Een mooi strak uiterlijk op kantoor dankzij een computervloer

Het is op kantoor belangrijk dat de werknemers kunnen werken in een prettige omgeving. Dat betekent dat er voldoende aandacht moet worden besteed aan de inrichting van het kantoor. De stoelen moeten comfortabel zijn, maar vooral ergonomisch verantwoord. Op deze manier krijgen de werknemers niet snel last van klachten als rugpijn, nekpijn, rsi, et cetera. Verder moet er voldoende licht in de ruimte aanwezig zijn en je moet ervoor zorgen dat het kunstmatige licht niet teveel wit licht de ruimte in stuurt. Als de waarden van wit goed licht de norm overschrijden, dan kunnen werknemer last krijgen van hoofdpijn en vermoeidheid. Dus zelfs over een bureaulamp moet goed nagedacht worden. Verder heb je te maken met de positionering van de bureaus en werkplekken. Het is van belang dat de werknemers zowel individueel als met mensen samen goed kunnen werken. Daarom heb je verschillende werkplekken nodig waar beide mogelijk worden gemaakt. Ook is het prettig om staplekken in te richten, zodat werknemers niet de hele dag hoeven te zitten. Qua uitstraling van het kantoor kan er ook van alles gedaan worden. Kleuren kunnen gebruikt worden om wat speelsheid in het kantoor te brengen en verder is het belangrijk dat het kantoor een bepaalde professionaliteit uitstraalt. Het mag op een werkplek best een beetje rommelig zijn, want men is immers aan het werk met documenten, boeken, dossiers, et cetera. Maar over het algemeen moet het kantoor er strak en opgeruimd uitzien, zodat ook de werknemers profiteren van een opgeruimde geest. Een vloer moet dus niet bezaaid liggen met kabels. Daarom is het naast alle bovenstaande maatregelen ook van belang dat er een computervloer aanwezig is. Een computervloer is namelijk een vloer die iets hoger wordt geplaatst, zodat er ruimte onder de vloer overblijft. Alle kabels en dergelijke kunnen dan mooi onder deze computervloer worden gelegd, zodat ze aan het zicht worden onttrokken. Werknemers zien dan enkel het mooie strakke oppervlak van de computervloer. Niet alleen is een computervloer prettig voor de uitstraling, maar vooral ook voor de bevordering van de veiligheid. Als alle kabels immers bovenop de vloer liggen, dan kan iedereen hier ook over struikelen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en ook daarom is het belangrijk dat er op een kantoor gebruik wordt gemaakt van een computervloer. Tevens is het van belang dat er sprake is van voldoende koeling. Door een ruimte onder de vloer kan er gekoeld worden, zodat er geen sprake kan zijn van verhitting. Dit draagt uiteraard ook bij aan de veiligheid. Op elk modern kantoor heb je te maken met verschillende computers, printers, kopieermachines en noem het allemaal maar op. Deze moeten allemaal worden voorzien van stroom via stekkers en kabels. Dus een computervloer is eigenlijk altijd een must voor het kantoor.

Een computervloer bestel je bij System Floor Technics

Mocht je op zoek zijn naar een computervloer, dan kun je terecht bij System Floor Technics. Je kunt een computervloer plaatsen in verschillende ruimtes zoals:

  • Datacenters, patch- en serverruimtes
  • Scheepvaart & platforms (offshore)
  • Kantoor

Mocht je je eerst meer willen verdiepen in de techniek van computervloeren, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de site van systemfloortechnics.nl. Daar vind je vrijwel alles wat je moet weten over de juiste computervloer voor de ruimte die jij in gedachten hebt.

Neem contact op met System Floor Technics

Mocht je meer willen weten en vind je het antwoord niet op de site, dan kun je uiteraard ook altijd even contact opnemen met één van de medewerkers van System Floor Technics.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn