Anti legionella douchekop

Rada Safe Nederland is de expert op het gebied van legionellapreventie in Nederland. Wij werken al sinds 2006 intensief samen met onze leveranciers en fabrikanten om de meest hoogwaardige producten te leveren die u helpen bij de preventie van legionella. En ook als er bij u een te hoge concentratie legionella is geconstateerd dan kunt u met onze veilige producten toch gebruik blijven maken van uw tappunten. Op deze manier beheerst u op een veilige manier uw drinkwatervoorziening en beschermt u direct aan het gebruikspunt. De volksgezondheid van uw gebruikers is 100% gewaarborgd en toepassingsgebieden van ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en nog veel meer blijven op deze manier in gebruik. Bij Rada Safe Nederland vindt u alle producten die u nodig heeft, zoals onze anti legionella douchekop. Hiermee kunt u blijven douchen, ook als er een verhoogde concentratie legionella is aangetroffen in het drinkwater. Een essentieel product voor iedereen die wilt voorkomen dat zijn gebruikers besmet raken. Wij hebben diverse varianten van onze anti legionella douchekop in ons assortiment, zoals een knijpdouche, een wanddouche of handdouche.

De juiste anti legionella douchekop

Douchen is essentieel als het gaat om de gezondheid van uw gebruikers. Maar douchen kan ook een potentieel gevaar zijn, zeker als uw gebruikers een verlaagde weerstand hebben. Daarom is een goede anti legionella douchekop essentieel als u uw gebruikers wilt beschermen. Bij Rada Safe Nederland vindt u alleen de allerbeste filters, zodat u bent verzekerd van de beste bescherming en een uitstekende levensduur. Met onze anti legionella douchekop filtert u gegarandeerd 99,99999% van de bacteriën uit het douchewater. Deze zogeheten log 7 bescherming maakt onze anti legionella douchekop tot het best verkrijgbare filter op de huidige markt. Onder de bacteriën die de douchekop filtert vallen natuurlijk ook de Legionella Pneumophila bacteriën, die dodelijk kunnen zijn als u hiermee geïnfecteerd wordt. Uiteraard is onze anti legionella douchekop voorzien van de nodige beschermingen om te voorkomen dat het water niet per ongeluk toch besmet raakt. Met de ingebouwde keerklep voorkomt u dat het water terugstroomt en dus op deze manier besmet raakt. En doordat de douchekop extra stevig gebouwd is voorkomt u ook dat per ongeluk het filter beschadigd raakt en dus niet meer goed functioneert. En uiteraard worden al onze filters en de anti legionella douchekop steriel verpakt geleverd, zodat u zeker weet dat u een bacterievrij product installeert.

De juiste combinatie van levensduur en bescherming

Naast dat het natuurlijk belangrijk is dat de douchekop u beschermd tegen bacteriën is het ook van belang dat het filter lang meegaat. Ieder legionella filter heeft namelijk een bepaalde levensduur en onze filters zijn daarop geen uitzondering. De levensduur wordt aangegeven door de capaciteit, die wordt gemeten in liters. Onze douchekoppen hebben ongeveer een capaciteit van 5400 liters, wat ongeveer neerkomt op 150 keer douchen, aangenomen dat per douchebeurt ongeveer 50 liter wordt gebruikt. Als u dus iedere dag de douche gebruikt moet u het filter na ongeveer twee maanden vervangen. Uniek aan ons filter is dat u het ook gelijk merkt dat u het filter moet vervangen, omdat u gelijk doorhebt dat het douchewater niet meer comfortabel is. Op deze manier weet u direct dat het tijd is om het filter van uw anti legionella douchekop te vervangen. Dit kan gewoon met een van onze vervangliters. Als u dus wilt dat uw gebruikers beschermd zijn tegen legionella dan is onze anti legionella douchekop een uitstekende keuze. Met de vervangbare filters heeft u een duurzaam product in handen, waar u lang mee vooruit kunt. Door het handzame ontwerp en de uitstekende bescherming verstoort u de douche-ervaring minimaal, terwijl u toch schadelijke bacteriën buiten de deur houdt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn