Tassen bedrukken? Laat dat maar aan Maxilia over

U geeft misschien bij de verkoop van een groot aantal producten in uw winkel een tasje mee aan uw klanten. Gewoon als een extra service. Misschien staat u weleens op jaarbeurzen, of op de markt, of bezoekt u met uw bedrijf vele conferenties in het land. Een zogenaamde goodiebag mag in dat geval niet ontbreken. De tas zelf is voor velen ook een welkome verrassing, zeker als u de tassen laat bedrukken. Wilt u daarom snel tassen bedrukken op een zodanig unieke manier dat het er echt tussenuit springt? Laat dan uw tassen bedrukken door maxilia.nl. Wij zijn van geen kleintje vervaard en kunnen daarom zowel kleine als zeer grote bestelling moeiteloos verwerken. Naast het feit dat u de tassen laat bedrukken met behulp van hypermoderne drukpersen, hebt u tevens de keuze uit een keur aan tassen zelf. Van zeer uiteenlopende materialen kunnen we u namelijk tassen leveren, zowel bedrukt als onbedrukt. Het is in deze moderne tijden niet meer rendabel om nog met een plastic tasje op de markt te komen. Dat wordt niet meer geaccepteerd in deze tijd waarin het milieu gelukkig in het middelpunt van de belangstelling staat. Natuurlijk kunt u plastieken tasjes die in zijn geheel biologisch afbreekbaar zijn bestellen, maar we raden het aan om papieren, jute of katoenen tassen te bedrukken.

We gaan tassen bedrukken zodra uw bestelling binnenkomt

U wilt aldus tassen bedrukken, of beter gezegd: u wilt dit werk uitbesteden. U hebt hier ongetwijfeld geen persen voor en het is die investering simpelweg niet waard. Dit is werk om uit te besteden en bij wie kunt u dat anders doen dan bij ons, Maxilia? We hebben vele jaren ervaring in het bedrukken van zeer diverse relatiegeschenken, kantoorartikelen en zelfs bedrijfskleding. Neem maar eens een kijkje tussen de diverse categorieën waarbinnen we onze producten hebben onderverdeeld. U zult ongetwijfeld snel een weloverwogen keuze kunnen maken. En ook al hebt u hier enige hulp bij nodig, onze klantenservice is als een luisterend oor en staat u graag even te woord. Daarom zijn we zowel per mail als per telefoon bereikbaar en kunt u ons zelfs via de sociale media een kort berichtje sturen. Het kan immers gaan om een flinke investering, zeker als u in bulk tassen laat bedrukken. U krijgt van ons altijd eerst een vrijblijvende offerte met een duidelijk beeld van de verschillende kosten, uw mogelijkheden en natuurlijk wat de uiterste leverdatum is. Als u direct een grote bestelling maakt is de kans vrij groot dat u flink wat korting krijgt dus dat raden we u van harte aan.

Hebt u nog vragen? We staan voor u klaar

Wij willen graag uw tassen bedrukken en we willen u op alle mogelijke manieren helpen met uw marketing. Dus waar wacht u eigenlijk nog op?

  • Klik op de tassen en het type materiaal dat u wilt hebben,
  • Geef aan hoeveel u er wilt bestellen. Per type staat vermeld wat het minimum aantal stuks is die we leveren,
  • Kies de juiste afmetingen uit,
  • En geef ten slotte aan wat u er aan informatie op wilt bedrukken. Denk aan uw bedrijfsnaam, het logo van het bedrijf, diverse contactgegevens en een slagzin.

Hebt u nog hulp nodig bij het ontwikkelen van een slogan of logo? Of wilt u wat meer informatie over de juiste strategie? Ook dan helpen we u graag bij Maxillia. U kunt ons aldus eenvoudig bereiken zoals we reeds hebben vermeld. Bookmark de site en kom zo nu en dan eens een kijkje nemen. Want we bieden elke week weer nieuwe spannende kortingen en aanbiedingen aan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn