Krabpalen voor uw huisdieren

Katten maken vele mensen dagelijks weer enorm blij. Het is niet zo vreemd dat er een digitale oorlog plaatsvindt tussen katten- en hondenliefhebbers. Laten we het er maar op houden dat beide huisdieren fantastisch zijn en dat we het niet vreemd vinden dat u vaak op uw knieën gaat als u door de wijk naar de supermarkt loopt en vele katten u tegemoet komen. Dan gaat het vast en zeker kriebelen. Neemt u daarom binnenkort een kleine kitten of redt u misschien wel een lief katje uit het asiel? Denkt u dan ook om de krabpalen die u dan in uw huis moet neerzetten? In principe is het niet nodig om meerdere krabpalen te kopen tenzij u vele katten in huis hebt. Dan is het verstandig om bijvoorbeeld twee krabpalen te kopen die u dan in de woonkamer en op zolder kunt zetten. Katen houden er wel van om de hele dag verstoppertje te spelen, grote kans dat u ze ergens verscholen tussen al uw rotzooi op zolder zult vinden. Komen uw katten nooit buiten? Dan zijn krabpalen erg belangrijk. Als katten buitenkomen en vaak over steen lopen dan slijten hun nagels vanzelf wel. Zeker als ze ook nog eens van boom tot boom springen en rare manoeuvres uithalen op daken, dan zijn krabpalen minder belangrijk. Komen ze echter nauwelijks buiten of lopen ze vooral door het gras? Dan zijn dit soort krabpalen een ideale uitkomst want daarmee onderhouden katten hun eigen nagels. In het wild komt u natuurlijke krabpalen tegen. Grotere katachtigen zoals leeuwen en tijgers moeten immers ook hun nagels scherp houden. Hun nagels groeien op hoog tempo weer aan. Ze gebruiken er zachte steensoorten voor of een boomstam. Een kat vindt het heerlijk om dit soort krabpalen te gebruiken. U wilt hen goed verzorgen. Zorg er dan ook voor dat ze hun nagels kunnen vijlen en scherp kunnen houden. Bestelt u daarom krabpalen via onze website want we leveren krabpalen van hoogwaardig materiaal. Benieuwd naar ons assortiment? Kijkt u dan eens op krabpaal.nl.

Koopt u de krabpalen die het beste bij uw kat en interieur passen

Wilt u krabpalen kopen maar hebt u geen flauw idee welke het beste bij uw huis passen? Kijkt u dan eens op onze website. We hebben er diverse in verschillende groottes, kleuren en vormen. Als u slechts een kleine paal wilt hebben dan kijkt u bij deze categorie en als u grote wilt dan spreekt het nu wel voor zich wat u dan moet doen. Daarnaast hebben we ook nog:

  • Middelgrote krabpalen,
  • De speciale krabpaal “Maine Coon”,
  • De zogenaamde plafondkrabpaal die u dus aan uw plafond kunt bevestigen
  • En de zeer gewilde speciale design krabpaal.

De ene krabpaal is een stuk duurder dan de ander. Dat kan door het merk komen, het materiaal van de paal en de grootte. U kunt daarom ook uw minimum en maximum te besteden bedrag aangeven. Is dat nog niet genoeg en wilt u de keuze nog kleiner maken? Maak dan tenslotte een selectie van de diverse kleuren waarin we de krabpalen kunnen leveren. Hebt u eindelijk een keuze gemaakt? Dan kunt u ze direct bestellen door uw gegevens in te vullen. Betaal vervolgens door gebruik te maken van een online betaalservice zoals iDEAL, PayPal of met behulp van uw credit card. Van ons kunt u dan een bevestiging in uw mailbox ontvangen en we laten het u tevens weten wanneer we de krabpaal naar u hebben opgestuurd. Daar zult u nooit lang op hoeven wachten. De producten die u op onze website inziet staan, leveren we direct vanuit ons maagzijn tot aan uw voordeur. U zult daarom nooit langer dan 48 uur op een bezorging hoeven wachten. Hebt u familieleden of kennissen met een kat en is het u opgevallen dat ze geen krabpaal hebben? Bestel ze dan online, pak ze in en voilà, een prachtig cadeau!

Wilt u weten hoe u moet bestellen? Lees dan even verder

Hopelijk begrijpt u waarom een krabpaal erg belangrijk is voor uw kat. Het zorgt ervoor dat ze scherp blijven en dat hun nagels in goede conditie blijven. Koopt u daarom een van onze krabpalen maar houdt u wel rekening met de grootte van uw kat? In principe werkt het evenredig: een klein kat heeft een kleine krabpaal nodig enzovoorts. Maar koopt u een uiterst jonge kat, dan is het wel zo handig dat de krabpalen met de kat meegroeien. Daarom zou u later diverse onderdelen aan de paal kunnen toevoegen. Krabpalen zijn namelijk niet alleen maar voor het scherpen van kattennagels. Ook kunnen er huisjes op gemaakt worden waarin ze kunnen slapen. Of hang er mandjes aan. Sommige katten vinden het namelijk plezierig om op een bepaalde hoogte te slapen. U kunt er zelfs trappetjes bijkopen en de onderdelen met elkaar verbinden tot er een prachtig kattenparadijs ontstaat waar uw poezen vele uren per dag in doorbrengen. Bedenk wel dat u met een kat een verantwoordelijkheid draagt. U bent de baas en u waakt over de gezondheid van het beestje. Daarom mag u deze palen nooit vergeten. Denk ook aan het jaarlijkse bezoek aan de dierenarts voor routinechecks. Zo worden gevaarlijke ziektes op tijd geconstateerd en in de kiem gesmoord! Hebt u trouwens nog vragen aan ons? Wilt u graag persoonlijk advies op het gebied van de krabpaal? Schroom dan niet langer maar bel ons eventjes op. Een e-mail sturen kan ook door het online formulier in te vullen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn