Zo waardevol kan een mediatraining zijn

Mediatraining wordt vaak in verband gebracht met grote sterren die dit nodig hebben voor interviews. Maar er zijn meer mensen die hier veel aan kunnen hebben. Als je een bedrijf hebt, wil je dat natuurlijk zo goed mogelijk promoten. Dan doe je er alles aan om de aandacht te krijgen die het verdient. Maar als je dan die aandacht krijgt, moet je het ook wel zo goed mogelijk weten te verkopen. Of het nu om een product, dienst of jezelf gaat, dat maakt niet uit. Ook is het niet echt van belang om wat voor medium het gaat. Alles heeft invloed, dus dan kun je dat maar beter in een keer goed doen. En daar kan een mediatraining zeker bij helpen. Als je een goede hebt, kun je er veel aan hebben en daarom is het van groot belang dat je naar een goed bedrijf gaat dat dit aanbiedt. Je weet namelijk maar nooit wanneer jij gevraagd wordt voor een interview of om te spreken voor een groot publiek. Wie weet heeft jouw bedrijf in eens een leuk linkje met een nieuwsbericht, dan ben je gelijk interessant. Dan is het maar beter dat je niet met een mond vol tanden staat, maar er juist het maximale aan publiciteit uit kunt halen.

Bij deze mediatraining leer je veel

Wil je een goede mediatraining volgen, dan is het raadzaam om naar de site https://lion.academy/ te gaan. Want hier richten ze zich op een aantal cruciale zaken:

  • Zelfvertrouwen
  • Kalmte
  • Toegevoegde waarde

Het is heel belangrijk dat je leert om met kalmte te spreken. Als je zenuwachtig en gespannen bent, voelt de luisteraar dat snel. Dat kan afleiden en dan kan er niet meer ontspannen naar je verhaal worden geluisterd. Dat is zonde en moet je zien te voorkomen en daar kan een goede mediatraining je bij ondersteunen. Ook zelfvertrouwen is hier cruciaal, want je publiek neemt niet zo snel iets aan van iemand die er zelf niet eens in lijkt te geloven. Dat kan echt van negatieve invloed zijn op de boodschap die je te verkondigen hebt dus ook dit is een belangrijke zaak. Want de authenticiteit is hier heel belangrijk en eigenlijk kun je dat alleen maar overbrengen als je jezelf bent en durft te zijn. Daar is alleen wat oefening voor nodig en Rudy Lion geeft je de tools om dit voor elkaar te krijgen.

Rudy Lion geeft kennis en inspiratie

Hoe ben je nou van toegevoegde waarde? Hoe ga je om met lastige vragen? Hoe houd je de regie in handen? Ook dit zijn onderwerpen die van groot belang zijn en ook deze worden besproken bij de mediatraining van Rudy Lion. Maar dat is nog niet eens het enige, want er is ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen van bijvoorbeeld de talkshow van Jeroen Pauw of Twan Huys. Je leert er zo veel van om hier eens goed rond te kijken. Hoe doen anderen dat eigenlijk? Dat kan zeker goede inzichten geven. Bij een mediatraining is het belangrijk dat je een goede docent treft en ook daar ben je bij Rudy Lion zeker van. Er is zelfs een vast mediaspreekuur waarbij je Rudy kunt bellen met allerlei vragen. Een mediatraining is echt van grote waarde als je naar Rudy Lion gaat, hij heeft zo veel ervaring en geeft zowel theorie- als prakrijklessen. Dat is heel fijn, dat zorgt voor afwisseling en meer inspiratie. Ontdek hoeveel jij aan deze mediatraining kan hebben en geef je op, zodat je jezelf of je bedrijf goed in de spotlight kunt zetten.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn