Zeer geslaagd bedrijfsuitje Overijssel gehad

Onlangs ben ik met collega’s op een bedrijfsuitje Overijssel geweest. We hebben een groot bedrijf en daarom hadden we ook een grote groep mensen voor het personeelsuitje. Omdat we in totaal met wel 80 man waren, was het nog best even zoeken naar de juiste locatie voor het uitje. Gelukkig kwamen we via via terecht bij Outdoorunlimited. Dit bedrijf wist precies hoe het ons bedrijfsuitje Overijssel kon organiseren. Vanaf het moment dat we contact opnamen met het bedrijf tot en met de laatste activiteit voelden we ons zeer welkom bij deze onderneming. De medewerkers namen altijd de tijd voor ons om onze vragen te beantwoorden en om ons zo goed mogelijk te informeren. Daardoor voelden we ons echt serieus genomen. Voor een bedrijfsuitje Overijssel bezoeken ligt voor ons voor de hand, aangezien ons bedrijf ook in deze provincie ligt. We hebben echter wel eens andere ervaringen gehad met andere bedrijven in deze provincie. Daarom waren we ook zo blij toen we op outdoorunlimeted.nl uitkwamen. Hier voelden we ons gelijk op ons gemak. Hoewel we met zo een grote groep waren, was dit voor de onderneming geen enkel probleem. We konden echt merken dat het bedrijf hier veel ervaring mee had.

Actief bedrijfsuitje Overijssel met leuke activiteiten

Ons bedrijfsuitje Overijssel was een goed gevulde dag met veel uiteenlopende activiteiten. Met een groep van 80 man is het natuurlijk altijd lastig om iedereen helemaal tevreden te stellen. Onze interesses liggen tenslotte ver uit elkaar. Tijdens ons bedrijfsuitje Overijssel hebben we hier echter weinig problemen mee gehad. De activiteiten hadden voor iedereen wat te bieden en ze waren zo georganiseerd dat iedereen goed mee kon doen. Aan het begin van de dag werden we ingedeeld in groepen van tien. Iedere groep had haar eigen teamcaptain. Dit waren ook de leidinggevenden van het bedrijf, dus ze konden gelijk hun vaardigheden goed testen en inzetten. Omdat we met zo een grote groep waren, konden we het “Bazen” programma kiezen. Vanwege de grootte van de groep mochten we zelfs kiezen uit vier extra activiteiten. Op deze manier hadden we een mooi dag vullend programma. Uiteindelijk hebben we de volgende activiteiten gedaan:

  • Ridderspel
  • Sumoworstelen
  • Handboogschieten
  • Touw trekken
  • Brancard race
  • Dronkenmans
  • Het spinnenweb
  • Blaaspijp schieten

Aan het einde van de dag was er nog een klap op de vuurpijl: de stormbaan. Dit is een uitdagend parcours waar deelnemers tegen elkaar strijden. Bij ons namen de teamleiders het hier tegen elkaar op. Deze extra activiteit vormde zo een ideale afsluiting van de dag.

We komen zeker terug

Ons bedrijfsuitje Overijssel van Outdoorunlimited was een zeer geslaagde dag en we komen volgend jaar zeker terug. Tijdens ons bezoek aan het bedrijf zagen we dat er nog veel meer geschikte opties zijn voor leuke bedrijfsuitjes. De onderneming biedt bijvoorbeeld ook teambuilding dagen aan. Deze optie maakt het bedrijfsuitje Overijssel niet alleen gezellig, maar ook nog eens heel nuttig. De activiteiten gericht op teambuilding zijn leuk en uitdagend en bieden een goede mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Zo raak je beter op elkaar ingespeeld en beleef je tegelijkertijd een leuke tijd samen. Ik en mijn collega’s zien nu al uit naar het volgende uitje georganiseerd door dit activiteitenbedrijf. Het bedrijf beschikt ook over een eigen buitenterrein, inclusief survivalparcours en schietbaan. Zoals je ziet is het terrein ook een ideale optie voor de echte avonturiers. De activiteiten bieden meer dan genoeg uitdaging, maar ze blijven tegelijkertijd wel leuk en toegankelijk. Kortom, de ideale optie voor een geslaagd personeelsfeestje. We kunnen Outdoorunlimited zeker aanraden. Voor ieder typ bedrijf is er een programma op maat samen te stellen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn