Gsm hoesjes

b2ctelecom - Gsm hoesjesEen smartphone is een duur apparaat. Je wilt je telefoon natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen allerlei vormen van schade. Een mobieltje gaat nu eenmaal snel kapot. Met name de camera en het scherm zijn al vrij snel aan vervanging toe. Het gaat vaak mis wanneer de telefoon op tafel ligt of in een broekzak belandt. Wanneer een smartphone op tafel ligt komt er stof op het scherm. Wanneer stofdeeltjes gaan schuren op glas ontstaan na verloop van tijd vervelende krassen. Ook in de broekzak ontstaat vervelende krassen of barsten. Dit komt dan vaak door de druk die op het scherm wordt geplaatst. Een te strakke broek of een harde bos met sleutels kunnen al snel schade aan het scherm veroorzaken. Met gsm hoesjes heb je hier geen last meer van. Gsm hoesjes beschermen je telefoon tegen allerlei vormen van schade. De belangrijkste vormen hiervan zijn valschade, krassen en barsten. Wanneer de telefoon uit je broekzak valt is deze door het hoesje veilig en is de kans op beschadiging klein. Wanneer je de smartphone van tafel probeert te pakken en hij glijdt weg hoef je ook niet bang te zijn dat het scherm op de grond in duizenden stukjes uit elkaar spat. Gsm hoesjes beschermen de telefoon tegen deze vorm van schade. Ook tegen krassen en barsten ben je met gsm hoesjes goed beschermd. Je hoeft dus niet langer bang te zijn dat je sleutels barsten in het scherm doen ontstaan. Er zijn verschillende soorten gsm hoesjes:

  • Standcase
  • Flipcase
  • Bookstyle

Standcase gsm hoesjes zijn erg handig wanneer je bijvoorbeeld films wilt kijken op je apparaat. Je kunt de hoesjes namelijk gebruiken als standaard. Zo blijft het scherm in de lucht en kun je rustig en moeiteloos naar het scherm kijken. Je hoeft de telefoon dus bijvoorbeeld niet boven je hoofd vast te houden. Ook wanneer je muziek wilt afspelen is de standcase ideaal. Je zet dit model gsm hoesje op tafel en zet de mobiel rechtop. Deze kan nu de hele kamer van leuke muziek voorzien. De flipcase is een ander model. Bij dit model klapt het hoesje naar voren open. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je de telefoon wilt vervoeren in een tas. Het hoesje neemt niet veel ruimte in maar blijft wel goed gesloten. Dankzij een magneetje blijven deze gsm hoesjes op de plaats. Tot slot is er het bookstyle model. Dit model klapt, net als een boek, naar de zijkant open. Het mechanisme is hetzelfde als dat van een flipcase hoesje, maar nu simpelweg horizontaal. Ook dit type sluit met behulp van een handig magneetje. Al deze gsm hoesjes beschermen de telefoon uitstekend tegen allerlei vormen van schade. Het is puur persoonlijke smaak welk hoesje je uiteindelijk kiest.

Gsm hoesjes; een eigen patroon!

Er zijn heel veel gsm hoesjes, in heel veel kleuren en patronen. Soms zit die perfecte kleur of dat perfecte plaatje er helaas toch niet bij. Sommige aanbieders geven je dan de mogelijkheid om een eigen gsm hoesje te ontwerpen. Dit kan bijvoorbeeld bij B2C Telecom. Bij deze aanbieder kun je met speciale software een geheel eigen ontwerp maken en dit vervolgens op een hoesje laten afdrukken. Bovendien produceert dit bedrijf alle gsm hoesjes helemaal zelf. Dit heeft het grote voordeel dat je nooit lang hoeft te wachten tot een hoesje eindelijk wordt geleverd. Binnen zeer korte tijd kan jouw hoesje met een speciaal ontwerp al opgestuurd worden. Hoe gaat dit ontwerpen dan in zijn werk? Je gebruikt de speciale Phone Case Designer om zo verschillende eigenschappen aan je gsm hoesje toe te voegen. Je kiest eerst een gsm hoesje dat je wilt bewerken. Dit is belangrijk zodat je uiteindelijk wel een hoesje hebt dat past bij je telefoon. Hierna voeg je met het programma allemaal kleuren en patronen toe. Je kunt ook eigen foto’s toevoegen! Wil je bijvoorbeeld een gsm hoesje met de foto van je beste vriend of vriendin dan is dat zeker mogelijk! Ook kun je bijvoorbeeld een logo op de hoes laten afdrukken. Wanneer je een zakelijke telefoon hebt kan het heel gaaf zijn het logo van je werkgever op je hoesje te hebben staan. Alle ontwerpen worden afgedrukt in zeer hoge kwaliteit. Tijdens dit afdrukken wordt geen gebruik gemaakt van stickers. Hierdoor blijft de beschermlaag van de gsm hoesjes helemaal intact. Je kunt er dus gerust op zijn dat je eigengemaakte gsm hoesjes de telefoon net zo goed beschermen als de standaardmodellen.

Style je telefoon

Gsm hoesjes zorgen niet alleen voor bescherming maar zien er dus ook erg mooi uit! Style je telefoon door bijvoorbeeld elke dag een ander hoesje te pakken. Ook kun je verschillende hoesjes gebruiken bij verschillende omstandigheden. Ga je naar school, dan is de bookstyle hoes erg handig. Je kunt hier bijvoorbeeld een pinpas in kwijt wanneer je even naar de winkel loopt. Ben je op een feestje en wil je muziek afspelen, dan is de standcase heel handig. Wanneer de muziek stilvalt zet jij je telefoon op tafel en houdt het feestje in stand! Wanneer je overdag niet veel tijd hebt en even snel wilt kijken hoe laat het is dan is de flip case erg geschikt. Je haalt even snel je telefoon uit je zakt en flipt deze even open en dicht. Daarna kun je weer verder waar je gebleven was. Voor elke situatie is dus een ander hoesje op zijn plaats. Style je telefoon helemaal zoals jij dat wilt! Surf snel naar https://www.b2ctelecom.nl en bestel jouw gsm hoesjes vandaag nog!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn