Led bouwlampen voor verbouwing

Vorig jaar hebben mijn vriendin en ik ons ingeschreven voor een bouwproject bij de gemeente. De gemeente heeft al jaren een tekort aan woningen en veel mensen waren daarover aan het klagen. Veel van de jongeren wilden graag in de gemeente blijven wonen, maar het woningaanbod was te beperkt. De gemeente werkte daarom aan een groot project om een aantal nieuwe wijken te laten bouwen. Mijn vriendin en ik waren een van de gelukkige stellen die werden uitgekozen. We waren niet alleen blij omdat we ons eerste huis konden kopen, maar ook omdat het zeer voordelig was. Vorige maand was ons huis klaar en dit werd casco opgeleverd. Bij een casco huis is eigenlijk alleen de basis van het huis klaar en je kan nog niet wonen in het huis. Het huis heeft bijvoorbeeld geen keuken en badkamer en er is geen verlichting. Er zijn wel kamers en er zijn aansluitingen voor elektriciteit, maar er zijn geen lampen. We moesten het hele huis schilderen, behangen en de vloeren leggen, dit wilden we allemaal zelf doen, net als een aantal kleine klusjes. De badkamer en keuken lieten we monteren door vakmensen. We wisten van te voren dat we vele avonden na ons werk aan de slag moesten gaan in ons nieuwe huis. De eerste avond dat we aan de slag gingen hadden we nog geen bouwlampen en het werd al snel donker, we moesten vroeger stoppen omdat we slecht konden zien. Daarom leek het ons verstandig om led bouwlampen te kopen. Overdag moesten we naar ons werk en daarna gingen we direct aan de slag in ons huis. Het is dan altijd donker en een led bouwlamp is dan noodzakelijk. We wilden pas later lampen plaatsen in de kamers, want we moesten hier nog veel doen. Led bouwlampen zouden ons enigste lichtbronnen zijn.  

Led bouwlampen gekocht bij PretMetLet.nl

We bezochten een aantal webwinkels om te zien wat voor bouwlampen ze hier aanboden. We waren al bij een lokale bouwmarkt geweest, maar waren daar niet tevreden over de kwaliteit van de lampen. We zagen dat veel verschillende winkels led bouwlampen verkopen en wij vonden het eerst lastig om een keuze te maken tussen de winkels. Mijn vriendin en ik moesten al zoveel keuzes maken voor het huis, dat we het even niet meer wisten. We spraken af dat we alleen bij een winkel zouden kopen die veel goede beoordelingen had ontvangen en waar de prijzen laag waren. We zagen dat de website pretmetled hier aan voldeed. De webshop had zeer veel goede reviews en de prijzen hier waren voordeliger dan bij andere winkels. We wisten alleen nog niet welke led bouwlampen het beste voor ons waren. Gelukkig vonden we een handige uitleg over welke bouwlampen je het beste kan kiezen. Ik denk dat veel klanten deze vraag hadden gesteld. Met de hulp van de uitleg maakten we een keuze en kochten we de lampen die ons het beste leken.

Goed licht en prettig werken

De volgende dag kwam onze bestelling al binnen, dat kwam goed uit, want we moesten weer aan de slag in ons huis. De lampen verlichten alles goed en het is prettig werken in dit licht. We werken al een paar weken met deze lampen en we zijn erg blij dat we ze hebben gekocht. De lampen zorgen er voor dat we al ons werk kunnen doen.

Led bouwlampen koop je via PretMetLed.nl

  • De website heeft veel goede beoordelingen
  • De bouwlampen waren hier erg voordelig
  • Ze hebben een uitleg op de website die het kiezen gemakkelijker maakt
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn