Wij zijn de kinderkapper in Amsterdam

Wij zijn de kinderkapper in AmsterdamWanneer u met kinderen naar de kapper moet, is dit vaak een heel gedoe. Doorgaans zijn kappers niet ingesteld op het knippen van kinderen en dat betekent vaak dat het voor de kinderen geen feest is om zich te laten knippen. Wij wilden daar graag verandering in aanbrengen en vandaar dat wij een kinderkapper in Amsterdam zijn begonnen. Wij zijn als kinderkapper in Amsterdam gespecialiseerd in kinderen omdat wij het belangrijk vinden dat kinderen ook met plezier naar de kapper kunnen gaan. Mocht u daarom een kind hebben dat het nooit prettig vindt om zijn of haar haar te laten knippen, dan kunt u altijd een keer een afspraak maken bij ons als kinderkapper in Amsterdam. Wij hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat uw kind zich goed voelt en wij hopen u daarom ook snel een keer in onze zaak te mogen ontvangen. Onze mensen weten heel goed hoe zij uw kind op zijn of haar gemak moeten stellen. Zo gebruiken wij namelijk geen kappersstoelen, maar heuse raceauto’s waar de kinderen in kunnen zitten tijdens het knippen. Dat prikkelt hun verbeelding en dat zorgt ervoor dat wij hen veel beter kunnen knippen omdat de kinderen volop afleiding wordt aangeboden. Wij zorgen er als kinderkapper in Amsterdam altijd voor dat uw kind het leuk vindt om naar ons toe te gaan. Mocht u daarom graag een afspraak met ons willen inplannen, dan hopen wij u snel een keer te mogen ontvangen op onze site. Het adres van onze site is Wendys-Kinderkapsalon. U hoeft niet per se een afspraak te maken in ons kinderkapper in Amsterdam. Wanneer u namelijk in de buurt bent, kunt u ook altijd even bij ons naar binnen wippen. Als wij geen klanten hebben, dan kunnen wij u meteen van dienst zijn.

Ons kinderkapper in Amsterdam organiseert ook kinderfeestjes

Wanneer u met uw kind naar ons als kinderkapper in Amsterdam komt, kunnen wij hem of haar niet alleen voorzien van een heel mooi nieuw kapsel, maar ook kunnen wij hem of haar helpen aan een mooi kinderfeestje. Wij bieden als kinderkapper in Amsterdam namelijk ook de mogelijkheid om onze ruimte te huren om een mooi feestje te houden. Wij hebben al heel veel kinderen mogen ontvangen en wij hebben er altijd voor gezorgd dat zij een mooie dag konden beleven. Wij trekken doorgaans alles uit de kast als kinderkapper in Amsterdam om hen een onvergetelijke dag te bezorgen. Wij horen daarom graag van u wanneer u bij ons de verjaardag van uw kind zou willen vieren. Wij zorgen graag dat er lekker drinken klaarstaat voor de kinderen wanneer zij aankomen en wij zorgen voor een leuke verrassing voor de jarige. Wij bieden diverse arrangementen dus wij hopen dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Hier kunt u namelijk nog veel meer informatie vinden over onze diensten en mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook in dit geval altijd even bij ons naar binnen lopen. Een van onze mensen vertelt u graag wat wij allemaal voor u kunnen doen.

Wij verkopen ook speelgoed

Mocht u met uw kind naar onze zaak komen, dan zult u zien dat wij ook heel veel mooi speelgoed beschikbaar hebben. Kinderen die dit speelgoed mooi vinden, kunnen dit speelgoed ook kopen. Kortom:

  • wij zorgen dat uw kind goed geknipt wordt
  • wij kunnen u ook helpen om een kinderfeestje te hosten
  • u kunt bij ons ook heel mooi kinderspeelgoed kopen

Wilt u graag een afspraak met ons inplannen? Kom dan even naar onze site Wendys-Kinderkapsalon.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn