Vindt uw houten regenton online

Wilt u iets echt bijzonders in uw tuin? Wat dacht u van een houten regenton. Een fraai element om uw tuin net dat beetje extra schwung te geven. Bij ons vindt u de mooiste houten regentonnen inclusief kraantje en handvat. Kijk op onze website https://www.tuinartikelen.nu/tuinartikelen/regentonnen/houten-regentonnen.html en laat u verrassen door de tal van mooie regentonnen die u bij ons in het assortiment vindt. Er is vast een houten regenton die geheel naar uw wens is. Wat dacht u bijvoorbeeld van een houten regenton met een inhoud van 50 liter. Deze fraaie ton is gemaakt van kastanje hout en voorzien van een handig tapkraantje en een afneembare deksel met handvat. Elke houten regenton is voorzien van zware metalen beugels voor extra stevigheid van de ton. De ton staat garant voor jarenlang kwaliteit. Vang eenvoudig regenwater op in deze ton en tap het water middels het solide kraantje af als u bijvoorbeeld de bloemen water wilt geven. Goed voor het milieu omdat u water besparend te werk gaat. Ook kunt u bij ons houten tapkraantjes los bestellen. Wist u trouwens dat u naast een houten regenton ook regentonnen van kunststof kunt bestellen.

Uw houten regenton vlot bezorgd

Bij ons kunt u eenvoudig online shoppen. Zoek de houten regenton naar uw wens uit. En voeg hem eenvoudig toe aan uw winkelwagen. Ideaal voor als u geen tuincentrum kort bij heeft zitten maar toch graag snel in uw tuin aan de slag wilt gaan.

  • Eenvoudig online winkelen
  • Veilig betalen
  • Voordelig geprijsd
  • Korte leveringstijden
  • Goede kwaliteit
  • Voor al uw tuinartikelen
  • Vele tevreden klanten

Mocht u bij het uitkiezen van uw houten regenton of andere producten vragen hebben dan kunt u ons van maandag tot en met vrijdag bellen of vul ons contactformulier in en wij nemen snel contact met u op.

Van bloempot tot tuindieren; maak uw tuin helemaal compleet bij ons

Niet alleen voor een houten regenton zijn wij het adres maar ook voor diverse andere tuinartikelen kunt u bij ons terecht. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan tuinartikelen. Zo kunt u in een keer al uw gewenste producten voor uw tuin uitzoeken en heel eenvoudig thuis laten bezorgen. Bij ons u bijvoorbeeld fraaie buitenverlichting vinden; van een luxe gevellamp tot handige buitenspots om uw tuin wat extra sfeer te geven. Kies bijvoorbeeld voor een solide staande buitenlamp gemaakt van bestendig RVS. Een waar plaatje tussen uw bloemenperken zodat u ’s avonds een fraai verlichte tuin krijgt. Of kies voor een fraaie sfeerhaard of een terrasverwarming zodat u tot in de kleine uurtjes buiten kunt genieten. Ook voor de omheining van uw tuin bieden wij diverse soorten tuingaas aan. Maak uw tuin af met metalen vogelbeelden. En voor al het onderhoud aan uw tuin kunt u bij ons op de website een keur aan artikelen vinden; van fijne harken, tot schoffels, spades en tuinschepjes. Bent u een echte fan van een moestuin, dan kunt u uw hart ophalen want bij ons kunt u volop terecht voor handige kweektafels, kweekbakken en handige plantenlabels zodat u altijd weer kunt vinden welke kruiden u gepoot heeft. Liever een mooie vijver in uw tuin? Bij ons kunt u roosters vinden voor uw tuin, slangmateriaal, waterkuipen en handige vijverpompen. Natuurlijk is een tuin niet af zonder de dieren die er in verblijven. Daarom kunt u bij ons mooie waterbakken en voederbakken vinden voor vogels maar ook voor egels en voor eekhoorns. Zo is het een waar feest om in uw tuin te zitten en te werken. Mogen wij u binnenkort verwelkomen in onze webwinkel; tuinartikelen? Graag tot ziens!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn