Kwaliteitsverven inclusief scherpe verf aanbieding

Verfshoppen - Verf aanbiedingWie kent het niet. Een verfklus die al maanden op je wacht…Zo’n klus die eigenlijk zo geklaard is, maar die wel even wat voorbereiding, denkwerk en tijd vraagt. En een investering in kosten is, helemaal zonder goede verf aanbieding! Welke kleur moet het worden? Afneembaar of niet? Met structuur of zonder? Voor hoeveel vierkante meters dus hoeveel blikken heb ik nodig? Welk merk past daarbij? En is de prijs ook scherp? Kan ik gebruikmaken van een goede verf aanbieding? En waar vind ik kwaliteit en een verf aanbieding, op interne of beter in een winkel waar ik meteen goed advies krijg? Nadat ik eerst een aantal bouwmarkten bezoek, naar aanleiding van een verf aanbieding in de folder, kom ik met een vriend in gesprek die net zijn huis heeft geschilderd. Ook hij had uitgezocht welke verf hij het beste waar kon kopen én hij had gebruik gemaakt van een goede verf aanbieding. Via hem kom ik terecht bij www.verfshoppen.nl. De webshop is onderdeel van een ‘echte’ winkel, namelijk Bunte Kleur en Interieur uit Hengelo Overijssel. Bunte Kleur en Interieur uit Hengelo is een bedrijf dat al sinds 1933 als schildersbedrijf schilderwerkzaamheden uitvoert. Kort daarna begonnen ze ook met de verkoop van verf en verfmaterialen. En sinds 2013 verkopen ze ook verf en verfmaterialen via internet in hun webshop verfshoppen. Op de website vind ik een schat aan informatie over de merken, de materialen en de scherpe prijzen inclusief een voor mij passende verf aanbieding. De merken die ze verkopen zijn:

 • Sikkens
 • Flexa
 • Wijzonol
 • Cetabever
 • Trimetal
 • Traelyx
 • Glitsa
 • Alabastine
 • Südwest
 • Hammerite
 • Ruwa

Wil ik gebruikmaken van een verf aanbieding dan kan ik kiezen uit de verf aanbieding van:

 • Sikkens Alpha Projecttex, een zeer matte en zeer goed dekkende, watergedragen, wasbare gladde binnenmuurverf.
 • Sikkens Alphatex SF, een watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije en gladde muurverf voor binnen op basis van speciale polymeerdispersie.
 • Sikkens Rubbol Primer Extra, een nieuwe goed vullende en dekkende grondverf voor buiten (die valt voor mij af, want ik ben op zoek naar een verf aanbieding van verf voor binnen).
 • Sikkens Rubbol Primer Plus, een goed vullende en dekkende grondverf voor binnen en buiten.
 • Sikkens Rubbol SB Plus, door de lange levensduur zeer geschikt voor onderhoudswerkzaamheden. Makkelijk verwerkbaar en zeer duurzaam.

Ik realiseer met dat het voorbereiden van een schilderklus best tijd kost, ook als ik weet wat ik wil schilderen en welke kleur of structuur het moet worden. Het zijn vooral de merken en de omschrijving van de werking van de verven die me aanzetten tot nadenken en keuzen maken. En dus niet zozeer alleen de verf aanbieding. Neemt niet weg, dat ik ook de prijs een belangrijk punt vind.

De verf aanbieding van Bunte is top!

Na wat navraag gedaan te hebben blijkt dat de verf aanbieding in deze webshop op de verschillende soorten van Sikkens een goede is. Goede prijs-kwaliteitverhouding, aldus ervaringsdeskundigen. Ondanks dat ik op een gegeven moment denk te weten wat ik nodig heb, de Sikkens Rubbol Primer Plus goed vullende en dekkende grondverf en de Aplha Projecttex binnenmuurverf, vanwege zijn watergedragen basis en zeer matte uitstraling, neem ik toch even contact op met de klantenservice van de webwinkel. Want ik vind het toch prettig als ze me uitleg kunnen geven en kunnen bevestigen dat mijn keuze voor de verf voor het benodigde doel, en de verf aanbieding, goed is. Gelukkig dat ik dat doe want ze geven me daar ook ruime uitleg over de materialen die ik nodig heb om de klus te klaren. Kwasten, rollers, blokwitters, schuren, tape/afdekken, reinigers, verfbakken, verfroosters, messen en krabbers en vulmiddelen. Nooit geweten dat daarin ook zo ontzettend veel keus is! Een leek als ik had waarschijnlijk van alles wat aangeschaft, maar dat blijkt gelukkig niet nodig. Ze kunnen me precies vertellen welke roller en kwast ik nodig heb voor welke verf. Geweldig! In de webshop zie ik ook nog een actie/verf aanbieding voor de Sikkens Rubbol BL Rezisto, high gloss, satin en semi-gloss, voor het lakken van deuren en trapleuningen met een extra sterke lak die slijtage en beschadiging aan deuren en trapleuningen doet voorkomen/verminderen. Hier krijg je een professionele schilderskwast bij. Een op=op-actie die me aanspreekt, aangezien het schilderen van de trapleuning en deuren ook nog een project is. Het lijkt me handig om deze erbij te bestellen, want dit is een goede actie. Ik weet inmiddels dat schildersmaterialen als kwasten en rollers ook een hoge prijs kennen, wil je met professionele materialen werken zoals ik. Een gratis kwast ter waarde van € 8,80 is dan prettig om te krijgen!

Prachtig resultaat met kwaliteitsverf- en materiaal en goed advies

Via de webshop bestel ik uiteindelijk alles wat ik nodig heb. Al snel heb ik het in huis en ga ik enthousiast aan de slag. Met alle uitleg die ik gekregen heb ben ik ervan overtuigd dat het resultaat verbluffend zal zijn. De rollers rollen prima en de bijbestelde kwasten doen wat ik verwacht. De verf die ik uitgekozen heb van de verf aanbieding is zoals de omschrijving op de emmer: zeer mat en zeer goed dekkend, wasbaar en glad. Ik ben erg tevreden over het resultaat, maar zeker ook over de webwinkel waar ik de verf en de -materialen kocht en niet te vergeten, het goede advies dat ik daar kreeg. Professioneel en duidelijk!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn