Hoe kunt u met het CBR in contact komen?

Toen ik vorig jaar vijfentachtig werd, heb ik besloten om te kijken of het nog wel mogelijk was om langer in mijn auto te blijven rijden. Ik heb namelijk veel vrienden die van mijn leeftijd zijn, maar die al heel lang niet meer in hun auto rijden omdat zij dat niet meer mogen van hun arts. Ik heb altijd zonder moeite de controles bij mijn huisarts kunnen hebben, maar ik wilde graag weten hoe vaak ik mij in de toekomst nog moest laten controleren. Het leek mij daarom goed om even met het CBR in contact te komen. Ik wilde namelijk weten of er specifieke regels waren voor mensen op leeftijd en noem het allemaal maar op. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik met het CBR in contact kon komen. Ik had gedacht dat ik gewoon even een nummer kon opzoeken en dat ik dan met het CBR in contact kon komen. Ik heb toen gezien dat wanneer je met het CBR in contact wilt komen, je echt van goede huize moet komen. De meeste mensen die met het CBR in contact willen komen, lukt dat niet omdat zij niet weten welk nummer zij moeten bellen en als zij al een nummer vinden waarmee zij denken met het CBR in contact te kunnen komen, dan is het vaak het verkeerde nummer. Dat is allemaal heel vervelend en daarom heb ik echt even heel goed mijn best moeten doen om met het CBR in contact te komen. Ik heb toen heel veel nummers gevonden en de een na de andere was verkeerd. Vandaar dat ik op een gegeven moment helemaal witheet was en ik de telefoon eerst een tijdje heb weggelegd. Ik ben toen gaan kijken of ik op een andere manier aan het nummer van deze instantie kon komen. Het moest toch mogelijk zijn om de juiste mensen aan de lijn te kunnen krijgen? Ik heb toen weer gegoogeld en ik toen heb ik de site meteencontact.nl gevonden. De naam van deze site schiep hoge verwachtingen en ik ben heel blij dat ik deze site gevonden heb want dankzij deze site kwam ik uiteindelijk met het CBR in contact. 

Via deze site kunt u met het CBR in contact komen

Ik moet u zeggen dat ik blij was dat ik de site meteencontact.nl gevonden heb want hier vond ik het nummer waarmee ik met het CBR in contact kon komen. Ik ben daarom zeer te spreken over het feit dat ik deze pagina voorbij heb zien komen omdat ik hier dan toch eindelijk het nummer vond waarmee ik met het CBR in contact kon komen. Ik kon toen mijn vragen stellen en nu weet ik eindelijk wanneer ik mij weer moet laten keuren. 

Wie wilt u spreken? 

Mocht u ook contact zoeken met een bepaalde instantie, dan kunt u het beste:

  • Even naar meteencontact  surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Het nummer zoeken van de instantie met wie u in contact wilt komen 

Ik raad u aan om deze site even te bekijken.       

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn