Vloerkleed reinigen na huisdierongelukje

Je bent natuurlijk dol op je huisdier(en) maar als deze per ongeluk op je kleed heeft geplast dan wordt je daar niet vrolijk van. Dit kan natuurlijk af en toe gebeuren, en in dat geval kun je het beste je vloerkleed reinigen uitbesteden aan vloerkleedreinigen.com. Zij weten namelijk precies hoe je dat het beste doet en beschikken over professionele apparatuur om dat te doen. Als je bij hen je tapijt of vloerkleed laat reinigen dan komen ze dit persoonlijk bij je ophalen, om hem vervolgens in hun grote loods op professionele wijze schoon te maken. Daar gaat je kleed door enorme machines, die hem natmaken en reinigen tot diep in de vezel, waarna hij uiteraard ook weer netjes droog wordt gemaakt. Als het kleed of tapijt schoon is wordt hij weer opgerold, verpakt en kant en klaar bij je thuis afgeleverd. Je hoeft er dus zelf helemaal niets voor te doen. Cinco Tapijt- en Meubelreiniging doet al het werk voor je, en zorgt ervoor dat het vloerkleed reinigen met de grootste mogelijke precisie gebeurt. En naast het feit dat je kleed na de reiniging weer een stuk frisser en voller van kleur oogt ruikt hij ook nog eens erg lekker.

Je vloerkleed reinigen in verband met vieze geur

Je hoeft niet eens perse vlekken in je kleed of tapijt te hebben om in aanmerking te komen voor de vloerkleed reinigen service van Cinco. Als het een wat ouder kleed betreft dan is de kans namelijk groot dat hij wat muffig is geworden, simpelweg doordat er zich heel veel onzichtbaar vuil en stof in de vezel heeft gevestigd.  Dit geeft geen fijne geur. Vaak ben je er zelf wel aan gewend, maar als je bezoek krijgt en die geven aan dat het kleed wat muffig begint te worden dan kun je het beste dit vloerkleed reinigen. Al die muffe geurtjes worden dan uit het tapijt verwijderd, en je krijgt er een fris ruikend kleed voor in de plaats. En zeg nou zelf, dat is toch vele malen slimmer dan dat je een heel nieuw kleed zou moeten kopen? Zeker luxe tapijten kunnen ontzettend duur zijn, en je tapijt laten reinigen kost nog geen fractie van wat een nieuw exemplaar kost. Twijfel dus niet te lang als je het gevoel hebt dat jouw oude, Perzisch tapijt een beetje muf begint te worden, want daar is heel gemakkelijk iets aan te doen!

Professionele meubelreiniging door Cinco

Naast je vloerkleed reinigen kunnen ze bij Cinco nog veel meer textiele oppervlakken voor je schoonmaken. Denk maar eens aan:

  • Bankstellen en fauteuils
  • Wand- en trapbekleding
  • Vloerbedekking

Dit alles doen ze altijd met een aanpak op maat. Oftewel, ze analyseren eerst het type stof, en daarna beslissen ze welke reinigingsmethode en schoonmaakmiddel ze gaan gebruiken. niet iedere stof kan tegen elke methode en elk type zeep namelijk… Wil je dus je vloedkleed reinigen maar wil je zeker weten dat de kleuren mooi blijven en dat er absoluut geen krimp optreedt? Dan zou je de professionele service van Cinco Tapijt- en Meubelreiniging in kunnen schakelen, want dan zit het wel goed!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn