Wil jij je winkelpand verbouwen?

Jaren geleden begon ik mijn eigen winkel. Ik was een startende ondernemer en de stap om eindelijk mijn eerste winkel te open vierde ik dan ook feestelijk. Maar na een aantal jaar groeide mijn bedrijf en mijn winkelpand groeide niet met me mee. Het begon me te irriteren dat mijn winkel te klein was, dat de ruimte niet geschikt was voor het aantal klanten en dat ik de inrichting ook niet meer logisch vond. Ik zag veel tekortkomingen en wist dat als ik wilde groeien er een verandering nodig was. Ik heb er even over nagedacht om naar een ander pand te verhuizen maar zag dat niet als een goede oplossing. Daarom besloot ik dan ook om het winkelpand te verbouwen. Naast het runnen van mijn eigen zaak had ik er absoluut geen behoefte aan om dit allemaal zelf te doen en daarom ging ik samenwerken met een specialist. Wat was het fijn dat deze bij elke stap met me meedacht en de verbouwing hierdoor vlekkeloos verliep.

Stap voor stap je winkelpand verbouwen

Er zijn nogal wat zaken waarover je moet nadenken kwam ik achter. Vooral als je als ondernemer je klanten wilt helpen op het moment dat er een verbouwing gaande is. Nu was mijn pand niet zo kleinschalig dat dit helemaal niet mogelijk was. Door elke keer een klein deel van het gebouw aan te pakken konden mijn klanten toch nog binnenkomen zodat ik ze weer verder kon gaan helpen. Het was wel belangrijk dat ik er goed bij stilstond hoe ik ervoor kon zorgen dat de klanten veilig en verantwoord de winkel konden bezoeken. Dat was een hele opgave maar ik ben heel blij met alle hulp die ik kreeg van zakelijk bban. Ik vond het superfijn dat de mensen daar met me mee dachten. En het resultaat is dat ik nu met trots in mijn winkelpand werk. Mijn winkelpand verbouwen heeft ervoor gezorgd dat ik nu optimaal gebruik maak van het hele pand, ik kan veel meer collectie kwijt en daardoor kan ik meer mensen helpen. Mijn bedrijf blijft maar doorgroeien, ik kan nu zelfs extra personeel in dienst nemen.

Je winkelpand verbouwen met onze hulp

Na een aantal jaar in je winkelpand te werken kom je er misschien achter dat je het een en ander wil veranderen. Je winkelpand verbouwen is echter een heel karwei. Vooral als je dit nog nooit eerder hebt gedaan en je de winkel niet kan sluiten tijdens de verbouwing. Wil je dat onze specialisten met je meedenken over hoe je dit vorm kan geven dan helpen we je graag verder. Je winkelpand verbouwen heeft veel voordelen, we zetten ze even voor je op een rijtje:  

  • Na een aantal jaar is je bedrijf gegroeid, het is natuurlijk wel belangrijk dat je bedrijfspand hier bij past.
  • Kan je nu niet voldoende klanten helpen, is de ruimte te klein of maak je niet optimaal gebruik van de ruimte.
  • Dan helpen we je graag met je winkelpand verbouwen.
  • Hierdoor heb je meer ruimte om je collectie te verkopen, help je meer klanten en draai je meer omzet
  • Je winkelpand verbouwen zorgt ervoor dat je weer trots bent het pand waar je werkzaam bent.

Zakelijk ben help je met je winkelpand verbouwen op het moment dat jij het nodig vindt om je winkel te vergroten of anders in te richten. Er zijn veel dingen waar je dan over moet nadenken en wij nemen je veel werk uit handen. Neem dus vandaag nog contact op via https://zakelijk.bban.nl/winkelpand-verbouwen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn