Werkt u al met een Magento webshop?

Voor de lancering van mijn nieuwe kledinglijn voor mijn eigen bedrijf was ik opzoek naar een goede verkoop manier. Ik had tot nu toe enkel mijn kleding verkocht via een fysieke winkel waar ik dan een paar rekken van mijn kleding tegen vergoeding mocht stallen. Maar het was tijd om te gaan uitbreiden en echt op mezelf te gaan. Ik wilde onafhankelijk zijn, dit was in eerste instantie ook de reden voor mijn eigen bedrijf. Echter, nu ik alsnog afhankelijk was van iemand zijn winkel waar ik mijn kleding mocht laten zien, was ik zeker niet onafhankelijk. Ik wilde hier dus verandering in gaan brengen en was op zoek naar meerdere ideeen. Een van de ideeen was om braderieen af te gaan, maar ook dan was ik afhankelijk van data en van opkomst van mensen. Op de verjaardag van mijn zusje had ik het er over met haar vriend en mijn ouders. Zij vroegen zich hardop af waarom ik eigenlijk geen webshop voor mijzelf begon. Op die manier kon ik zelf alles regelen en in de hand houden en was ik niet afhankelijk van wie dan ook. Dit klonk mij eigenlijk nog helemaal niet zo vreemd in de oren en ik vroeg mij af waarom ik hier niet eerder aan gedacht had. Ik ging naar huis en ik ging wat onderzoek doen naar het opzetten van een webshop. Al snel kwam ik op de website ceezoo.nl . op deze website vertelde ze mij dat ze professionele webwinkels ontwikkelde op basis van magento. Ik zou als ik met dit bedrijf in zee ging dus een magento webshop krijgen. Ik wist nog niet veel van magento maar na wat onderzoek kwam ik er achter dat dit wel hele goede software was. Een magento webshop klonk dus nog helemaal zo slecht nog niet. De website claimt verder dat ze samen met de klant die kiest voor een magento webshop een effectieve ICT strategie ontwikkelen voor goede online verkopen. Dit klonk mij natuurlijk als muziek in de oren en hier wilde ik zeker meer van weten. De website gaf hele goede informatie over het verkrijgen van een magento webshop en claimde dat ze veel praktische kennis van e-commerce en online techniek hebben. Ook zouden ze alle klanten helpen met totaal oplossingen voor webshops die goed willen scoren. Ik was heel benieuwd geworden!

Een magento webshop klonk als een succes verhaal

Ik besloot hun portfolio van verschillende soorten magento webshop door te kijken die zij al eerder ontwikkeld hadden. Dit zag er veelbelovend uit. Ik besloot dat het misschien gewoon tijd was om de stap te wagen en nam contact met het bedrijf op om te vragen of ze met mij in zee konden gaan en een magento webshop konden starten. Hun antwoord was erg positief, natuurlijk kon dit!

Snelle service en veel kennis kenmerkt dit bedrijf

Nu zijn we een aantal weken verder en kijk ik met een heel goed gevoel terug op deze samenwerking. Ik kan dit bedrijf om de volgende redenen aanraden:

  • De service van dit bedrijf in het ontwikkelen en opstarten van een magento webshop is snel en goed
  • Het bedrijf heeft heel veel kennis over de magento webshop
  • De medewerkers van dit bedrijf zijn zeer vriendelijk

Ook op zoek naar het starten van een webshop? Kijk dan zeker op deze website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn