Kerstpakketten

Kerstpakkettenxl - KerstpakkettenDe leukste kerstpakketten vind je op http://www.kerstpakkettenxl.nl/! Het maakt niet uit in welke branche jouw bedrijf werkzaam is, op deze website vind je tientallen leuke en grappige kerstpakketten waar iedereen nog lang over zal spreken. Kerstpakketten worden aangeboden in diverse prijsklassen en in verschillende categorieën. De meest voorkomende categorieën zijn:

  • Beauty and Health
  • Food
  • Family
  • Landenthema

Heel veel kerstpakketten die worden verkocht hebben betrekking op Beauty and Health. Vaak kiest een bedrijf om alle vrouwelijke werknemers een lekker beautypakket cadeau te doen. In dit soort kerstpakketten zitten vaak een groot aantal producten voor gebruik in bad of onder de douche. Heerlijk badderen met badzout of wegdromen bij de geur van speciale badolie. In deze categorie vallen verder ook een heleboel duurzame en gezonde kerstpakketten. Zo is er op de bovengenoemde site de keuze uit een “Wellness Eco set” die helemaal bestaat uit biologische producten. Ook kun je kiezen voor het “gezond snacken” pakket. Bij deze kerstpakketten worden speciale shakebekers geleverd zodat je in het vervolg je eigen lekkere fruit shakes kunt maken. Hiermee komen we eigenlijk ook terecht in de categorie Food. Hierbij kun je denken aan allerlei verschillende eetbare producten. Deze kerstpakketten zijn in te delen in avondeten, snacks en andere levensmiddelen. Kerstpakketten met veel chocolade of snoepgoed doen het altijd goed. Aan de andere kant worden pakketten die juist erg gezond zijn ook veel verkocht. Het is altijd leuk om hierin een eigen afweging te maken: welk imago wil het bedrijf het komende jaar uitstralen? De Family kerstpakketten kunnen bestaan uit huishoudelijke producten. Zo zijn er pakketten met leuke kaarsjes of met bijzondere lampjes voor in de kerstboom. Ook zijn er pakketten met heel veel kerstspullen, zoals een leuke sneeuwpop knuffel of een slee voor de kinderen. Wanneer je geen kerstpakket vol met eten wilt geven zijn deze pakketten een leuke vervanging. Ook leuk bij deze kerstpakketten is dat ze vaak worden geleverd in een bewaardoos die erg leuk is ontworpen. De doos zelf is het daarom al bijna waard om het pakket te krijgen. Hier kun je altijd wel een leuk plekje voor vinden! Tot slot zijn pakketten met een landenthema ook heel populair. Deze kerstpakketten komen eigenlijk uit alle andere categorieën, maar zijn allemaal toegespitst op een specifiek land. Je gebruikt dan dus leuke huishoudproducten of lekker eten uit een bepaald land in je kerstpakket. Ideaal voor internationale bedrijven met veel internationale werknemers.

Kerstpakketten op maat

De laatste jaren is het steeds gebruikelijk om kerstpakketten op maat aan te schaffen. Wanneer je hier nog niet bekend mee bent zal dit binnenkort wel komen. De meeste bedrijven bieden namelijk sinds korte tijd de optie tussen een traditioneel kerstpakket of een kerstpakket op maat. Bij een kerstpakket op maat krijg je een bepaald bedrag van je baas om uit te geven aan een leuk pakket. Je krijgt dus eigenlijk een cadeaubon voor een kerstpakket. Ook komt het vaak voor dat je zelf een leuk cadeautje uit mag zoeken, je bent dan niet meer gebonden aan wat de baas voor je uitzoekt. Hoe gaat dit precies in zijn werk? Eerst krijg je een bepaald bedrag toegekend. Meestal ligt dit bedrag ergens tussen de 25 en 50 euro. Vervolgens kun je met dit bedrag enkele presentjes uitzoeken in een speciale winkel. Vaak heeft een bedrijf een deal gesloten met een bepaalde webshop om zo korting te krijgen op leuke producten. Je baas betaalt dan dus minder, maar je moet wel een keuze maken uit een beperkte selectie artikelen. Je mag het bedrag dat je krijgt vaak wel opsplitsen. Wil je dus bijvoorbeeld 2 keer hetzelfde kerstpakket dan is dat ook mogelijk. Ook kun je leuke cadeautjes vaker dan één keer aan je winkelwagentje toevoegen. Kortom: kerstpakketten op maat zijn erg geschikt om een werknemer een eigen keuze te laten maken. Je laat echter wel zien dat je het als werkgever belangrijk vindt dat je werknemers een kerstpakket krijgen. In plaats van iemand iets te geven waar hij of zij misschien helemaal niet blij mee is kan iedereen nu een eigen pakket samenstellen. Je zult versteld staan van alle creatieve oplossingen die mensen kunnen bedenken. Op http://www.kerstpakkettenxl.nl is het natuurlijk mogelijk kerstpakketten op maat cadeau te doen. Iedere werknemer krijgt dan een code die een bepaalde waarde heeft. Vervolgens mag dit bedrag op de site worden uitgegeven.

Kijk en vergelijk

Het is op de bovengenoemde site ook mogelijk om meerdere kerstpakketten met elkaar te vergelijken. Je kiest eerst één pakket en vervolgens een ander pakket. Hierna druk je op de knop “vergelijken”. De vergelijking wordt vervolgens gemaakt. Dit kan eventjes duren. De vergelijking laat heel mooi zien wat de verschillen zijn tussen beide pakketten. Je ziet het aantal artikelen, de inhoud van het pakket en de prijs per stuk. Nadat je een keuze hebt gemaakt is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen. Je kunt dan laten berekenen hoeveel het zou kosten om honderden pakketten naar een bepaalde locatie te laten vervoeren. Bij elk kerstpakket komt bovendien een leuk bonnenboekje. Met dit boekje krijg je kortingen op speciale evenementen, dagtochtjes en zelfs op complete vakanties of hotelovernachtingen. Je bent bij http://www.kerstpakkettenxl.nl/ dus aan het juiste adres. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie over levering en verzendkosten. Binnen korte tijd word je in contact gebracht met een deskundig werknemer die je meer kan vertellen over de distributie van de pakketten. Alvast een fijne kerst toegewenst!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn