Waterschoentjes

Stoerekindjes - WaterschoentjesZowel voor volwassenen als voor kinderen zijn waterschoentjes de ideale oplossing als u aan het strand ligt en zo nu en dan eens in de zee wilt plonsen. Want de ondergrond kan behoorlijk verraderlijk zijn. Er kunnen scherpe steentjes en keitjes in de zee liggen waar uw kind op kan stappen. Een flinke snee in zijn voet is dan het resultaat. U zit niet op dit soort ongemakken te wachten dus laat u dit niet overkomen. De beste manier om uw kind te beschermen is door het dragen van deze waterschoentjes. Deze schoentjes kunt u via onze website bestellen. Wij zijn een bedrijf dat geheel in het teken staat van kinderzwemkleding. Aangezien de lente alweer voor de deur staat is het voor veel gezinnen de hoogste tijd om kleertjes te kopen voor de lente en de zomer. Bent u van plan om in de zomervakantie naar een strand te gaan? Dan komen waterschoentjes zeker van pas. Uw kind wil vast en zeker in de grote zee zwemmen. Is het kind nog klein, dan moet u er wel dicht bij in de buurt blijven en laat uw kind niet te ver de zee in dobberen. Dankzij de waterschoentjes zal hij in ieder geval geen nare verwondingen kunnen oplopen door de stenen die er liggen. Is het kwallentijd? Dan zijn deze waterschoentjes ook erg handig om te dragen. Als u op een levende of zelfs op een dode kwal staat dan kunt u flink gestoken worden. Kunt u nagaan hoeveel pijn dat kan doet bij uw kind. Dat wilt u uiteraard te allen tijde zien te voorkomen. Wees daarom attent en zorg er voor dat uw kind deze waterschoentjes aantrekt als jullie op het strand zijn aanbeland. Op onze website, stoerekindjes.nl, vindt u overigens niet alleen een ruime collectie aan waterschoentjes maar ook aan allerlei andere leuke zwemkleding en accessoires voor de jongsten onder ons.

Denkt u om waterschoentjes als uw kind de zee inloopt?

Zwemkleding kopen voor uw dochter of uw zoon kunt u nu dus ook online doen en wel door gebruik te maken van onze service. Niet voor niets hebben we een handige webwinkel ingebouwd dus maakt u daar optimaal gebruik van. Waterschoentjes kopen via onze website is dan ook een peulenschil. Maar voordat u de daadwerkelijke bestelling gaat maken, zult u nog wel de juiste waterschoentjes moeten uitkiezen. Het mooie is dat u hier niet eens uw deur meer voor uit hoeft. Kies het samen met uw zoontje of dochtertje uit. We hebben waterschoentjes in diverse designs leverbaar. U hebt bijvoorbeeld de keuze uit diverse kleuren zoals blauw, groen en roze. Wil uw kind graag een stoer design? Dan zijn er mooie designs met vissen, bootjes en haaien. Daarmee zal uw kind zich erg zelfverzekerd voelen als hij of zij langs de kust loopt. Naast waterschoentjes vindt u een keur aan leuke zwemkleding.

  • Zo vindt u er badpakken, bikini’s en zwembroeken voor diverse leeftijdscategorieën. Van baby- tot aan kleuterzwemkleding, wij hebben het allemaal in huis
  • Ook badhanddoeken en poncho’s zult u bij ons weten te vinden
  • Zorg er voor dat uw kind de juiste factor draagt zodat zijn huid niet verbrand in de zon. Beschermende zonnebrandcrème is voor jong en oud een essentieel onderdeel als u naar het strand gaat.

Om uw kind extra te beschermen tegen de gevaren van de zee kunt u maar het beste deze waterschoentjes kopen in combinatie met een UV-beschermende shirt, zonnebrandcrème en een leuke hoed of pet. Uw kind zal dan niets overkomen en zo kunt u genieten van een welverdiende vakantie. Hebt u de juiste waterschoentjes gevonden? Kiest u dan de juiste maat en de juiste kleur uit. Vervolgens kunt u uw naam en adres opgeven en kunt u de bestelling afronden door het verschuldigde bedrag over te maken via een online betaalservice. Dan sturen we de waterschoentjes zo spoedig mogelijk naar u op!

U wilt niet op vieze kwallen gaan staan

Ook voor uzelf is het zeker geen overbodige luxe om waterschoentjes te dragen. U weet maar nooit waar u op terecht komt. Op rotsen, kwallen, vuil dat mensen hebben achtergelaten en nog veel meer wilt u niet stappen. Koopt u dan ook voor uzelf waterschoentjes, u vindt ze onder de categorie “moeder” in alle formaten mogelijk. Met meer dan 400 klantenbeoordelingen hebben we maar liefst een gemiddelde van een 8,4. Daar zijn we erg blij om en we hopen dat ook u een beoordeling wilt achterlaten als u deze schoentjes of een ander product hebt gekocht. Hebt u verder nog vragen over waterschoentjes of over de website? Dan kunt u die natuurlijk direct aan ons stellen door een e-mail te sturen met daarin al uw prangende vragen. Hebt u liever iemand aan de telefoon? Belt u ons dan tijdens kantooruren even op. We zijn lid van diverse sociale media en ook kunt u zichzelf abonneren op de nieuwsbrief. Daardoor bent u als eerste op de hoogte van ontwikkelingen op onze website. Daarbij kunt u denken aan scherpe kortingen, nieuwe producten of nieuwe merken die worden opgenomen in ons assortiment. Vergeet ons niet te liken op Facebook en ons te gaan volgen via Twitter als u jonge kinderen hebt die gek zijn op zon, zee en strand. U zult na een bezoekje aan het strand er al snel achter komen hoe geweldig de waterschoentjes zijn. Ook in een zwembad is het niet ongewoon voor kleine kinderen om deze schoentjes te dragen. Bestel daarom vandaag nog!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn