Mouwlengte 7 overhemd online bestellen

Overhemden zijn sinds jaar en dag een essentieel onderdeel van een mannengarderobe. Er zijn uiteenlopende soorten overhemden te koop, die variëren in snit en stijl. De kraag van een overhemd kan puntig zijn, een bepaalde grootte hebben of geheel afwezig zijn. In dat geval spreken we van een Italiaanse boord. Er is zeer ruimte keuze omdat er diverse modellen zijn, die verschillen qua:

  • Kleur
  • Stof
  • Kwaliteit
  • Lengte
  • Mouwlengte

Lange mannen, zoals de mannen in Nederland, zoeken vaak overhemden die de juiste lengte hebben. Een groter model kiezen heeft geen zin, omdat een XXL-overhemd een lange slanke man niet past. In dat soort gevallen is het slim te kiezen voor een leverancier van overhemden speciaal voor lange mannen. Een van deze leveranciers is te vinden via https://www.mooi-overhemd.nl/shop/slim-fit/extra-mouwlengte-72. Hier is uw mouwlengte 7 overhemd verkrijgbaar, ook wel bekend als mouwlengte 72. De lengte van de mouw is lang genoeg om de manchetten van het overhemd onder de jas vandaan te laten komen. Te korte mouwen levert een vreemd silhouet op en in de etiquette voor herenkleding is het belangrijk dat de mouw te zien is als men een pak draagt. Te korte overhemden zijn verleden dat als u voor overhemden van mooioverhemd.nl kiest. Hier kunt u voor aantrekkelijke prijzen een mouwlengte 7 overhemd krijgen. Andere mouwlengtes zijn uiteraard ook verkrijgbaar, net als slim-fit modellen. Deze modellen overhemden sluiten goed aan op het lichaam en geven de dragen een slank postuur. Dit soort overhemden is het best te dragen door slanke mannen. Als u kiest voor online bestellen kunt u gebruik maken van de luxe die online met zich meebrengt. Online bestellen maakt het eenvoudig uw overhemden te bestellen zonder naar een winkel te hoeven. Kies ook voor dit gemak en bestel bij mooioverhemd.

Ruimte keus mouwlengte 7 overhemd

Elke professional die goede kleding nodig heeft voor zijn werk is op zoek naar representatieve kleding. In de meeste gevallen betekent dat een garderobe zonder veel opvallende prints. Daarom biedt mooioverhemd.nl uw mouwlengte 7 overhemd aan in neutrale kleuren. Hierbij kunt u denken aan lichtblauw, wit, zwart en lichtblauwe hemden met een licht patroon. Omdat er ruime keuze is voor uw mouwlengte 7 overhemd zult u altijd slagen bij mooioverhemd.nl. Niet zeker welke lengte voor u geschikt is? Via https://www.mooi-overhemd.nl/shop/slim-fit/extra-mouwlengte-72 vindt u een maattabel waarin eenvoudig te zien is welke mouwlengte voor u geschikt is. Daarna kunt u overgaan tot de aankoop van een mouwlengte 7 overhemd. Een ander belangrijk gegeven is de boordmaat. Deze kunt u meten door een meetlint om de hals te leggen en de boordomtrek te meten. Het resultaat in centimeters is uw boordmaat. De website van mooioverhemd.nl biedt u de mogelijkheid op een mouwlengte 7 overhemd te filteren zodat u een keuze kunt maken uit de hemden die u passen. De overhemden van mooioverhemd.nl zijn van zeer goede kwaliteit, met geweven stoffen die ook bij vaak wassen hun kleur en snit behouden. Op het internet zijn diverse tips te vinden over het onderhouden van overhemden. Zorgvuldig omgaan met overhemden in de was en deze goed strijken helpt om de hemden langer mooi te houden.

Voorwaarden en vragen

Uiteraard kunt u uw bestelling terugsturen als uw overhemden niet blijken te passen. De medewerkers van mooioverhemd.nl helpen u graag verder om het passende overhemd te vinden. Wellicht komt u uit bij het mouwlengte 7 overhemd, of heeft u een andere bijzondere maat nodig. Kijk op de website voor de contactinformatie van mooioverhemden.nl en neem vrijblijvend contact op voor advies op maat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn