Vervoer je spullen veilig en droog met de Ortlieb Velocity rugzak

fiets-tassen-shop - ortlieb velocityAls student of scholier ben je uiteraard vaak onderweg van huis naar school en van school naar huis. Als inwoner van Nederland doe je dat hoogstwaarschijnlijk op de fiets. Helemaal als je in een stad woont, dan is het natuurlijk beter om jezelf van A naar B te verplaatsen met een fiets. Een auto is onpraktisch in de stad en bussen zijn verbonden aan vaste tijden. Een fiets pak je wanneer jij het wil, zodat je altijd stipt op tijd kunt zijn. Mits het weer een beetje mee zit natuurlijk. Maar het blijft Nederland, dus harde wind en regen zijn eerder regel dan uitzondering. Vooral de herfst- en winterseizoenen zijn natuurlijk natte en koude maanden. Dus als student of scholier is het belangrijk dat je je boeken en dergelijke droog kunt houden. Daarom doe je er goed aan om een Ortlieb Velocity rugzak te kopen. Deze rugzak is van duurzaam polyester dekzeil gemaakt. Water komt er nooit doorheen. De Ortlieb Velocity rugzak is de perfecte rugzak om te gebruiken op de fiets. Je kunt er boeken in vervoeren, maar bijvoorbeeld ook een laptop. Dit alles zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de artikelen in je rugzak. Al stormt het en ben je aan het einde van de rit volledig doorweekt, de spullen in de Ortlieb Velocity rugzak zullen nog net zo kurkdroog zijn als toen je ze in de tas deed. Naast het feit dat de Ortlieb Velocity rugzak je spullen droog houdt, is het ook nog eens een zeer ergonomische rugzak. Je hebt te maken met schuim op de achterzijde, zodat de tas zacht tegen je rug aanvoelt zonder dat de materialen in de tas in de rug gaan steken. Daarnaast bevat de tas ergonomische dragers, voor extra draagcomfort en je kunt de tas extra goed vast maken met een heup- en borstriem. Zo kun je ervoor zorgen dat de Ortlieb Velocity rugzak als het ware één geheel vormt met je lichaam, waardoor je er nauwelijks erg in hebt dat je een rugzak op je rug hebt. Ideaal wanneer je te maken hebt met straffe tegenwind.

Een Ortlieb Velocity rugzak koop je natuurlijk via Fietstassen Shop

Als je ergens goede tassen kunt kopen, of het nou gaat om schoudertassen, fietstassen of rugzakken, dan is het wel via de webwinkel van fiets-tassen-shop.nl. Via deze webwinkel kun je dan ook een Ortlieb Velocity rugzak kopen. Als je via deze webwinkel bestelt, dan heb je de keuze uit maar liefst 6 verschillende kleuren. Deze kleuren zijn:

  • Wit
  • Geel
  • Groen
  • Blauw
  • Grijs
  • Zwart

De Ortlieb Velocity rugzak is een rugzak van kwaliteit. Om deze kwaliteit te garanderen krijg je via de webwinkel van fiets-tassen-shop.nl maar liefst 5 jaar garantie op de Ortlieb Velocity rugzak. Dus je hoeft je de eerst komende 5 jaar geen zorgen te maken over de tas. Gezien een opleiding gemiddeld 4 tot 5 jaar duurt, weet je zeker dat je tijdens je opleiding goed zit wat betreft je rugzak.

De voordelen van Fietstassen Shop

Als je bij een webwinkel als Fietstassen Shop bestelt, dan heb je natuurlijk te maken met vele voordelen. Zo is het bijvoorbeeld zo dat je dagelijks tot 18:00 uur de tijd hebt om te bestellen. Dus ook als je laat in de namiddag een bestelling plaatst, dan heb je het artikel van je keuze de volgende werkdag al in huis. Verder kun je veilig betalen via betrouwbare betaalmiddelen als iDEAL of creditcard. Ook heb je uitstekende support van professionals.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn