Een Limousine huren in Rotterdam voor een onvergetelijk feest

Vallei-limousines - limousine huren rotterdamAfgelopen zomer was het dan eindelijk zover, mijn huwelijk met mijn maatje, mijn zielsverwant, mijn allerliefste schatje. Natuurlijk had ik al een mooie jurk, de receptie was geregeld, het feest was op en top voorbereid en de uitnodigingen waren verstuurd. Het was alleen nog even hopen op mooi weer, want het zou natuurlijk jammer zijn als die éne onvergetelijke dag waarin je een bindend notarieel contract afsluit in het water zou vallen. Niet dat dat een drama is natuurlijk, want hoe de dag zich ook zou mogen ontvouwen, ik zou altijd in het bijzijn van mijn lieveling zijn en dat is natuurlijk waar het om draait. Dat gezegd hebbende is het desalniettemin leuk als de dingen die je hebt geregeld allemaal gaan zoals je verwacht, zodat je er uiteindelijk niets dan positieve herinneringen aan over houdt. Ideaal ook voor later als je tegen strubbelingen in de relatie aanloopt, want dan kun je de herinnering aan deze perfecte dag gebruiken om tot het besef te komen waar het in de relatie allemaal om draait en waarom je überhaupt in het huwelijksbootje bent gestapt. Om de dag daarom nog completer, nog mooier en nog gedenkwaardiger te maken hebben mijn man en ik besloten om alle reisjes te maken met een limousine. Dus we zijn met een limousine van huis naar de kerk gereden. Met diezelfde limousine zijn we vervolgens naar de receptie toegereden en tot slot zijn we nog eens een keer met de limousine naar het eindfeest toegebracht. Het is dan ook een uitstekend idee om een limousine te huren in Rotterdam. Dat maakt de dag net weer even specialer en gezien de meeste mensen genoeg horen en weten over trouwerijen, jurken, ceremonies, recepties en noem het allemaal maar op, zal ik hier wat uitgebreider ingaan op de limousine ervaring en hoe je een limousine huren kunt in Rotterdam.

Een limousine huren in Rotterdam voor een onvergetelijke trouwervaring

Het was voor mijn man en ik belangrijk dat we geen kosten zouden besparen, maar dat we de dag op een optimale manier zouden beleven. Dat betekent dat we dus ook geen kosten wilden besparen op vervoer. We overwogen om een koets met paarden te huren, maar Nederland is Nederland en zelfs in de zomer kan het best voorkomen dat het pijpenstelen regent en een dichte koets deed me teveel denken aan Beatrix en Alexander, dus daarom besloten we om een limousine te huren in Rotterdam. Daarnaast zijn mijn man en ik ook best wel van de luxe en wat is er nou luxer dan een limousine? Dus alles bij elkaar leek het ons een prima keuze om een limousine te huren in Rotterdam. We zijn op internet rond gaan kijken door via Google te zoeken met de zoektermen ‘limousine huren Rotterdam’ en we kwamen al snel terecht bij de website vallei-limousines.nl. De tekst op de homepage ging over de onvergetelijke dag die je wilt meemaken als je gaat trouwen. Dus ik had al meteen in de gaten dat we op de juiste website terecht waren gekomen, want ik wilde inderdaad een limousine huren in Rotterdam voor mijn trouwerij. Overigens werd er ook melding gemaakt voor andere doeleinden waarvoor je een limousine huren kunt in Rotterdam. Het blijft in principe een soort luxe taxi, dus je kunt er overal mee naar toe rijden. Aangezien een limousine natuurlijk een luxe taxi is, is het niet vreemd dat een limousine huren in Rotterdam vaak wel wordt gedaan voor bijvoorbeeld bruiloften of andere feesten en partijen. Het was in ieder geval voor mij prettig om te lezen dat de limousines van Vallei prima geschikt zijn voor trouwerijen en dat ze de limousines dus blijkbaar ook vaak voor dat doeleinde verhuren. Die kennis maakte dat ik me een stuk zekerder voelde over de keuze van een limousine en dus ook enthousiast raakte om een limousine te huren in Rotterdam bij Vallei.

De limousines van vallei-limousines.nl

Als je een limousine huren gaat in Rotterdam, dan wil je natuurlijk wel de juiste limousine. Je hebt de keuze uit verschillende soorten limousines en verschillende kleuren. Het was daarom ook fijn om te weten dat je voor een traditionele bruiloft zoals wij die gepland hadden een mooie witte limousine huren kon in Rotterdam bij vallei-limousines.nl. Maar uiteraard heb je de keuze uit vele andere kleuren en modellen zoals:

  • Chrysler 300c Wit
  • Chrysler 300c Roze
  • Hummer H2 limousine
  • Lincoln Towncar limousine
  • Porsche Cayenne limousine
  • Dodge RAM 1500

Je hebt dus genoeg keuze wanneer je een limousine huren wilt in Rotterdam bij vallei-limousines.nl. Daarnaast heb je keuze uit verschillende extra’s als je een limousine huren gaat bij vallei-limousines.nl. Als je een kijkje neem op de website dan kun je precies zien hoe je je limousine tripje als het ware in kunt kleden. Daarnaast heb je ook nog eens een stuk of wat voordelen als je een limousine huren gaat in Rotterdam. Zo krijg je altijd bij elke limousine die je huurt een gratis fles champagne. Ideaal voor feestelijke gelegenheden zoals een trouwerij. Verder zijn de limousines van vallei-limousines.nl erg schoon en goed onderhouden. Tevens zijn ze natuurlijk van alle gemakken voorzien. Ze hebben mooie lederen bekleding, je kunt er met maar liefst 8 mensen in zitten en je kunt tijdens je rit lekker tv kijken aan de hand van de flat screen tv’s in de limousine. Een limousine huren in Rotterdam is dus erg fijn voor een trouwerij en andere gelegenheden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn