Waar kan ik een goede verhuisdoos kopen?

Begin deze maand ben ik verhuisd naar mijn nieuwe appartement. Ik had veel dozen in mijn opslag staan en wilde deze dozen gebruiken voor de verhuizing. Ik merkte echter dat veel van deze dozen het gewicht niet aankonden en daarom scheurden. Daarom zocht ik naar een echte verhuisdoos, deze dozen zijn wel stevig genoeg. Via de website verhuisdozenstore.nl vond ik de dozen die ik zocht en voor een goede prijs. Deze dozen konden gemakkelijk het gewicht aan en sloten goed af, hierdoor waren mijn spullen veilig tijdens de verhuizing. Een aantal maanden geleden had ik een nieuw appartement gekocht. Ik wilde graag in het centrum wonen en had een leuk appartement gevonden voor een goede prijs. Bij mijn oude appartement had ik een opslag en daar had ik de afgelopen maanden dozen in opgeslagen. Ik dacht dat ik zo een doos kon gebruiken als een verhuisdoos en geen nieuwe dozen hoefde te kopen. Bij een supermarkt in de buurt kon ik gratis dozen meenemen en dit deed ik regelmatig als ik boodschappen deed. Ik denk dat ik ongeveer 25 dozen had opgeslagen en dit leek mij voldoende voor mij spullen. Een week van te voren begon ik met spullen in te pakken en opzij te zetten. Ik had eigenlijk geen rekening gehouden met het gewicht van de spullen en gebruikte dozen die mij handig leken. Toen ik de dozen wilde optillen en bij de voordeur wilde zetten, merkte ik dat sommige dozen het gewicht niet aankonden. Een aantal dozen scheurde zelfs, waardoor er spullen op de vloer vielen. Ik dacht dat mij dit niet zou overkomen met een goede verhuisdoos en besloot alsnog te zoeken naar goede dozen.

Een goede verhuisdoos is de moeite waard

Het leek mij het handigste om een webshop te zoeken voor verhuisdozen, want door de drukte van de verhuizing had ik weinig tijd om winkels te bezoeken. Ik vond al snel een aantal websites en berekende dat ik ongeveer 30 dozen nodig zou hebben. Dit waren iets meer dozen dan ik had opgespaard, maar als een verhuisdoos het gewicht niet aankon, dan had ik nog extra dozen. Een van de websites die ik gevonden had was verhuisdozenstore, hier kon ik een pakket kopen van 30 dozen voor een zeer goede prijs. Een verhuisdoos uit dit pakket kon 30 kilogram aan en dit leek mij voldoende. Ik kon hier ook veel andere spullen kopen voor een verhuizing, maar die had ik niet nodig. 

Goede kwaliteit dozen

De volgende dag kwamen de dozen al binnen en ze waren netjes verpakt. De kwaliteit van een verhuisdoos was veel beter dan mijn oude dozen. Deze dozen waren erg stevig en konden het gewicht van mijn spullen gemakkelijk aan. Gelukkig had ik aan 30 dozen genoeg en hoefde ik niet meer bij te bestellen. De dozen gingen gemakkelijk dicht en sloten goed af. Voor het bestellen van verhuisdozen en inpakmateriaal raad ik verhuisdozenstore.nl aan.

  • Je kan hier voordelige pakketten met dozen kopen
  • Een verhuisdoos is erg stevig en kan meer gewicht aan dan een normale doos
  • Ze verkopen ook veel verpakkingsmateriaal
  • De dozen sluiten goed
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn