Kies iets origineels, kies titanium trouwringen

juwelierdetijd - Titanium trouwringenGaat u binnenkort trouwen? Dan willen we u alvast van harte feliciteren! U bent druk bezig met het regelen van de diverse zaken die bij een trouwerij horen. Hopelijk hebt u wat te besteden want een dergelijk feest kost wel wat. Nu zijn er ook mensen die ervoor kiezen om voor het loket te trouwen. Dan zijn enkel hun ouders erbij, of misschien zelfs dat nog niet eens. Het is een ideale manier om snel te trouwen zonder poespas. Maar droomt u er al jaren van om groots uit te pakken? Kijkt u dan uw ouders aan, zij willen vast meebetalen. Wat niet mag ontbreken zijn de ringen. Wilt u titanium trouwringen omdat u niet zo dol bent op goud en zilver? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Titanium trouwringen zijn zeer bijzonder omdat dit natuurlijk geen edelmetaal is. Toch is het wel een zeer sterk metaal en kan het veel verduren. Het is daarom ideaal als sieraad en het kan worden doorgegeven aan latere generaties. Titanium trouwringen zijn goedkoper dan gouden ringen maar het ligt vast niet aan de prijs. Als u geen zin hebt in die clichématige dingen zoals gouden ringen of het aansnijden van de taart dan ligt hier uw kans. We zullen natuurlijk wel met u moeten afspreken zodat u de titanium trouwringen kunt passen. We graveren uw namen erin net als de trouwdatum. Dat is een extra service dus u hoeft hier niet voor te betalen. Klinkt u dat als muziek in de oren en lijkt het u leuk om titanium trouwringen uit te zoeken? Belt u ons dan na het lezen van deze tekst even op, dan maken we snel een afspraak met u. Op de afgesproken dag staat er dan iemand voor u klaar die de verschillende titanium trouwringen aan u toont. Wilt u toch liever gouden ringen? Dan kunt u die ook direct bekijken, daar doen we beslist niet moeilijk over. Zilveren ringen zijn van oudsher niet bedoeld om te gebruiken als trouwringen. Soms zit er niets anders op want er zijn mensen die allergisch zijn voor goud. Dan zult u al helemaal blij zijn met het nieuws dat er ook titanium trouwringen te vinden zijn. Schroom niet langer maar neemt u vandaag nog een kijkje op onze website.

Sterker dan titanium trouwringen zult u niet vinden

Door uw huwelijk zult u hopelijk het gevoel krijgen dat niets u meer van uw partner kan scheiden. U zult zich hecht voelen met de ander. Is het dan niet prachtig dat u dit daadwerkelijk kunt laten zien door titanium trouwringen te dragen? Het is niet zo “flashy” zoals dat bij gouden ringen het geval is. Het valt veel minder op maar dat maakt het extra bijzonder, zeker omdat ze door hun natuurlijke schoonheid zeker niet onderdoen voor de gouden of platina varianten. En het metaal is erg sterk dus symbolisch gezien zijn titanium trouwringen fantastisch. Want een huwelijk verbindt u met deze titanium trouwringen letterlijk en figuurlijk op een van de sterkst mogelijke manieren. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Maak dan snel een afspraak met ons atelier. U kunt vervolgens op afspraak langskomen in Doetinchem waar u een keuze kunt maken uit onze brede selectie aan titanium trouwringen. Naast hebben we uiteraard ook ringen van andere metaalsoorten. Wilt u graag een combinatie laten maken? Ook dat is een optie. U kunt zelfs uw eigen ring op maat laten maken door onze goudsmid en ook dat gebeurt hier in de Achterhoek. Komt u snel langs, dan verwelkomen we u met een lekkere kop koffie of thee en kunt u al uw ideeën met de smid bespreken. Combinaties zijn onder andere:

  • Carbon
  • Geel-
  • Rosé-
  • Of witgoud

Het titanium wordt gepolijst en opgeborsteld zodat er een mooi contrast ontstaat. De titanium trouwringen worden gemaakt in Duitsland maar kunnen door ons verder worden afgewerkt en ze worden tevens hier in het atelier gegraveerd.

Maakt u vandaag nog een afspraak en pas deze unieke ringen

Een aantal eigenschappen van titanium zijn zo uniek ten opzichte van andere metalen zodat het een geweldig metaal is voor sieraden. Zo is het een van de hardste metalen en krast het niet. Dat is bij zilver en goud wel het geval. Tevens oxideren ze niet en zijn ze watervast. Doordat ze lichtgewicht zijn, zult u nauwelijks merken dat u een ring om hebt. En het is de bedoeling dat u de rest van uw leven deze titanium trouwringen draagt dus dat is mooi meegenomen. Ze zijn aldus vormvast en zoals we al eerder noemden erg geschikt voor mensen met een huidallergie. Wilt u liever een wat zwaarder materiaal als trouwring maar vindt u goud te opvallend of bent u er allergisch voor? Dan hebben we zeer bijzondere ringen van wolfraam in ons assortiment. Wolfraam is een vrij zwaar element en vindt u vele rijen verder dan titanium in het periodiek systeem. Toch heeft het ook veel overeenkomsten. Zo krast het niet tijdens dagelijks gebruik en als u het zo nu en dan poetst blijft het glanzen. We gebruiken een legering van wolfraam met een beetje koolstof. Dit metaal wordt ook wel “Widia” genoemd. Het beetje koolstof zorgt voor een verbeterde hardheid van het materiaal en tevens zal het daardoor nooit oxideren. Zoekt u originele titanium trouwringen of trouwringen van tungsten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn