Minerale make up koopt u uiteraard op onze website

U kunt uw steentje bijdragen om dierenleed te voorkomen. U draagt als menig vrouw make up. Maar wist u dat vrijwel alle make-up-fabrikanten hun producten op dieren uittesten? Kiest u daarom voor natuurlijke make up: minerale make up van pavez.nl. Minerale make up wordt gemaakt van duurzame producten uit de natuur op waterbasis. Niet alleen bespaart u er enorm veel dierenleed mee, u doet uzelf een groot plezier omdat het goed is voor uw huid! Iedereen met een zachte en gevoelige huid kan moeiteloos minerale make up gebruiken zonder uitslag of erger te krijgen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Leest u dan deze tekst aandachtig door en koop vervolgens uw minerale make up online via Pavèz. De minerale make up wordt op een unieke manier verkregen door deze mineralen langzaam en zorgvuldig fijn te malen. Daardoor krijgt u een make-up dat uiterst prettig op de huid aanvoelt. Het is alsof u een tweede huid draagt. Het zal niet in uw poriën trekken zodat uw poriën niet verstopt raken. Daarnaast heeft het een lange dekkingskracht maar is het wel eenvoudig in de avond te verwijderen. Vergeet u niet om een prettige nachtcrème aan te brengen voordat u gaat slapen? Dan kunt u de volgende dag weer met een nieuwe laag minerale make up de deur uit gaan.

Minerale make up bevat geen synthetische stoffen

We verkopen minerale make up in alle soorten en maten. Misschien wilt u bijvoorbeeld de kat uit de boom kijken en voorzichtig beginnen. Koop dan eerst een lippenstift of mascara. Als het bevalt dan kunt u andere producten uit ons assortiment uitproberen zoals foundations, crèmes, gloss en ga zo maar door. We verkopen deze make up in alle kleuren van de regenboog zodat er voor ieder wat wils te vinden is. In het kort kunt u genieten van de volgende voordelen als u voor minerale make up kiest:

  • Het is 100 procent dierproefvrij en daarnaast zijn er geen dierlijke ingrediënten gebruikt. Daarmee is minerale make up ook voor veganisten een uitkomst.
  • Het is gemaakt van 100 procent mineralen. Daardoor voelt het niet aan als een masker en biedt het een natuurlijke en egale dekking.
  • Er zijn geen chemische stoffen in verwerkt zoals paraffine, talk of Nano-mineralen.
  • En als u vaste klant wordt dan kunt u meedoen aan het puntensysteem. Bij elke bestelling krijgt u een aantal punten en daarmee krijgt u flinke kortingen op volgende bestellingen. Maakt u daarom een gratis account aan. Het heeft als extra voordeel dat u in de toekomst direct kunt inloggen en u niet telkens uw adres- en contactgegevens hoeft op te geven.

Ook voor de gevoelige huid kunt u nu eindelijk make up kopen

Op onze website leest u alles over minerale make up en hoe u dit het beste kunt aanbrengen. Maak gebruik van onze handige instructiefilmpjes en laat ons weten wat u er van vindt! Uw mening telt want met uw feedback kunnen we onze producten nog beter maken. Weet u niet zo goed welke kleuren het beste bij uw gezicht passen? Vraag dan een kleurensample aan. Voor slechts 10 euro krijgt u er 14 thuisbezorgd, met gratis verzendkosten! Probeer het eens uit en bestel dan de make-up waar u blij van wordt. Betalen doet u natuurlijk via een online betaalservice zoals iDEAL en PayPal of betaal met uw credit card. Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Pavèz? Volg ons dan via de sociale media. Wij zijn te volgen via Facebook, Twitter en Linked in of abonneer u op de gratis nieuwsbrief.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn