Mijn vaste nagelstudio in Sittard

Nagelstudio Margriet is al jaren mijn vaste nagelstudio in Sittard. Ik kom hier met heel veel plezier en ze weten altijd precies wat ik wil als ik binnenkom. Nagelstudio Margriet is een nagelstudio in Sittard waar heel veel diensten worden aangeboden. Zo kun je er natuurlijk je nagels doen en daar ben ik als eerste voor bij hen terecht gekomen. Ik zocht een nagelstudio in Sittard die acrylnagels bij mij kon aanbrengen en toen ben ik op www.nagelstudiomargriet.nl terecht gekomen. Ze zijn hier heel goed in. Ik kom echt al vele jaren terug om mijn nagels te laten doen. Een lange tijd heb ik een French manicure laten doen, maar ik vind het ook heel mooi om mijn nagels goed te laten lakken of acrylnagels te laten aanbrengen of bijwerken. Deze nagelstudio in Sittard is daarnaast lekker centraal gelegen, dus ik ben er ook altijd vrij snel. Ik vind het altijd een uitje voor mijzelf als ik naar de nagelstudio in Sittard ga. Het is toch een kleine verwennerij voor jezelf om jezelf mooi te laten maken. Nagels vind ik altijd heel belangrijk. In mijn werk moet ik er altijd representatief uit zien en ik vind dan wel dat nagels daar onderdeel van uitmaken. Als je nagels niet verzorgd zijn, dan is de eerste indruk ook niet goed. Een mooie nagel, met of zonder kleurtje, is voor mij dus echt een must. En daarvoor is het heel belangrijk voor mij dat ik deze nagelstudio in Sittard heb gevonden. Ze werken hier heel erg vakkundig en weten inmiddels precies wat ik wil. Ik heb niet altijd dezelfde behandeling, maar ze voelen heel goed aan waar ik wel of niet van houd. Ze passen hier hun dienstverlening op aan. Als er een nieuw kleurtje op de markt is, of een bepaald soort nagel en ze denken dat dit iets voor mij is, dan laten ze het altijd even zien. Het is al een paar keer gebeurd dat ik ze hun gang heb laten gaan en uiteindelijk met een prachtig resultaat de nagelstudio in Sittard weer verliet.

Een nagelstudio in Sittard voor meer dan alleen nagels

Ik heb op een gegeven moment gevraagd wat ze nog meer bij Nagelstudio Margriet doen. Ik had op de website al wel eens wat dingen gelezen. Zo bieden ze ook:

  • Massages
  • Afslanken
  • Voetbehandelingen

En ze verkopen ook sieraden en leiden mensen op. Wat dat betreft is het een heel divers aanbod dat mijn nagelstudio in Sittard aanbiedt. In een wat drukkere periode in mijn werk raakte ik wat gestrest en ik heb toen een hot-stone massage geboekt bij mijn nagelstudio in Sittard. Dit heb ik natuurlijk gecombineerd met een behandeling voor mijn nagels. Toen had ik nog een French manicure, dus nadat ze die hadden afgerond mocht ik meelopen naar het gedeelte waar ze de massages geven. Ze bieden een honingmassage en een hot-stone massage en vooral de laatste sprak mij erg aan. Ik ben gaan liggen en heb ze volledig hun gang laten gaan.

Een heerlijke hot-stone massage

De hot-stone massage was echt geweldig. Ik werd eerst licht gemasseerd en voelde de warmte al een beetje komen toen stuk voor stuk de warme stenen op mijn huid werden gelegd. De warmte trok direct in mijn lijf en ik kon het met name via mijn wervelkolom door mijn lichaam verspreiden. Ik had nog nooit een hot-stone massage ondergaan en nu wilde ik niet anders meer. Wat een relaxende ervaring is dat. Ik ben inmiddels al een paar keer vaker voor een hot-stone massage teruggegaan naar mijn nagelstudio in Sittard. Dit is absoluut mijn favoriete zaak in Sittard.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn