Je woning weer als nieuw dankzij een spanplafond

Soms is het updaten van je woning makkelijker dan je eerst dacht. Als je overweegt om je plafond een make-over te geven, dan kun je een schilder inhuren of een binnenhuis architect. Het hele plafond moet dan onder handen genomen worden om te zorgen voor een volledig nieuwe uitstraling. Dat is uiteraard ook een goede reden om je plafond een andere kleur te geven bijvoorbeeld, want het plafond is groot en zichtbaar. Je kunt je wel voorstellen dat een wit plafond een hele andere uitstraling genereert dan een inktzwart plafond. Zowel de vloer als het plafond zijn dan ook heel bepalend voor de sfeer in een ruimte. Als je niet tevreden bent met je plafond en deze dus wil veranderen, dan is het goed om te weten dat je niet direct een schilder hoeft in te schakelen. Ook als je woning bijvoorbeeld beschikt over houten balken of een systeemplafond, dan kun je deze mooi laten zitten. Het verwijderen en aanpassen van dergelijke plafonds is een hoop werk en erg kostbaar. Om die reden is het dan ook veel handiger en veel goedkoper om gewoon een spanplafond te plaatsen. Een spanplafond is een doek dat wordt strakgespannen over het bestaande plafond heen. Dus wat je ook in je woning hebt, daar hoef je niets aan te doen. Er wordt gewoon een doek over heen gespannen en dit wordt zo strak gespannen, dat het gewoon lijkt op een echt plafond. Dus wat je op dit moment ook voor plafond hebt, er kan altijd een spanplafond overheen geplaats worden. Daarmee kun je op een zeer effectieve manier je interieur veranderen. Een spanplafond biedt namelijk direct ook heel veel mogelijkheden. Als je een afbeelding op je plafond wilt, dan kun je deze op het spanplafond drukken. Je hoeft dus geen artiest in de huren die iets moet gaan schilderen. Tevens kun je een hele gezellig sfeer creëren door bijvoorbeeld spots te plaatsen aan de zijkanten van het spanplafond. De mogelijkheden zijn in principe eindeloos, want ook qua materiaal van het spanplafond kun je naar hartenlust variëren. Het is dus maar net wat jij mooi vindt en vervolgens dien je de expert te vinden die het voor jou kan realiseren. Kijk daarom ook snel op de site van marcelwesseling.nl om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Een schitterende woning dankzij een spanplafond van Marcel Wesseling

Bij elke ambachtsvorm is het belangrijk dat je een expert inschakelt. Een amateur kan vaak ook prima een wand schilderen, maar dan loop je wel het risico dat je strepen ziet. Een professional met de nodige ervaring zorgt er echter voor dat de muur er helemaal strak uitziet. Zo is dat met een spanplafond natuurlijk ook het geval. Voor een expert is het plaatsen van een spanplafond een tweede natuur waardoor het voor de toeschouwer heel simpel lijkt. Je zou dus denken dat iedereen het wel zou kunnen doen. Maar het oogt natuurlijk zo simpel omdat een expert als Marcel Wesseling jarenlange ervaring heeft en precies weet wat er moet gebeuren en hoe het moet gebeuren. Na de werkzaamheden van Marcel zie je dan ook niet dat er sprake is van een spanplafond. Het is zo strak en netjes geplaatst, dat het niet van een echt plafond is te onderscheiden. Alleen daarom al kies dus voor Marcel Wesseling.

Nog meer redenen om te kiezen voor Marcel Wesseling

Maar dat is niet de enige reden waarom je er goed aan doet om te kiezen voor Marcel Wesseling. Zo profiteer je bijvoorbeeld ook van:

  • Scherpe prijzen
  • Eerlijk vakmanschap
  • Netjes werkende arbeiders
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn