Glazenwasser Voorschoten – direct resultaat!

Glazenwasser Voorschoten – direct resultaat!We hebben de laatste maanden veel aandacht besteed aan ons imago. Op zakelijk vlak doen we het meer dan prima. We halen veel opdrachten binnen, werken aan de status van de orders, hebben het personeelsbestand uitgebreid en hebben tegelijkertijd veel werk gestoken in het netwerken over heel de wereld. Maar dat bleek niet genoeg. We merkten dat ons stoffige imago ook te maken had met de manier waarop ons kantoorpand erbij stond. Daarom hebben we direct de glazenwasser Voorschoten ingeschakeld die ervoor gezorgd heeft dat het pand er weer netjes en verzorgd uitziet. Ook hebben we direct de straat voor het kantoorpand schoon laten maken, hebben we werk gestoken in het maken van een echte receptie en wordt de telefoon op professionele manier opgenomen. Dit heeft gezorgd voor grote verschillen. Alleen de glazenwasser Voorschoten al, want dit is niet alleen te merken aan de buitenzijde van het pand. Met schaamrood op onze kaken moeten we ook toegeven dat we nu binnen ineens veel meer licht hebben en dat we een stuk makkelijker naar buiten kunnen kijken. Vandaar dat we direct een onderhoudscontract opgesteld hebben met de glazenwasser Voorschoten. Zo weten we zeker dat dit in de toekomst niet nog eens zal gebeuren en dat is een prettig idee.

Meer bedrijven gebruiken de glazenwasser Voorschoten

Toen we de mensen van Glazenwasser en Schoonmaakbedrijf Donker-Stoute (schoonmaakbedrijfdonker-stoute.nl) spraken, kwamen we er direct achter dat wij een van de weinige bedrijven zijn die nog geen gebruik maakten van de diensten van de glazenwasser Voorschoten. Vooral de horecamensen maken gretig gebruik van de diensten, zeker omdat een terras of glazen gevel nou net even iets meer werk is. Het grappige is dat zij de glazenwasser Voorschoten om exact dezelfde reden gebruiken. Ook hier gaat het om het imago. Uiteindelijk wil je als bedrijf toch de mensen over de drempel krijgen. Wanneer zij al niet over de drempel willen komen omdat zij het idee hebben dat het een smerig bedrijf is, dan wordt dat wel heel lastig. Gelukkig waren we op tijd met het bestellen van de diensten van de glazenwasser Voorschoten, al liet die wel weten dat het normaal niet zoveel tijd kost. Goed, we kunnen ons eerlijk gezegd ook niet herinneren wanneer de gevel voor het laatst gereinigd is. En we zitten nu al drie jaar in het pand, dus dat zegt wel wat.

Het imago doet veel voor een bedrijf

We hebben zelf gemerkt dat het imago veel betekent voor een bedrijf. En of je nou aan de slag gaat met de glazenwasser Voorschoten of hier een andere invulling aan geeft: het is verstandig om stappen te zetten op het gebied van imago-ontwikkeling. Allereerst omdat je zo serieus genomen wordt door andere bedrijven, ten tweede omdat klanten kunnen zien dat je aandacht besteedt aan de kleine factoren die een groot verschil maken en ten derde omdat medewerkers op die manier met meer trots aan het werk kunnen gaan, waardoor de prestaties beter worden. We raden daarom niet alleen de glazenwasser Voorschoten aan bij de bedrijven die we spreken over het verhogen van de omzet: we hebben het over het versterken van het imago. Dat gebeurt op je website, het gebeurt rond de bedrijfswagens die ingezet worden en het gebeurt rondom de gevel van een pand waar je een visitekaartje van kunt maken. Wij hebben sterke positieve ontwikkelingen gemerkt door hiermee aan de slag te gaan en als we eerlijk zijn, moeten we toegeven dat het ook een stuk leuker is om naar het werk te gaan nu alles er goed en verzorgd uitziet.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn