Zonder moeite het Turkije visum aanvragen

Evisumdienst - Turkije visumTurkije is een prachtig land waar steeds meer Nederlanders graag naar op vakantie gaan. Voordat u uw ticket boekt is het belangrijk om te weten dat u om Turkije binnen te gaan een visum nodig heeft dat u van tevoren moet aanvragen. Het aanvraagproces voor het Turkije visum is niet lastig, maar u moet dit natuurlijk wel doen. U kunt er voor kiezen om dit zelf te doen, maar u kunt het proces ook laten verlopen via een bureau dat hier ruime ervaring mee heeft. Het Turkije visum heeft u op zich zo aangevraagd, maar soms zitten er wat haken en ogen aan. Heeft u bijvoorbeeld nog nooit een visum aangevraagd? Dan kunnen sommige termen u onbekend voorkomen. Wanneer u het Turkije visum zelf aanvraagt via de Turkse overheid dan zijn alle formulieren die u moet invullen in het Engels. Dit kan het voor sommige mensen lastig maken en onder andere daarom is het verstandig om te kiezen voor een bureau dat u daarbij kan helpen. Bezoek de website eVisumdienst.nl eens. Dit bureau heeft ruime ervaring met het aanvragen met visa voor Turkije. Daarnaast bieden zij u een hoop voordelen die u niet heeft wanneer u het Turkije visum zelf aanvraagt bij de Turkse overheid.

  • Nederlandse service
  • Betaling met iDEAL
  • Tot vier visa per keer aanvragen
  • Ontvangen per post mogelijk

Het Turkije visum is geldig voor 180 dagen, waarvan u er maximaal 90 dagen achtereen mag spenderen in Turkije. Wanneer u het land verlaat voor een korte tijd, kunt u daarna uiteraard weer terugkomen. Tot 24 uur van tevoren kunt u het Turkije visum aanvragen. Uiteraard is het verstandiger om het iets ruimer te plannen, voor het geval er iets mis gaat. In de meeste gevallen verloopt de aanvraag echter vlekkeloos en heeft u binnen een dag uw visum binnen.

Het Turkije visum met verschillende opties

U kunt dus zelf het Turkije visum aanvragen, maar het is veel prettiger om de aanvraag door eVisumdienst.nl te laten doen. Voor een paar euro extra nemen zij alles voor u over en heeft u er een zeer goed servicepunt bij. Zo zijn de formulieren die u invult niet in het Engels, maar in het Nederlands. En niet alleen dat maakt het makkelijker. Zo kunt u tot wel vier visa per keer aanvragen. Bij de Turkse overheid kunt u maar een visum per keer aanvragen. Wanneer u bijvoorbeeld met uw gezin op vakantie gaat kost u dit behoorlijk wat tijd om alle visa aan te vragen. Via de eVisumdienst.nl doet u dat allemaal heel makkelijk in een keer. Heeft u tijdens het invullen van het formulier vragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met eVisumdienst.nl. Dit is bij de Turkse overheid niet mogelijk. Loopt u daar dus vast op een bepaald onderdeel, dan is de enige optie die u heeft om de overheid een mail te sturen. Het kan dan enige dagen duren voordat u uw antwoord heeft. Via eVisumdienst.nl verloopt dat dus een stuk sneller en dat is wel zo fijn. Een ander bijkomend voordeel voor het aanvragen van het Turkije visum via dit bedrijf is de betalingsmogelijkheden. Wanneer u de aanvraag voor het Turkije visum via de Turkse overheid laat verlopen, dan kunt u alleen betalen met een creditcard. Bij eVisumdienst.nl heeft u die niet nodig, daar betaalt u eenvoudig met iDEAL in een vertrouwde omgeving. Zo bent u dus niet verplicht om een creditcard te hebben en het is vaak een stuk eenvoudiger om met iDEAL te betalen. U betaalt uiteraard de kosten van het Turkije visum en daarnaast een klein percentage meer voor de betalingskosten en personeels- en kantoorkosten. Uiteindelijk bent u voor € 25,95 helemaal klaar en dat is slechts een aantal euro meer dan wat u kwijt zou zijn als u zelf het Turkije visum zou aanvragen. En u bent er veel minder tijd aan kwijt.

Het Turkije visum voor uw vakantie

Vanaf drie maanden voordat u op vakantie gaat kunt u het Turkije visum aanvragen en dit kan tot uiterlijk 24 uur van tevoren. Wij raden het u echter aan om het niet zo kort op uw vakantie te doen. U kunt er maar beter zeker van zijn dat u het Turkije visum echt heeft voordat u op vakantie gaat. Het is zeer eenvoudig om aan te vragen, zeker wanneer u het via eVisumdienst.nl laat verlopen. Zij weten alles op het gebied van het Turkije visum en kunnen u dus op alle gebieden helpen. Zo verloopt de aanvraag niet alleen snel, maar ook nog eens veel makkelijker. Als u tegen moeizaamheden aanloopt dan helpen zij u graag verder. U wordt snel telefonisch geholpen en uiteraard wordt u in het Nederlands te woord gestaan. Zo worden enige problemen die u eventueel heeft nog sneller opgelost. Wij kunnen u echter verzekeren dat het formulier dat u invult voor eVisumdienst.nl zeer eenvoudig te volgen is en u zult er zelden echt problemen mee hebben. Het enige wat u nodig heeft is uw geldige identiteitsbewijs en een paar minuten van uw tijd. Gaat u met uw gezin op vakantie? Dan kunt u voor iedereen in een keer de aanvraag indienen. Het heeft dus veel voordelen om het visum niet zelf aan te vragen, maar dit via een ervaren bureau te doen. Het scheelt u een hoop tijd en gedoe en die energie kunt u dan weer steken in het voorbereiden van uw vakantie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn