Prachtige houten vloeren in Ermelo gekocht

Mijn man en ik zijn onlangs naar Putten verhuist naar onze nieuwe woning en daarvoor zijn we onder andere op zoek gegaan naar houten vloeren die we in ons hele huis konden aanbrengen. We wilden verschillende vloeren hebben in de woonkamer en in de woonkeuken. Daarnaast wilde ik ook houten vloeren in de slaapkamers aanbrengen. We hebben deze houten vloeren in Ermelo aangeschaft bij Van Den Berg Parket. Na een zoektocht op internet zijn we op www.vandenbergparket.nl terecht gekomen en daar zagen we dat we voor houten vloeren in Ermelo, vlak bij Putten dus, terecht konden. Dit vonden wij erg prettig, want daardoor hoefden we niet ver van ons nieuwe huis de vloeren op te halen.

Het aanbod van houten vloeren in Ermelo

We hebben op de website van Van den Berg Parket gekeken welke soorten houten vloeren in Ermelo worden aangeboden en daarbij ontdekten we dat eer veel dingen mogelijk zijn:

  • Laminaatvloeren
  • Parketvloeren
  • PVC  vloeren
  • Raftwood
  • Multiplanken
  • Lamelparket

Eigenlijk zijn allerlei soorten houten vloeren in Ermelo te krijgen en dat verzekerde ons ervan dat wij hier zouden slagen voor de vloeren die wij graag wilde aanleggen in onze nieuwe woning. We hebben toen een dag gepland waarop we naar de showroom zijn gereden om de houten vloeren in Ermelo te bekijken. De uitgebreide keuze aan houten vloeren in Ermelo werd hier nog veel meer duidelijk, want alles was prachtig uitgesteld en we konden hier heel goed bepalen wat voor soort vloeren wij zelf wilde aanleggen in onze woning. We hebben specifiek voor houten vloeren gekozen, omdat hout naar ons idee heel warm aanvoelt en het ook nog eens heel vriendelijk in onderhoud is. Het hout is gemakkelijk af te nemen en met de juiste houten vloer heb je er eigenlijk verder weinig onderhoud aan. Een andere reden is dat we houden van een landelijk interieur. Wij vinden dat houten vloeren daar niet in mogen ontbreken en dat was voor ons nog een goede reden om de houten vloeren in Ermelo te gaan bekijken. Daar hebben we inmiddels geen spijt van, want we zijn fantastisch geholpen bij Van den Berg Parket en hebben al onze houten vloeren in Ermelo aangeschaft.

Elke kamer zijn eigen houten vloer

We hadden uit voorzorg alle afmetingen goed opgenomen zodat we beslagen ten eis zouden gaan in de showroom van Van den Berg Parket. Wanneer we de juiste houten vloeren in Ermelo zouden tegenkomen, dan zouden we die dus ook meteen kunnen aanschaffen. En zo gebeurde het ook. We werden heel vriendelijk ontvangen door een medewerker van Van den Berg Parket en aan hem hebben we uitgelegd voor welke ruimtes in ons nieuwe huis we op zoek waren naar houten vloeren. We hebben daarbij uitgelegd wat wij zelf heel mooi vinden en wat we voor sfeer voor ogen hebben. We zijn toen langs diverse vloeren gelopen die ieder hun eigen kenmerken en voordelen hebben. We hebben uiteindelijk een aantal vloeren gezien die ons heel erg aanspraken en toen konden we ter plekke direct bepalen hoeveel we van deze houten vloeren nodig zouden hebben. In onze woonkamer en woonkeuken hebben we uiteindelijk dezelfde houten vloer gelegd. Dit konden we zelf en met de juiste ondervloer en het juiste gereedschap bleek dit vrij eenvoudig te zijn om zelf te doen. We hebben in de slaapkamers ervoor gekozen om bij de kinderen een vloer aan te brengen die zo gebruiksvriendelijk mogelijk is en waarop niet snel krassen zichtbaar zouden zijn, door al het speelgoed dat op de vloer gebruikt zal worden. In de slaapkamer hebben we een heel mooi en warm donker hout gekozen. We zijn heel goed geslaagd in Ermelo.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn