Mijn vaste fysio in Nieuwegein

Als sporter is het belangrijk dat je naar je lichaam luistert en daarom is het ook belangrijk om je lichaam goed te behandelen. Niet alleen met sporten en gezonde voeding, maar ook door voldoende rust te nemen en je af en toe te laten behandelen tegen overbelasting van de spieren. Hiervoor ga ik regelmatig naar mijn fysio in Nieuwegein. Deze is gevestigd in The Fitness Studio, waar ik tevens sport.

  • Hierdoor kan ik snel een afspraak maken
  • Kan ik een bezoek aan de fysio met sporten combineren
  • Weet de fysio wat ik doe op welke apparaten en kunnen we samen kijken naar de beste trainingsmethode

Het is natuurlijk prettig om zelf je training te bepalen, maar ik heb al eens eerder een spier overbelast en mijn fysio in Nieuwegein vroeg mij toen welke beweging ik maakte. Ik kon het toen direct ter plekke laten zien en dat heeft mijn behandeling absoluut geholpen. Mijn fysio in Nieuwegein is zeer kundig in het behandelen van mensen die intensief sporten zoals ik. Met krachttraining is het vooral belangrijk om de signalen van je spieren niet te negeren en goed te laten behandelen, waarvoor ik altijd terecht kan bij mijn fysio in Nieuwegein.

Een stevige sportmassage bij mijn fysio in Nieuwegein

Wat ik bij mijn fysio in Nieuwegein tevens erg prettig vind, is dat ze me inmiddels kennen en daardoor mijn behandelingen goed kunnen peilen. Ze weten waar mijn pijngrens ligt, ze weten hoe hard en intensief ik sport en ze weten welke doelen ik heb en hoe ik die wil behalen. Ik hoef dus maar tegen mijn fysio in Nieuwegein te zeggen wat er scheelt en waar het zit en zij weten eigenlijk precies wat er aan de hand is. Ze kennen immers mijn zwakke plekken. Daarnaast ga ik ook regelmatig preventief naar mijn fysio in Nieuwegein. Niet alleen voor behandelingen, zoals mijn onderrug, wat één van die plekken is die nog wel eens wil opspelen na het liften. Ook een sportmassage is erg prettig bij mijn fysio. Ze weten dat ik niet van die aai-massages houd, maar dat ik flink de vingers erin wil hebben en goed gekneed wil worden. Ik houd van een stevige sportmassage die diep in het weefsel van mijn spieren komt. Mijn fysio pakt me niet lichtzinnig aan, maar altijd binnen de perken die door hem gesteld worden bij de sportmassage, want het moet ook geen schade opleveren. Hij weet ook dat ik dat waardeer, want ik heb er echt baat bij met zijn behandelwijze.

De fysiobehandelingen vergoed krijgen

Ik had op thefitnessstudio.nl gelezen dat fyio verzekerd kon worden. Ik heb een zorgverzekeraar waarbij ik aanvullend verzekerd ben. Gewoon omdat het kan en omdat ik bijvoorbeeld 18 keer naar de fysio kan gaan in een jaar, zonder dat ik daarvoor bij hoef te betalen. Ik heb het wel eens uitgerekend, maar ik lig ook echt al die 18 keer wel bij de fysio op de bank, zowel voor de behandelingen als voor de sportmassage. Het is erg prettig dat mijn fysio in Nieuwegein op deze manier gewoon vergoed kan worden door mijn verzekering en ik daarmee ervan verzekerd ben dat ik letterlijk in goede handen ben. Zo kan ik ongehinderd mijn sport beoefenen, flink door trainen en heb ik altijd iemand bij wie ik terecht kan om een spier of plek die begint op te spelen te laten behandelen. Wanneer er iets opspeelt is dat gewoon irritant, omdat je niet voor de volle 100% jezelf kunt inzetten en als je halfbakken kunt sporten, kun je het in mijn ogen beter helemaal niet doen, dus wat dat betreft ben ik maar wat blij met mijn fysio.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn