Happy Goat voor blije geiten

Happygoat - Happy goatBent u ook iemand die ervan houdt om bewust met het leven om te gaan? Wilt u bewuste keuzes maken, die gebaseerd zijn op een ethische houding in de wereld? Dan zult u vast en zeker al wel biologisch eten en drinken. En wellicht neemt u ook vaker de trein in plaats van de auto. Waar u misschien nog niet van hebt gehoord, is de unieke geitenkaas van Happy Goat. Want ook op het gebied van kaas is het belangrijk om niet alleen aan uw eigen welzijn, maar ook aan dat van de dieren te denken. Happy Goat is een nieuw merk met geitenkaasproducten uit een diervriendelijke industrie. Je zou het eigenlijk niet meer een industrie kunnen noemen, want Happy Goat dieren krijgen alle aandacht en zorg die ze nodig hebben. Bovendien gaan wij ook zeer kleinschalig te werk, dus geen grootschalige praktijken waarbij het vee aan hun lot over gelaten wordt. Happy Goat is een firma die goed voor haar kuddes zorgt, waardoor het niet alleen erg goed met hen gaat, maar waardoor ze ook een stuk lekkerdere melk geven. En dit resulteert natuurlijk weer in een verfrissende, biologische geitenkaas, die iedereen zeker zal bekoren. Happy Goat producten smaken dus ook veel lekkerder dan andere geitenproducten uit de supermarkt. Wij hebben het goed met onze dieren voor en dit zorgt voor de allerbeste geitenkaas die er maar te vinden is in ons land. Zou u hier nou ook wel eens van willen proeven, maar weet u niet zo goed waar u dit kunt bestellen? Neem dan even een kijkje op happygoat.nl. Hier vindt u niet alleen onze heerlijke producten, maar nog veel meer. Wij hebben namelijk meer voor u in petto, zoals:

  • recepten waar u de Happy Goat kaasjes in kunt verwerken
  • achtergrondinformatie over onze werkwijze, zodat u een bewuste keuze kunt maken
  • het actuele nieuws over ons het bedrijf Happy Goat, zodat u op de hoogte kunt blijven
  • ons complete assortiment van kaasjes

Kortom, er is altijd wel iets leuks en lekkers voor u te vinden op onze site! Aarzel daarom ook niet langer en breng vandaag nog even een bezoekje aan happygoat.nl.

Proef de lekkere geitenkaas van Happy Goat

Als u graag de beste geitenkaasjes wilt proberen die zo lekker zijn, dat u zich dit bijna niet voor kunt stellen, dan kunt u bij ons een proefpakketje aanvragen met onze heerlijke smaken. Happy Goat wil namelijk haar kostelijke kaasjes verspreiden over het hele land. En daarom kunt u ze bij ons bestellen op happygoat.nl. En als u dan zelf niet zo goed weet wat u hiermee moet maken, dan kunt u op onze website inspiratie opdoen voor recepten. Wij komen graag tegemoet aan uw wensen en geven tips over overheerlijke gerechten met een van de geitenkaasjes van Happy Goat. Daar zult u zeker van gaan smullen! En dat geldt niet alleen voor u, maar ook voor de kinderen. Onze producten zijn namelijk erg zacht van smaak, waardoor ze voor bijna iedereen een waar genot zijn. Ook voor de kleintjes onder ons. Happy Goat maakt dus niet alleen volwassenen blij, maar ook de kids. Dus wilt u uw kroost een plezier doen, kiest dan voor onze geitenkaasproducten. Daar zullen ze zeker blij van worden en dit maakt dat u geen spijt zult krijgen van uw keuze voor ons. Uiteraard is het ook heel goed mogelijk om andere kazen te kopen, maar dan mist u het zalige aroma van Happy Goat en de geitvriendelijke insteek van ons bedrijf. En daar is het ons allemaal om te doen. Twijfel daarom niet langer en hak vandaag nog de knoop door om een van onze artikelen te gaan proeven. Maar pas op met wat u doet, want het kan wel eens heel verslavend werken. Onze lekkernijen zijn een genot van al uw zintuigen en u wilt waarschijnlijk nooit meer anders…

Wees geen dief van uw eigen portemonnee

Als u grotendeels ecologisch koopt, kookt en eet, dan zult u dat wel merken in uw portemonnee. Het is een feit dat u veel meer geld neer moet tellen voor biologische boodschappen dan voor de reguliere. Veel mensen zijn bang dat dit bij Happy Goat ook het geval is en laten onze geitenkazen daarom maar aan hun neus voorbij gaan. Maar dit is niet slim en het is ook nergens voor nodig. Bij Happy Goat hanteren we namelijk lage tarieven voor elk product. Het is niet zo dat dit ten koste gaat van het welzijn van de geiten. Wij gaan gewoon zeer efficiënt te werk, waardoor wij de kosten kunnen dekken. En dit prijsvoordeel berekenen wij dan weer door aan onze klanten. En zo kan het dat de Happy Goat kaasjes niet al te duur zijn, maar toch bijzonder goed voor de dieren en voor uw smaakpapillen. Neem daarom snel een kijkje op happygoat.nl en bestel een van onze producten, zoals:

  • verse geitenkaas naturel
  • met groene kruiden
  • met honing en vijg

Zit daar iets voor u tussen? Wij dachten van wel! Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact op met Happy Goat. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten te allen tijde voor u klaar om uw vragen over dit onderwerp van een uitgebreid antwoord te zien. Wij snappen natuurlijk als geen ander dat u graag weloverwogen een keuze wilt maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn