Een luisterkindwerker voor een vitaler en gelukkiger leven

Op rustige momenten heb je misschien dat rukgevoel op de bodem van je maag of in je borst als er iets niet klopt, al gevoeld. Je kunt naar buiten kijken voor antwoorden, denkend dat toegang tot je innerlijke wijsheid wantrouwen, angst en twijfel veroorzaakt. Maar dit innerlijke “weten” is een geschenk dat jou bij de geboorte werd gegeven en door een vertrouwensrelatie met deze stem op te bouwen, kan het leiden tot een krachtig leven vol veelbelovende resultaten. Een luisterkindwerker helpt je aandacht te schenken aan deze innerlijke stem, waardoor je langzaam de verschillende stemmen of “wolven” in jezelf zal beginnen horen. Jouw keuze wordt bepaald door de stem die je voedt. Met een luisterkindwerker aan je zijde, is het bijna onmogelijk om jouw innerlijke stem niet op te merken of te horen. Een luisterkindwerker doet je nadenken en biedt je antwoorden op:

  • levensvragen
  • eigen gedrag
  • hoe je jezelf beter kunt leren begrijpen

Wat doet een luisterkindwerker precies?

Heel je leven is er een innerlijke stem geweest die leiding biedt, zacht en soms dringend. Het is de stem van je ziel. Soms heb je geluisterd en soms heb je wat er gezegd werd opzij geschoven. Deze stem kent verschillende namen: innerlijke stem, innerlijke gids, spirituele gids, innerlijke wijsheid, of wat je maar wilt. Het is geen stem die je per se hoort, maar een gevoel (hoewel het voor sommigen een stem kan zijn). Het kan een voorgevoel, vluchtig gevoel, beeld of indruk zijn. “Luisteren naar je ziel” heeft een legitieme basis omdat jouw maagdarmkanaal gevoelig is voor jouw ware emoties en een krachtige en betrouwbare indicatie vormt bij het bepalen van de juiste manier van handelen. Het lichaam liegt immers niet. Je hoeft geen intuïtief persoon te zijn om dit te ervaren. Iedereen neemt de hele dag door indrukken op en met onze fijn afgestemde zintuigen verwerken we ze. De verschuiving begint wanneer je begint te letten op de indrukken en jouw antwoorden daarop. Met zoveel verleidelijke stimuli die je aandacht naar buiten trekken, ben je misschien het contact met het vermogen om jezelf met je ziel te verbinden verloren. Je ziel is echter je persoonlijk kompas om je door het onstuimige water van het leven te leiden. Een luisterkindwerker helpt je te luisteren naar je ziel (je innerlijke stem) en zal een verbinding van ziel tot ziel maken. Dit gebeurt op afstand. Aan de hand van vragen die de luisterkindwerker je vooraf stelt, zal hij of zij je meer inzicht geven in je innerlijke wereld (de stem van je ziel). Een afstemming kan zowel gedaan worden met kinderen als volwassenen.

Maak de weg vrij

Luisteren naar je innerlijke stem is als het trainen van een nieuwe spier. Het zal niet van de ene op de andere dag gebeuren, maar als je een consistente poging doet om het aan te scherpen, wordt het sterker, zoals een tuner die op de juiste frequentie afstemt. Tijdens dit proces leer je meer over jezelf en het zal een game changer zijn. Net als bij elke nieuwe onderneming, helpt het om jezelf voor te bereiden en het laat je onderbewustzijn ook weten dat je echt klaar bent om veranderingen aan te brengen. Met een luisterkindwerker vind je stilte en het is daar dat je uiteindelijk je ware zelf ontmoet, jouw ziel, degene die al die jaren tegen je fluistert. Praktijk De Stille Kracht biedt luisterkindafstemmingen en via deze praktijk kun je zelf ook luisterkindwerker worden. Meer informatie vind je op de website www.praktijkdestillekracht.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn