Voel je weer mooi met haarwerken

Voor veel vrouwen is het hun grootste nachtmerrie: het uitvallen van hun haar. Toch is het voor meer vrouwen dan je denkt hun werkelijkheid. Door wat voor reden dan ook verliezen zijn hun haar. Bijvoorbeeld omdat zij een chemokuur moeten ondergaan. Deze vrouwen voelen zich al heel erg ziek en verliezen door de heftige behandeling hun haar. Dit is emotioneel heel zwaar en daarom staat MoveHs voor deze dames klaar met prachtige haarwerken. Op het gebied van pruiken is er een heleboel mogelijk. Maar niet alle bedrijven die haarwerken aanbieden produceren ze van even goede kwaliteit. Dit is echter wel erg belangrijk. Als jij een haarwerk nodig hebt dan wil je niet dat andere mensen dit kunnen zien. Daarnaast wil je ook niet beperkt worden in de dingen die je doet. Bij sommige haarwerken is dit wel het geval. Blijf ver weg van deze pruiken. Jij verdient veel beter en dat is waar ze bij MoveHs voor zorgen. De kwaliteit van de haarwerken hier is zeer hoog. Ze gebruiken optimaal haar- en knooptechnieken waardoor het haar echt aanvoelt en zo ook oogt. Daarnaast krijg je alle vrijheid die je nodig hebt. Je kunt met het haarwerk slapen, een winderige dag doorkomen en zelfs zwemmen. Niemand zal ooit kunnen zien dat jij een haarwerk draagt in plaats van je eigen haar. Je zult je er vrij en mooi invoelen en dat is in deze situatie het allerbelangrijkste. Bij MoveHs hebben ze daarnaast ervaring met het verliezen van haar. Zij kunnen je dus niet alleen helpen met het uitzoeken van prachtige haarwerken, maar ook staan zij voor je klaar met tips op emotioneel gebied. Het is niet niks om je haar te verliezen. Zeker wanneer het niet van tijdelijke aard is zul je dit moeten verwerken. Voorbeelden van ziektes waarbij je je haar verliest zijn:

  • Alopecia Areata
  • Alopecia Totalis
  • Alopecia Diffusa

Is een van deze ziektes bij jou geconstateerd? Kom dan zeker langs bij MoveHs. Zij kunnen je heel goed verder helpen.

Leren leven met alopecia door middel van haarwerken

Alopecia betekent haaruitval. Dit kan in verschillende vormen gebeuren. Alopecia Totalis is een ziekte waarbij je bijna al je lichaamshaar verliest. Alopecia Universalis is nog een graadje erger: je verliest dan al je lichaamshaar. Dit kan van tijdelijke aard zijn, maar er is een kans dat het haar nooit meer terugkomt. Dit is lastig om te verwerken. Met haarwerken kun je weer een prachtige bos haar hebben. Wenkbrauwen en wimpers kunnen eventueel getatoeëerd of aangeplakt worden. Er zijn dus uiteenlopende oplossingen om het haarverlies te verbergen. Niet alleen voor anderen, maar misschien voornamelijk voor jezelf. We zijn zo gewend om haar te hebben dat het heel lastig is om er aan te wennen dat we dit niet meer hebben. Haarwerken zullen je helpen om een flinke stap te maken in het verwerkingsproces, maar wij raden je ook zeker aan om professionele hulp te zoeken op emotioneel gebied. Zeker als je moeite hebt met het accepteren van het haarverlies is dit aan te raden. Probeer hier niet alleen doorheen te komen, maar zoek iemand die je in dit proces bij kunt staan. Zo kom je er alleen maar sterker uit. Is jouw haarziekte van tijdelijke aard? Ook dan kun je natuurlijk hulp zoeken bij het verwerken hiervan. Als je haar weer terug is zul je als geen ander beseffen hoe gelukkig je hiermee bent. Bij tijdelijk haaruitval is het hebben van een van de haarwerken van MoveHs een optie. Zij helpen je graag om een van de haarwerken uit te kiezen en naar jouw wensen aan te passen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om tijdelijk voor een heel ander kapsel te gaan! Kun je zien of dat ene kapsel waar je al een tijdje van droomt ook echt bij je past. Zo heeft het haaruitval toch nog een leuke kant.

Haarwerken maken het verwerkingsproces makkelijker

Bij MoveHs staan ze voor je klaar om je verschillende haarwerken te tonen wanneer je daar interesse in hebt. Weet jij bijvoorbeeld niet wat je precies wilt? Dan kunnen zij je natuurlijk laten zien wat er allemaal mogelijk is. Zo kun je verschillende haarwerken uitproberen om te zien en voelen hoe ze passen. Je zult direct merken dat de haarwerken een natuurlijk draagcomfort hebben. Je zult niet eens merken dat je het haarwerk draagt. Vrouwen die haarwerken van MoveHs Pure & Natural Hair Solutions dragen hebben dit al na een zeer korte tijd niet meer. Omdat je alles met het haarwerk op kunt blijven doen hoef je deze eigenlijk nooit af te doen. Je kunt het dus bijna vergeten dat je het draagt! Heb jij beginnend haarverlies? Dan kan het verstandig zijn om hier zo snel mogelijk mee naar de dokter te gaan. Het kan iets simpels als stress zijn, maar het kan ook ernstiger zijn. Maak jij je zorgen? Laat je dan onderzoeken door een arts. Hier is niets vreemds aan. Je kunt er maar beter op tijd bij zijn dan dat je te laat bent. In de meeste gevallen is er namelijk iets aan te doen. Bijvoorbeeld met medicatie of door iets in je gewoontes te veranderen. Dat kan een hoop problemen voorkomen. Heb jij alopecia en wil je erover praten met lotgenoten? Bij MoveHs kunnen ze je vaak in contact brengen met vrouwen bij jou uit de buurt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn