Wij gebruiken een Magento webshop

Wij hebben een aantal jaar geleden een webwinkel geopend omdat wij merkten dat onze klanten steeds meer behoefte hadden om niet alleen maar goederen in onze winkel te kopen, maar dat zij dit ook online wilden kunnen doen. Vandaar dat wij de hoofden eens bijeen hebben gestoken om te bekijken hoe wij een goede webwinkel konden maken. Wij hadden al heel snel voor ogen wat wij wilden. Wij wilden namelijk een site waar wij zelf weinig werk van zouden hebben. Wij zijn namelijk niet de grootste deskundigen op het gebied van techniek en websites waardoor het voor ons heel belangrijk was dat wij een site konden gebruiken waar wij eenvoudig mee konden werken. Bovendien hebben wij het ook altijd heel druk waardoor het ook belangrijk is om een website te hebben die goed functioneert. Vandaar dat wij uiteindelijk gekozen hebben om een dergelijke webshop te laten maken. Met een Magento webshop kun je er namelijk zeker van zijn dat je een goede site krijgt. Als je met een Magento webshop werkt, zo lazen wij overal op het internet, dan werk je met het beste dat er te krijgen is. Deze Magento webshop is namelijk zo gemaakt dat het je heel veel werk uit handen kan nemen. Dat sprak ons heel erg aan en wij hebben daarom eens gekeken waar wij moesten zijn om een Magento webshop te laten bouwen. Wij kwamen toen na lang zoeken, terecht bij de mensen van Creativeict.nl. Deze site sprak ons heel erg aan en wij hebben daarom uitgebreid gekeken wat deze mensen voor ons konden doen. Wij hadden al snel in de gaten dat men hier voor weinig geld een goede Magento webshop kan maken en vandaar dat wij eens even contact met hen hebben gelegd om te horen hoe zij ons van dienst konden zijn.

Wij zijn zeer tevreden over onze Magento webshop

Toen wij eenmaal met de mensen van Creativeict in contact waren gekomen, hebben wij hen uitgelegd wat onze wensen waren. Wij wilden er namelijk graag zeker van zijn dat wij een site kregen die aan onze eisen voldeed. Wij kregen te horen dat wanneer je voor een Magento webshop gaat, je altijd een verstandige keus maakt. Het is namelijk zo dat als je met een Magento webshop werkt, je altijd een overzicht hebt van je voorraden, facturen automatisch worden aangemaakt en het voor de klant heel eenvoudig is om een bestelling te plaatsen. Dat was eigenlijk alles wat wij nodig hadden en wij hoefden daarom ook niet lang na te denken over de vraag of wij een Magento webshop wilden laten maken of niet. Wij hebben de mensen van Creativeict.nl de opdracht gegeven om voor ons een Magento webshop te maken en zij zijn meteen voor ons aan de slag gegaan. Nog geen week later hadden wij onze site al klaar en wij konden hem dus meteen gaan gebruiken. Dat was heel erg prettig om te merken en ik ben daarom ook heel blij dat wij voor dit bedrijf hebben gekozen om onze Magento webshop te laten maken. Mocht u daarom ook een webwinkel willen laten bouwen, dan raad ik u aan om even naar Creativeict.nl te komen kijken.

Onze klanten zijn zeer tevreden over onze webshop

Wij werken nu alweer geruime tijd met onze site en wij krijgen daar alleen maar positieve reacties op. Dat is voor ons heel prettig om te merken. Kortom:

  • wij hebben hier een heel goede website laten maken
  • wij kunnen nu heel goed spullen verkopen via het internet
  • wij hebben deze webwinkel voor een heel scherpe prijs laten maken

Meer weten? Kijk op Creativeict.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn