Wilt u meer haar? overweeg dan een haartransplantatie

Hebt u de behoefte aan een haartransplantatie? Dan is dat helemaal niets om u voor te schamen. U mag dat dan misschien wel denken of voelen, dit is verkeerd en het lichaam geeft verkeerde signalen af. Denk er eens over na, u zult al snel op de conclusie komen dat u er niets aan kunt doen dat uw haar aan het uitvallen is. Dat is immers voor het grootste gedeelte afhankelijk van uw genetica en stond dus al bij uw geboorte vast. We zijn nog lang niet zo ver dat we dit kunnen aanpassen en het is maar de vraag of dat in de toekomst anders zal zijn laat staan of dit wenselijk is. Mocht u het zodanig vervelend vinden dat u daarom graag een gedeeltelijke of misschien zelfs wel algehele haartransplantatie wilt laten uitvoeren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Deze haartransplantatie voeren we niet eens in Nederland uit ook al zullen nabehandelingen en zorg, mits dit noodzakelijk is, wel kunnen worden uitgevoerd bij diverse klinieken hier in dit koude kikkerlandje. Waar wordt dan de haartransplantatie uitgevoerd horen we u denken? België? Duitsland? Nee, in Turkije! Ja, dat leest u goed, niet bepaalt naast de deur hoewel u er met het vliegtuig al binnen een paar uurtjes bent. Wat is de reden dat we de kliniek voor deze haartransplantatie in dit Euraziatische land hebben geopend? Simpel: om de kosten te drukken. Over het algemeen is de levensstandaard er niet wat lager en daardoor zijn de vele onkosten die we hebben bij een haartransplantatie veel lager. Dat neemt niet weg dat u er de allerbeste experts en apparatuur terug zult weten te vinden, het is gewoon zo dat over het algemeen een haartransplantatie in Turkije goedkoper is. Daarnaast is het erg belangrijk dat het lekker warm weer is. Het klinkt misschien raar of wat flauw maar de warmte zorgt er voor dat haarimplantaten sneller ontkiemen zodat u al met een beginnend bos haar terug kunt keren naar Nederland.

Lees hier alles over onze mogelijkheden qua haartransplantatie

Het duurt dan ook enkele weken en dan kunt u echt vooruitgang waarnemen. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren en denkt u wel baat te hebben bij een haartransplantatie? Kijkt u dan eens op onze website: esteworld-haartransplantatie.nl. U vindt hier alle informatie over de mogelijkheden tot het verkrijgen van een haartransplantatie dus grijp deze kans met beide handen aan. Voor het zo ver is willen we u natuurlijk erg graag ontmoeten en dat zal vast ook voor u gelden. U gaat immers een flinke reis maken dus u wilt van te voren wel weten wat voor vlees u in de kuip hebt liggen. We geven u dan ook groot gelijk. Een haartransplantatie is niet iets dat u overnacht beslist. Kijkt u dan ook rustig de kat uit de boom en neem contact met ons op. Dan maken we met u een afspraak en kunt u bij ons langskomen in een van de klinieken hier in Nederland om te praten over de haartransplantatie. Ook krijgt u vast een kijkje in de prijzen en dat is ook mooi meegenomen want het is ondanks alles natuurlijk wel een flinke investering. De kans is erg klein dat de zorgverzekeraar hier aan mee wil betalen dus zoekt u dit van te voren goed uit en doe daadwerkelijk dit consult die u overigens online kunt aanvragen. Als u echt niet meer langer op de haartransplantatie wilt wachten dan kunt u ook online alvast een offerte aanvragen. Geef aan wat u wilt, hoewel har er als het ware bij moet komen en ook wanneer u tijd hebt voor de haartransplantatie. Dan gaan we dit voor u uitzoeken en geven we u een eerste prijsindicatie. Pas als u akkoord bent gegaan beginnen we met het inplannen van de haartransplantatie dus u zit helemaal nergens aan vast. Ook als u enkel aan het oriënteren bent op de website maar wel wat vragen aan ons hebt dan staat het u vrij om ons even op te bellen dan wel een e-mail toe te sturen. Onze klantenservice doet zijn best om u zo spoedig mogelijk te woord te staan dus vraag ze gerust het hemd van hun lijf.

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar

Een haartransplantatie kan een grote verandering in uw leven teweegbrengen. Zowel innerlijk als het uiterlijk, voor u zelf en voor vele anderen:

  • U zult zich hopelijk dankzij een haartransplantatie weer een stuk zelfverzekerder voelen, u voelt zich knapper en misschien zelfs jonger dan voorheen
  • Dat zullen uw familie, vrienden en partner vast en zeker ook beamen. Het zal u verbazen wat een haartransplantatie allemaal met zich meebrengt
  • Dus u krijgt meer zelfvertrouwen en u bent knapper, dit zijn nog maar 2 punten die dankzij een haartransplantatie komen kijken maar dat is nog lang niet alles natuurlijk.

Kijkt u dan ook eens naar de recensies van mensen die al zijn voorgegaan en een nieuwe haardos hebben gekregen dankzij Esteworld. U vindt er niet alleen reviews maar ook veel plaatjes van voor en na afbeeldingen. Die liegen er zeker niet om en we mogen dan ook wel stellen dat de kans op succes vrijwel 100 procent is. Wilt u dit nu ook? Dan weet u nu waar u moet zijn om een consult aan te vragen. Laat deze kans dan ook niet aan u voorbij gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn