producten in te kopen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn