Wat doe je met een baniervlag?

Er zijn verschillende soorten vlaggen die jij voor je onderneming kunt bestellen. Een van de opties die je hebt, is de baniervlag. Deze is ideaal om jouw bedrijfspand duidelijk zichtbaar te maken of om op te vallen tussen de andere stands op een beurs. Een baniervlag kan in verschillende maten gemaakt worden, waardoor deze vlag ook voor verschillende doeleinden in te zetten is. Je kunt de kleinere varianten op een staander plaatsen, terwijl de grotere aan de vlaggenmast kunnen hangen. Door deze verschillende opties is dit type vlag op veel manieren inzetbaar.

Baniervlag trekt de aandacht

Voor bedrijven is het altijd de vraag hoe zij nu de aandacht van klanten kunnen trekken. Dat geldt voor verschillende situaties, bijvoorbeeld:

  • hoe zien mensen waar mijn bedrijf gevestigd is?
  • hoe val ik op tussen andere strandtenten?
  • hoe trek ik de aandacht van het publiek op een beurs?
  • hoe krijg ik meer naamsbekendheid? 

Een baniervlag kan het antwoord zijn op deze vragen. En dat geldt natuurlijk niet alleen maar voor bedrijven, maar ook voor evenementen, voor sportverenigingen en andere organisaties. Als jouw pand of sportveld wat achteraf gelegen is, dan zul je het voor bezoekers duidelijk moeten maken waar zij af moeten slaan om bij jou te komen. Je kunt dan een vlaggenmast met baniervlag aan de kant van de weg plaatsen bij jullie toegangsweg. Zo is het voor een ieder duidelijk waar hij of zij moet zijn. Je kunt deze vlag ook direct naast jouw pand neerzetten. Dit is heel erg handig als de naam van jouw bedrijf of organisatie niet op het gebouw staat, maar het is ook een manier om reclame te maken. Mensen zien de naam op de vlaggen staan en gaan zich dan toch afvragen wat dit precies is en of het iets voor hen is. Een baniervlag kun je dus ook heel goed inzetten om meer naamsbekendheid te krijgen. En zo zijn er dus veel redenen om juist dit type vlag aan te schaffen.

Kenmerken

De toepassingsmogelijkheden zijn nu duidelijk, maar de vraag wat een baniervlag nu precies is, die staat eigenlijk nog steeds. Om daar antwoord op te geven: het gaat hierbij om een staande vlag, met versteviging aan de bovenzijde en aan één lange zijde. Door deze versteviging blijven deze vlaggen altijd goed zichtbaar, ook als de wind niet waait. Gewone vlaggen hangen dan slap langs de vlaggenmast, waardoor je helemaal niet meer ziet om wat voor vlag het gaat of wat voor tekst er op staat. Met de baniervlag heb je van dit probleem dus helemaal geen last, de tekst en afbeelding zullen altijd goed zichtbaar zijn! Zelfs van veraf. Je kunt deze vlaggensoort in verschillende afmetingen krijgen. De breedte is eigenlijk altijd één meter, maar de hoogte is variabel van twee tot vier meter. Zo kun je dus een formaat kiezen dat past bij de manier waarop jij de banier wilt gebruiken. Wil jij een baniervlag die helemaal naar jouw wens is? In het gewenste formaat, van een sterk materiaal en met een opdruk naar wens? Ga dan naar Reclamestore, de specialist in producten voor buitenreclame.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn