Bedrijfsuitje Brabant: kies eens wat anders

rocks-n-rivers - bedrijfsuitje brabantDe lente en de vroege zomer zijn meestal ideale momenten om een leuk personeelsuitje te gaan organiseren. Om een beetje tegenwicht te kunnen bieden aan het stil zitten werken op kantoor, gaan vele mensen dan juist graag naar buiten tijdens een bedrijfsuitje. Brabant is de plek waar uw bedrijf gevestigd is en wilt u voor het jaarlijkse bedrijfsuitje Brabant dan ook uitkiezen om heen te gaan? Dan is het heel mooi dat wij u op dit moment even treffen. Volgaarne willen wij namelijk eventjes van de gelegenheid gebruik maken om u iets meer te gaan vertellen over de firma Rocks n Rivers en de mogelijkheden die er bij ons zijn om een actief én gezellig bedrijfsuitje in Brabant te beleven. Wij hebben werkelijk nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Wij hebben voor ieder wat wils als het om leuke outdoor activiteiten gaat. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Mountainbiken in mooie natuurgebieden
  • Expeditie Livingstone
  • Kano safari’s
  • Winter games of een winter zeskamp
  • Shooting games
  • Landgoed spelen
  • Of een heuse outdoor challenge.

Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat! U moet natuurlijk wel een beetje stevig in uw schoenen staan om deze uitdagingen aan te gaan. Uit onderzoek is gebleken dat onze uitjes altijd zeer goed werken voor de team spirit. Dus als u bij ons een bedrijfsuitje in Brabant mee gaat maken, dan zal uw team daar hoe dan ook sterker weer uit komen. En op die manier is een bedrijfsuitje in Brabant niet alleen een leuke dag met collega’s, maar ook een constructieve aangelegenheid voor uw team. Het zal u dan ook beslist geen windeieren leggen als u voor ons kiest! Vele bedrijven zijn u al voor gegaan in hun keuze voor ons voor een bedrijfsuitje. Brabant kent uiteraard nog wel meer organisaties die dergelijke uitjes aanbieden, maar alleen bij ons zullen u en uw collega’s zich geen moment vervelen. Wij hebben ontzettend veel ervaring in het organiseren van outdoor activiteiten en onze medewerkers zijn heel enthousiast en weten u uitstekend te motiveren om uw grenzen te verleggen. En dat alles natuurlijk wel op een ontspannen manier. Het gaat niet om prestatie tijdens zo’n uniek bedrijfsuitje in Brabant, maar om het beter leren kennen van uzelf en uw eigen gedrag in bepaalde situaties en dat van uw collega’s. Dus als u echt een leerzame dag wilt beleven met elkaar, dan kunt u niet meer om ons heen voor een bedrijfsuitje. Brabant is de plek waar wij de evenementen organiseren, dus als u daar woont en/of werkt, dan is de reistijd niet lang. En ook dat scheelt weer! Maar uiteraard staan wij ook klaar voor bedrijven uit andere provincies. Het is een feit dat er bedrijven vanuit het gehele land naar Rocks n Rivers komen voor een spectaculair bedrijfsuitje in Brabant. En dat zegt natuurlijk al genoeg! Wilt u hier ook voor gaan? Aarzel dan niet langer en breng vandaag nog even een bezoekje aan onze website. Dit is rocks-n-rivers.nl. Hier kunt u zich aanmelden voor een leuk en leerzaam bedrijfsuitje in Brabant. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten tijdens een van onze spetterende outdoor activiteiten!

In voor een spectaculair bedrijfsuitje? Brabant biedt mogelijkheden!

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor een leuk bedrijfsuitje, Brabant als bestemming hebbend, dan hebt u met ons gevonden wat u zocht. Wij zijn Rocks n Rivers en organiseren al jaren lang personeelsuitjes in alle soorten en maten. Wij hebben hier dan ook ruime ervaring mee en van ons kunt u meer verwachten dan elders. Een bedrijfsuitje in Brabant bij ons is altijd een fantastische gebeurtenis en het accent ligt op buiten zijn, de natuur beleven, elkaar op een uitdagende manier leren kennen, actief bezig zijn, sportiviteit, ontspannen en gezelligheid. Zo komt eenieder aan zijn trekken! Wij hebben in ieder geval nog nooit iemand teleurgesteld. Klinkt dit u als muziek in de oren, maar zou u toch eerst nog even willen weten hoe de vork precies in de steel zit? Dan horen wij dit uiteraard graag van u. Wij kunnen het ons bovendien ook goed voorstellen dat u eerst even goed na wilt denken over uw geplande bedrijfsuitje. Brabant biedt maar één goed adres hiervoor, en dat is Rocks n Rivers! Onze vriendelijke en gespecialiseerde medewerkers kunnen u aan de telefoon of via de mail alles vertellen over wat u zoal van ons kunt verwachten. Daar kunt u zeker van op aan! Op die manier kunt u vervolgens weloverwogen een keuze maken. Wij hopen u in ieder geval snel terug te zien bij een van onze fantastische buitensport activiteiten! Graag tot snel!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Nou zou u misschien denken dat u voor een dergelijk bedrijfsuitje, Brabant als locatie hebbend, erg diep in de buidel moet tasten. Gelukkig is dit bij ons helemaal niet zo. Wij zorgen altijd voor zachte prijsjes, zodat u er niet al te veel budget voor hoeft te reserveren. En uiteindelijk zal zo’n actief en leerzaam bedrijfsuitje in Brabant u ook nog een financieel voordeel op gaan leveren, omdat het perfect werkt als teambuilding. Uw team zal sterker worden, door betere banden tussen de werknemers onderling. En dat zal u zeker gaan merken in uw bedrijfsresultaten! Meld u gauw aan op rocks-n-rivers.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn