Schapenvacht pantoffels

Schapenvacht pantoffels - Shepherd-pantoffels.nl, Het Portaal Landelijk Leven

Heb jij altijd last van koude voeten en heb je eigenlijk nog nooit een goede oplossing voor dit probleem kunnen vinden? Dan moet je eens de schapenvacht pantoffels van Shepherd overwegen, hiermee kun je er echt voor zorgen dat dit probleem tot het verleden behoort! En dat dat prettig is, dat zal iedereen die hier last van heeft kunnen beamen. Op het moment dat de voet koud wordt, dan trekt de kou immers langzaam door de rest van het lichaam heen. Je kunt daardoor eigenlijk nooit echt ontspannen en comfortabel thuis zitten. Kies je echter voor de aankoop van schapenvacht pantoffels, dan breng je daar snel verandering in. Een groot voordeel van schapenwol is namelijk dat het een comfortabele warmte biedt, waarbij je het niet langer koud krijgt, maar ook niet te warm. Dit laatste wil bij synthetische materialen nog wel eens een probleem zijn, die geven zoveel warmte af dat je het te heet krijgt en je last krijgt van enorme zweetvoeten. Op het moment dat het zweet gaat afkoelen, krijg je vervolgens weer te maken met kou. Dit is iets waar je met het dragen van schapenvacht pantoffels nooit last van zult hebben.

Schapenvacht pantoffels bieden vele voordelen

Een ander groot voordeel van schapenvacht pantoffels is dat ze heerlijk zacht zijn en daardoor heel erg fijn zijn om te dragen. Mensen denken nog wel eens dat wol kriebelt, maar als je de juiste soorten hebt is dat zeker niet het geval. Je kunt dan ook gerust met blote voeten hier in stappen, alhoewel het uiteraard ook gewoon mogelijk is om je sokken aan te houden. Een ander groot pluspunt van schapenwol is dat het nare geurtjes en vocht opneemt. Zoals hierboven gezegd krijg je in schapenvacht pantoffels niet snel last van zweetvoeten, maar sommige mensen hebben hier nu eenmaal altijd eigenlijk last van. Voor hen is wol ideaal, omdat dit de vervelende zweetgeur absorbeert en het vocht ook afvoert. Je krijgt dus geen last van enorme stinkvoeten en ook niet van natte sloffen. Daarnaast is het zo dat de schapenvacht pantoffels van Shepherd van de buitenkant gemaakt zijn van suède, wat een heerlijk soepel materiaal is. Je voeten hebben hierin alle bewegingsvrijheid, ze vallen echt als een tweede huid om je voet heen. De rubberen zool die zij er onder zetten, zorgt er bovendien voor dat er geen kou vanuit de vloer omhoog kan trekken en deze zool maakt het mogelijk om er ook buiten mee te lopen, als je bijvoorbeeld even snel naar de brievenbus wilt gaan of iemand uit wilt zwaaien.

Diverse modellen

Het mag dus duidelijk zijn dat het dragen van schapenvacht pantoffels echt een aanrader is voor iedereen! Kies je voor het merk Shepherd, dan profiteer je ook nog eens van het voordeel dat je uit vele modellen kunt kiezen. Zo kun je bij hen kiezen voor:

  • het ballerina model, elegant, soepel en vrouwelijk
  • instappers, gemakkelijk aan te trekken door de vrije hak
  • sloffen tot op de enkels
  • sloffen tot over de enkels, voor wie het echt snel koud heeft

Je ziet, er valt op het gebied van schapenvacht pantoffels genoeg bij hen te kiezen. Doordat zij in hun collectie veel maten en modellen hebben opgenomen, kan jong tot oud bij hen terecht en bieden zij genoeg keus voor heren en dames. De variatie in kleur stelt jou in staat om een paar te kiezen dat echt op alle vlakken helemaal bij jou past! Wil jij niet langer hinder ondervinden van koude voeten? Koop dan schapenvacht pantoffels van Shepherd, je zult nooit meer zonder willen! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn