Wat zijn biohcg druppels?

Misschien heb je de trend om af te vallen ook al voorbij zien komen: biohcg druppels kunnen je helpen om af te vallen en ook meteen slank te blíjven. Hoe werken deze druppels precies? En wat zijn biohcg druppels eigenlijk? Het zijn druppels met onder andere citroenzuur en L-carnitine, die de vetverbranding beïnvloeden. Verlies door deze stoffen vetten op plekken waar je het liever niet wilt hebben, zoals buik, billen of dijen. Maar dat is nog niet alles. Daarnaast beïnvloeden biohcg druppels de hypothalamus, een speciaal deel van de hersenen, ook wel het ‘regelcentrum’ genoemd. . De druppels stellen jouw hypothalamus, die normaal gesproken bij afslanken een signaal van honger afgeeft, eigenlijk gerust, waardoor je hongergevoel afneemt. Hierdoor wordt het geen probleem dat je minder aan het eten bent om af te vallen en kun je het afvallen dus gewoon goed volhouden, zonder een terugslag te krijgen of ineens als je honger hebt toch aan een eetbui toe te geven. Oftewel: het is afvallen zonder hongerig gevoel, wat het allemaal een stuk makkelijker en comfortabeler maakt! En wat tevens maakt dat je het volhoudt.  De vloeistof zit in een ampul en moet je eenmaal geopend, een minuut onder de tong spuiten. Daarna slik je het pas helemaal door.

Waar kun je biohcg druppels kopen?

Je kunt de biohcg druppels prima kopen via de orthokliniek advies, via deze website: orthokliniekadvies.nl. Wat krijg je als je de bio hcg druppels hier bestelt?

  • De biokuur bestaat uit 24 dagen. Daarna volgt de zogenaamde fase van stabilisatie.
  • Het dieet in combi met biohcg druppels gaat allereerst uit van gezonde voeding.
  • Dus geen maaltijdvervangers, omdat wij niet geloven dat deze op de lange termijn succes opleveren.

Alle dieetdagen hebben wij volledig uitgeschreven – hier hou je je aan tijdens het gebruik van de druppels. Je hoeft dus niet zelf ingewikkeld te doen, we schrijven je voor wat je moet eten en daar hoef je je alleen maar aan te houden! Natuurlijk kun je wisselen met andere gezonde voeding als je iets niet zo lekker vindt. Je ontvangt ook een boek met de titel ‘Beter in Balans’, waarin het dieet staat toegelicht, zodat je echt goed begrijpt hoe het werkt en alles rustig kunt nalezen. De voordelen van afvallen met biohcg druppels op een rijtje:

  • Het maakt niet uit of je man of vrouw bent, oud of jong.
  • Je kunt de druppels eenvoudig toedienen door de mond.
  • De werkzaamheid is door oraal toedienen ook veel beter.
  • Waar je wilt kun je eventueel de kuur verlengen of juist verkorten.
  • Doordat je gewoon gezond eet, hoef je niet zelf anders te koken dan de rest van je gezin.
  • In een handomdraai te bestellen via de webshop en snel thuisbezorgd.
  • Je mag gewoon elke 2 uur eten (sterker nog: dat adviseren we je zelfs!), zodat je lichaam de hele dag actief bezig blijft met het verbranden van je eten en vetten.

De recepten zijn hartstikke lekker: Je eet bijvoorbeeld fruit bij het ontbijt en ’s middags crackers met rookvlees, kip, of rosbief. Daarbij natuurlijk flink veel groente! In het boek dat je gratis krijgt staan allerlei voorbeelden. S Avonds kom je niks te kort, doordat je eindeloos groenten mag eten, met daarbij wat vlees, kip of vis. Denk aan champignons, kool, bladgroenten, tomaten, paprika, asperges… Met biefstuk, kipfilet, kalfsvlees, garnalen, kabeljauw, ossenworst of mager rundergehakt. Zelfs tussendoortjes zijn gewoon lekker, denk maar eens aan een kop lekkere bouillon, stukjes groente of een stuk fruit. Alles staat per dagdeel uitgeschreven om het je lekker makkelijk te maken.

Meer weten?

De biohcg druppels zijn gemakkelijk in onze webshop te bestellen, kijk daarvoor op orthokliniekadvies.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn