Maak je evenement compleet met een heuse goochelaar

Een feestje is natuurlijk leuk en aardig, maar hoe maak je een feestje nou echt tot een topfeest? Om er een topfeest van te maken zal je iets speciaals moeten doen, iets wat men niet zo maar verwacht en iets waarmee je de mensen op het feest kunt vermaken. Of het nou gaat om een privéfeestje bij je thuis of een bedrijfsfeest met een hele hoop mensen bij elkaar, in beide gevallen kun je wel iets gebruiken waarmee je de mensen kunt vermaken. Hetzelfde geldt natuurlijk voor allerlei andere soorten feestjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een kinderfeestje? Dat zijn vaak ook lastige feestjes om iets leuks voor te bedenken waar de kinderen helemaal blij van worden. Het zou dan ook mooi zijn als er één element is voor al die feestjes waarmee je de feestjes kunt laten slagen. Een goede optie om te overwegen is dan ook het inhuren van een goochelaar. Met een goochelaar kom je verassend uit de hoek, want het is niet iets wat je snel verwacht. En een goochelaar heeft het vermogen om zowel kinderen als volwassenen te betoveren. Mits het een goede goochelaar is natuurlijk. De trucs moeten niet te doorzien zijn en zowel kinderen als volwassen voor een raadsel zetten. Met een goochelaar breng je iets unieks aan tafel en vaak is het ook letterlijk aan de tafel waar een goochelaar optreedt. Elke volwassene heeft nog een kind in zijn of haar binnenste en zal dan ook stiekem heel blij zijn met de kunsten van de goochelaar. Het is niet voor niets dat het beroep van goochelaar nog altijd bestaat, want mensen vinden het nu eenmaal leuk om voor een mysterie gezet te worden. Het is ook erg leuk om te ontdekken wat het geheim is van de goochelaar, wat de truc is. Dus je let natuurlijk extra goed op als je de kunsten van de goochelaar bekijkt. Je wilt natuurlijk weten hoe hij of zij het doet en wat het geheim is achter de truc. Een goochelaar verraadt zijn of haar geheim natuurlijk nooit en als het een goede goochelaar betreft zal je veel te veel afgeleid zijn om het geheim te achterhalen. Maar dat is een groot deel van het plezier, namelijk dat er zoveel gaande is, dat je nauwelijks weet waar je moet kijken. Dat is de verdienste van een echte professional. En zo iemand wil je dan ook inhuren voor jouw feestje of partijtje.

Waar vind ik een professionele goochelaar?

Wil je een echte entertainer voor je feestje en niet simpelweg iemand die een paar trucs laat zien? Dan is goochelaar Jordi zeker iets voor jou. Jordi is namelijk een heuse ras entertainer die niet alleen maar een paar trucs laat zien, maar ondertussen ook het contact vasthoudt met de mensen, het publiek bij de act betrekt en ook nog eens de nodige humor toevoegt aan zijn optreden. Het is voor een goochelaar belangrijk om de act niet te eentonig te maken. Als beginnend goochelaar ben je natuurlijk vooral met de trucs bezig. Je doel is om de trucs te laten lukken. Maar door deze focus op de trucs mis je het contact met het publiek, je mist daardoor een stukje entertainment. In feite ben je als goochelaar verantwoordelijk voor de hele zaal mensen en die mensen willen vermaakt worden. Natuurlijk is de truc al een prima vorm van vermaak, maar de manier waarop je de truc inkleedt, de manier waarop je het uitvoert en de manier waarop je het geheel presenteert, dat zijn de factoren die maken of een optreden slaagt of niet. Je moet het pakketje waarin je de truc aanbiedt dusdanig opleuken dat men al geëntertaind is voordat de truc goed en wel is begonnen. Daarom is het goed om iemand als Jordi in te huren. Jordi heeft al 20 jaar ervaring en kan de trucs dus op de automatische piloot uitvoeren, waardoor hij voldoende ruimte overhoudt om de mensen te entertainen, om contact te maken met het publiek en om de trucs in snel tempo uit te voeren. Het is van belang dat het een wervelende show is, maar er zijn vele mogelijkheden waarop je dat kunt realiseren. Eén daarvan is om gewoonweg tussen de mensen je trucs uit te voeren en via je vingervlugheid de mensen constant op het verkeerde been te zetten. Jordi is dus niet iemand die op een podium staat en zijn act uitvoert. Jordi staat tussen de mensen en maakt contact en dat geeft het feestje een air van intimiteit en vermaak.

Je vind Jordi via goochelaarjordi.nl

Op de site van Jordi merk je meteen dat het hier gaat om een informele goochelaar die bij wijze van spreken gewoon bij je aan tafel komt staan. Als tafelgoochelaar is Jordi dan ook helemaal in zijn element. Met zijn vliegensvlugge vingers kan hij verschillende kaart trucs uitvoeren en zoals gezegd is het niet de truc zelf die zo leuk is, maar vooral de manier waarop Jordi de truc uitvoert. Hieronder staan enkele eigenschappen van Jordi die maken dat hij een zeer geschikte keuze is voor al je feestjes en partijtjes.

  • 20 jaar ervaring
  • Geen reiskosten
  • Prijswinnend artiest
  • Humor, vingervlug en interactie
  • Zeer positieve reacties

Verder kun je op de site enkele promotiefilmpjes bekijken waardoor je direct kunt zien wat je kunt verwachten. Ga dus snel naar de site en maak gebruik van Jordi.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn