Wilt u ook een leidingwaterkoeler laten aansluiten?

Vorige zomer was het bij tijd en wijle verschrikkelijk warm en ben ik af en aan naar de koelkast gelopen voor koud water. Ik heb een kleine hondenschool en heb regelmatig wat klanten over de vloer met hun honden, we hebben een klein keukentje waar ik best een apparaat voor koud water kan plaatsen. Nu laat het mooie weer het dit jaar wel een beetje aan de late kant zien maar ik wilde me wel goed gaan voorbereiden op weer zo een mega warme zomer. Ik heb eens wat gelezen op internet over een leidingwaterkoeler. En ben weer terug op internet gegaan om te kijken welke website ik dat toch weer had gezien. Ik heb wederom leidingwaterkoeler ingetikt en kwam toen op de website van aquabeans.nl. Zij bieden een aantal verschillende apparaten aan, maar ik wilde wel die leidingwaterkoeler. Ik heb hier eerst een aantal vragen over gesteld, want ik heb niks aan een leidingwaterkoeler die vreselijk onhandig is in gebruik, of een leidingwaterkoeler die allen maar veel ruimte in beslag neemt en onhandig is. Ik zag een model op de website waarvan ik dacht dat die misschien wel geschikt zou zijn voor ons gebruik en zo heb ik maar een offerte aangevraagd voor een leidingwaterkoeler. Ik had overigens al heel snel, dezelfde middag nog een prijsopgave en de algemene voorwaarden binnen via de mail. Ik had het niet met die snelheid verwacht. Als ik meteen het contract zou tekenen zou de leidingwaterkoeler ook al snel geleverd kunnen worden. Deze heb ik uiteraard snel klaar gemaakt en retour gestuurd en kreeg al redelijk snel na het verzenden van mijn mail de bevestiging binnen. Nu was het mijn taak om mijn keukentje op te ruimen en de boel aan kant te make zodat ik een mooie plek had voor mijn leidingwaterkoeler. Ik kon de leidingwaterkoeler twee dagen nadien verwachten en op afgesproken tijdstip kam inderdaad de leidingwaterkoeler geleverd, welke meteen is geïnstalleerd en klaar voor gebruik is gemaakt. De man die kwam bezorgen heeft me ook exact uitgelegd hoe ik hem moest gebruiken. Ik was er zeer tevreden mee.

Met een leidingwaterkoeler heb ik altijd koud water bij de hand

Ik was op zoek naar een manier om altijd fris water te hebben, en zo mijn klanten en eventueel de honden te kunnen voorzien van altijd lekker fris water. Voor nu is het weer nog niet al te warm en is het nu nog geen probleem om koffie te gaan maken, maar voor de warme dagen pak ik echt liever een glas lekker gekoeld water. Dat geldt natuurlijk voor mijn klanten ook. Trouwens erg handig is de optie om je eigen bidon er bijvoorbeeld onder te zetten.

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop

Ik ben tevreden over het proces omtrent het installeren van de leidingwaterkoeler, en de manier waarop de meneer me heeft voorzien van informatie en even stap voor stap de handleiding met me door ging nemen. Ik ben namelijk niet zo heel erg handig met techniek en dergelijke. Overigens is het schoonmaken van een leidingwaterkoeler makkelijker dan ik dacht. Kortom:

  • Ik ben zeer tevreden met de klantenservice en de website
  • De snelle service en aansluiten van het apparaat
  • De zeer gunstige prijs sprak mij erg aan

Mocht je meer informatie willen dan zou ik zeker even op de website kijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn