Windschermen van topkwaliteit

Bent u bekend met windschermen? Dat kan haast niet anders. Maar misschien is dit pas de eerste keer dat u op een website over windschermen terecht bent gekomen. In dat geval, van harte welkom bij premonta.nl. We hopen u te interesseren voor een van onze producten dus kijk rustig eens rond. Geen wegwaaiende papieren en boeken die van de tafel afwaaien, gewoon lekker kunnen barbecueën in de achtertuin en elkaar kunnen verstaan doordat de wind uw woorden niet meer meevoert. We willen u graag wijzen op de vele voordelen die goede windschermen te bieden hebben naast deze voor de hand liggende voordelen. Zo kunt u ze ook plaatsen op uw terras. Zeker als u een eetgelegenheid hebt of een andere horecagelegenheid zoals u die terugvindt in de duinen of een andere winderige plek. In dit soort gevallen komen windschermen als geroepen, dat kunnen we u wel op het hart drukken. In dat geval doet u er goed aan om met deze windschermen niet alleen tafels van elkaar te scheiden zodat u de privacy van uw gasten kunt garanderen, ook kunt u er een omheining van maken zodat duidelijk is wat uw grondgebied is. Hierin vindt u dan ook de multifunctionaliteit terug van deze windschermen. Onze speciale mobiele schermen zijn niet alleen handig voor als de wind draait, u kunt namelijk snel een onderdeel van het scherm bijdraaien zonder het hele geval te verrijden, ook kunt u er een nog groter oppervlak mee afdekken. Als u tevens beschermd wilt worden tegen een laaghangende zon, dan kunt u deze schermen afdekken zodat u ze kunt gebruiken als een parasol. Daarmee bent u dan meteen beschermd tegen de zon zodat u op het heetst van de dag niet zult verbranden. Uw gasten zullen daar vast en zeker ook erg blij mee zijn.

Hebt u nog geen windschermen? Wacht hier dan niet langer mee

Windschermen hebben we dan ook in diverse soorten en maten en dat gaat dan ook zeker aan bod komen. Dankzij deze windschermen zit u uit de wind in plaats van in de wind zodat u rustig uw krant kunt lezen in de vroege ochtendzon. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Kijk dan eens rond op de site. Zoals we daarnet al zeiden zijn er verscheidene windschermen bij ons te koop. Zowel verrijdbare als niet verrijdbare windschermen hebben we in ons assortiment. Kiest u maar uit wat u het meest prettig vindt. Doordat wij enkel een magazijn hebben en we in het groot kunnen inkopen krijgen we korting op die bestellingen. Daardoor kunnen wij onze verkoopsprijzen laag houden en dat hebben we dan ook zeker gedaan zodat ook u hiervan de vruchten kunt gaan plukken. Schroom dan ook niet maar bestel vandaag nog deze windschermen. Ze zijn trouwens aan elkaar te bevestigen dankzij een handig kliksysteem. U kunt daarbij losse windschermen draaien zonder dat u daarvoor het hele systeem hoeft te verplaatsen. Dit geldt overigens wel alleen voor de mobiele systemen. Het is dan ook zeker mogelijk om ze in de winter in uw garage te stallen. Wilt u de wat stevigere niet verrijdbare schermen kopen? Dan zullen ze stevig verankerd worden in uw tuin zodat ze niet kunnen omvallen. Mocht dit toch ooit door zware weersomstandigheden of een ander ongeval voor komen? Dan kunnen we snel langskomen om het glas te repareren. Het is verstandig om eerst de prijs op te vragen en om dan pas te bestellen. Bent u zover? Dan kunt u de gewenste schermen aanklikken. Vult u vervolgens uw gegevens in zoals uw adres, telefoonnummer en e-mailadres. U krijgt uiteraard een bevestiging in uw inbox en we laten het u weten wanneer de schermen gaan worden verstuurd. Hebt u hulp nodig met de montage? Geef dit dan aan, daar draaien onze monteurs hun handen niet voor om.

Nog vragen? Wij staan voor u klaar

Mocht u toch nog de kat uit de boom willen kijken dan begrijpen we dat wel. Wij begrijpen ook wel dat deze windschermen een flinke investering kunnen zijn. Neemt u dan ook contact met ons op. Dan nemen we die laatste twijfels waarschijnlijk snel bij u weg. U kunt ons op diverse manieren bereiken. Bel ons eens op of stuur ons en e-mail met daarin al uw prangende vragen over onze windschermen. Onze klantenservice staat voor u klaar, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Ook op het gebied van losse onderdelen voor al uw windschermen zijn wij van alle markten thuis. Zo kunt u losse zwenkwieltjes bestellen als een wieltje het begeven heeft. Ook diverse andere accessoires kunt u los bij ons bestellen zoals:

  • RVS koppelpennen
  • RVS stormogen
  • En ook RVS glasklemmen

Wist u trouwens dat we ook carports en lichtstraten bij u kunnen monteren? Kijkt u ook hiervoor maar eens op de website rond. Dan kunt u ook hiervoor een gratis offerte aanvragen. Daar zit u dan ook nooit aan vast zodat u ruim de tijd krijgt om na te denken over de windschermen. Maar doe dit niet te lang want voor dat u het wet stijgen de prijzen of is het alweer herfst. En dat is niet bepaalt een prettige periode om windschermen te komen bevestigen. Niet dat wij mooi weer zo belangrijk vinden om in te werken maar u wilt natuurlijk wel voor de lente begint deze windschermen geplaatst hebben. Daarom raden we maart en april aan als optimale montagemaanden. Tot snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn