Een heerlijke vakantie met gratis toegang tot Slagharen

Zijn uw kinderen dol op een avontuurlijke vakantie? Boek dan vandaag nog de bestemming voor tijdens de zomervakantie bij PonyparkCity. Hier gaat je kind gegarandeerd een heerlijke vakantie tegemoet met allerlei leuke activiteiten. Ze hoeven zich geen dag te vervelen, want er is altijd wel wat te doen. Zo heeft ieder vakantiehuisje een rijpony beschikbaar. Je kinderen zorgen zelf voor de pony en zijn dus flink zoet met het van stal halen, het borstelen en berijden van de pony. Uiteraard worden ze daarbij altijd geholpen door een van onze vriendelijke stalknechten. Is pony rijden niet helemaal jouw ding of willen de kinderen even wat anders doen? Dan zijn er tal van andere mogelijkheden.

  • Zwemmen
  • Schatzoeken
  • Rodeorijden

Ook zijn er in de omgeving verschillende soorten avontuurlijke wandelingen te maken en kun je de omgeving bijvoorbeeld ook op de fiets ontdekken. Daarnaast kunt iedere dag gratis naar het attractiepark Slagharen dat vlak naast het vakantiepark ligt. Je hoeft hiervoor niets extra’s te betalen. Aan het begin van je vakantie krijg je bewijs mee waarop staat dat je gratis toegang hebt tot het park Slagharen voor een bepaalde periode. Hoe langer je dus bij PonyparkCity logeert, des te vaker kunnen jullie dus naar Slagharen. Dit attractiepark kent uiteenlopende soorten attracties. Van spannende achtbanen tot waterbanen, je kunt je hier uren vermaken. Ga jij buiten de drukke periode? Dan hoef je ook nog eens geen rekening te houden met lange rijen en kun je er dus alles uithalen wat er in zit. Bij Slagharen is het gegarandeerd dat je een leuke tijd zult hebben. Zelfs op een regenachtige dag is een bezoekje aan Slagharen vol plezier. Er zijn genoeg attracties die overdekt zijn. Hebben jullie toch natte voeten gekregen? Dan kunnen jullie net zo goed doorgaan met de verschillende waterbanen die je in het attractiepark vindt! Zo wordt het een groot feest!

Bezoek het waterpark in Slagharen

Ben je nog niet uitgekeken op het attractiepark Slagharen? Ga dan een dagje naar het waterpark. Dit is ingericht in Mexicaanse sferen en heeft daardoor een unieke uitstraling. Er zijn Mexicaanse gebouwen en ook prachtige watervallen waar je onderdoor kunt zwemmen. In dit waterpark in Slagharen zijn er:

  • vijf zwembaden
  • twee waterspeelplaatsen
  • bubbelbad
  • groot zwembad
  • twee sprayparken

De verschillende faciliteiten bevinden zich zowel binnen als buiten en zorgen voor uren speelplezier. Ben je moe van een dagje bij Slagharen? Dan keren jullie in alle rust terug naar uw huisje bij PonyparkCity. Als de kinderen nog niet moe genoeg zijn kunnen zij daar nog aan genoeg activiteiten meedoen. Er zijn ’s avonds altijd leuke familieshows met Lucky Luke en de Daltons. Jullie kunnen genieten van live country music of meedoen aan de gratis bingo met mooie prijzen. Het mooie van dit alles is dat het allemaal meegenomen is in de prijs van het huisje. Wanneer je op het park zelf bent betaal je dus niets extra’s. Niet alleen het attractiepark Slagharen is dus gratis, ook alle andere activiteiten kunnen gedaan worden zonder daar iets extra’s voor neer te hoeven leggen. Zijn jullie toe aan een lekker diner? Dan zijn daar ook verschillende opties om uit te kiezen. In Slagharen zijn er verschillende opties waar u naartoe kunt, maar in PonyparkCity heb je ook genoeg keuze. Wat dacht je van Mexicaanse gerechten, spareribs of een Amerikaanse BBQ? Allemaal in een bepaalde stijl waar jullie de hele avond je ogen uitkijken. Wat je dus ook doet tijdens deze vakantie, het is allemaal in stijl en jullie zullen de tijd van je leven hebben. En wanneer je even lekker wilt ontspannen kan dat natuurlijk ook. Er is niets mis mee om je lekker terug te trekken in je huisje met een goed boek.

Bij Slagharen wil je meer

Zijn jullie al eens bij attractiepark Slagharen geweest? Dan ben je er al achter gekomen dat je altijd meer wilt als je hier eenmaal geweest bent. De achtbanen zijn spannend, de waterbanen spectaculair en ook voor de allerkleinsten is het een prima plek om een plezierige tijd te hebben. Slagharen heeft daarnaast ook regelmatig speciale evenementen in bepaalde thema’s. Tijdens de herfstvakantie is er bijvoorbeeld Miracle of Lights bij Slagharen. Zie het park omgetoverd worden in een sprookjesachtige omgeving wanneer er duizenden lichtjes aangezet worden tijdens de avonduren. Van gebouwen tot voertuigen, maar ook de danseressen en acrobaten zijn allemaal verlicht. Het is een spektakel om naar te kijken. Willen jullie dus echt een speciaal bezoek aan Slagharen brengen? Doe het dan in stijl en ga als een van de speciale evenementen er is. Dit maakt de vakantie nog leuker en eentje om nooit te vergeten. De avonden worden op een speciale manier afgesloten met live artiesten en zelfs een complete vuurwerkshow om het echt onvergetelijk te maken. Klinkt dit als een vakantie waar jij en je kinderen graag van willen genieten? Boek dan vandaag nog een huisje bij PonyparkCity. De toegang tot Slagharen zit er ook tijdens deze speciale evenementen gratis bij. Wil je eerste meer informatie? Dan kun je natuurlijk contact opnemen met de klantenservice. Liever direct boeken? Dan doe je dit snel en eenvoudig via de website. Hier vind je ook alle tarieven op een rijtje. Boek vandaag nog, dan kun je samen met je kinderen gaan uitkijken naar een geweldige vakantie die jullie nooit zullen vergeten!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn