Een High Tea in Utrecht bij deKleineBaron staat garant voor een gezellige dag!

Een high tea, ook wel een Royal afternoon tea genoemd, is komen overwaaien vanuit Engeland. Anna de Hertogin van Bedford, die leefde rond 1840, kreeg altijd honger rond een uur of vier in de namiddag en wilde daarom op dit tijdstip een lichte maaltijd eten. Hierbij genoot zij van een gevarieerd aanbod aan theesoorten, vandaar de naam Afternoon tea. De traditie heeft zich voortgezet en nog altijd genieten veel Britten in de namiddag van een aangeklede thee met daarbij een aantal zoete en hartige gerechten. Deze gerechten worden vaak op een etagère geplaatst. Dit om zowel ruimte te besparen als het geheel zelf mooi te presenteren. In Engeland kun je volop genieten van deze heerlijke traditie. Vooral grote hotels in London staan wereldwijd bekend om hun Afternoon tea en trekken hierdoor toeristen van over de hele wereld aan. Ook in Nederland zijn we dol op deze traditie. Wij hebben de naam echter veranderd in “High tea” en genieten op elk moment van de dag van deze High tea. In verschillende steden in Nederland kunt u heerlijk smukkelen van al dat lekkers. Zo kunt u genieten van een High tea in Utrecht bij deKleineBaron! Op dekleinebaron.nl ontdekt u meer over het aanbod.

Het is altijd smikkelen tijdens een High tea in Utrecht bij deKleineBaron!

Bij deKleineBaron kunt u proeven van allerlei heerlijke lekkernijen die een High tea in Utrecht te bieden heeft en dat alles onder het genot van een lekker kopje thee. We zullen u alvast een aantal voorbeelden geven van al dat lekkers:

  • Een fudge taartje;
  • Huisgemaakte quiches;
  • Sandwiches met divers beleg;
  • Petit four;
  • En natuurlijk een heerlijke krentenbol met daarbij een portie verse slagroom.

Ja wij krijgen er ook al honger van. Al die overheerlijke lekkernijen van de High tea in Utrecht maken uw dagje uit helemaal compleet! Of u nou een dagje uit bent of gewoon even wilt bijkletsen met vrienden of vriendinnen; de High tea in Utrecht is geschikt voor iedereen! DeKleineBaron is gelegen in Utrecht Zuilen. Deze wijk biedt de perfecte setting om in alle rust samen te genieten. Daarnaast kunt u hier na uw High tea ook nog een mooie wandeling maken. Dit is wellicht ook wel prettig om al dat eten even te laten zakken. Bij deKleineBaron kunt u verder genieten van een High tea in Utrecht die aansluit op uw wensen. Indien u allergieën heeft of gewoonweg een voorkeur voor bepaalde gerechten heeft, kan dit worden aangepast. De High tea in Utrecht wordt van woensdag tot en met zondag geserveerd van 12 tot 15 uur ’s middags. De prijzen starten vanaf 15,-, waarmee het ook nog eens de goedkoopste High tea van Utrecht is! Genoeg reden om vandaag nog uw High tea te reserveren bij deKleineBaron!

Bij deKleineBaron kunt u terecht voor lunch, borrel, of diner!

DeKleineBaron biedt behalve haar bekende High tea ook nog vele andere opties aan. Zo kunt u hier ook heerlijk lunchen of dineren. Geniet van een heerlijke burger, clubsandwich, of van de dagelijkse buurthap. DeKleineBaron biedt ook een speciale Picknick Mand Service aan. Omdat u in Nederland nooit van tevoren weet wanneer de zon gaat schijnen, kunt u “gezellig picknicken” ook niet ver vooruitplannen. Bij deKleineBaron kunt u daarom een volledig gevulde picknickmand reserveren. Deze mand is rijkelijk gevuld met allerlei eten en natuurlijk ook met bekers, borden en bestek. DeKleineBaron ligt op loopafstand van het Julianapark, dus u kunt hier na het ophalen van de mand meteen naartoe gaan. Kijk daarom snel op de site van deKleineBaron om te zien wat allemaal mogelijk is!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn