Safari Kenia

Avtours - Safaria KeniaKenia is in 1963 onafhankelijk geworden na een eeuwenlange kolonisatie door het Verenigd Koninkrijk. Dat heeft dit land aanvankelijk in moeilijkheden gebracht net als vele andere landen die in de decennia van dekolonisatie in de 20e eeuw zelfstandig werden. Toch is het onderhand een relatief stabiel land met een goed werkende democratie. Daar kunnen veel andere Afrikaanse landen nog heel wat van leren. Het toerisme floreert en daarom is een safari in Kenia zeker aan te raden. Wilt u graag een safari door Kenia gaan maken? Maak er dan een onvergetelijke reis van en boek deze trip ruim van te voren. U kunt het combineren en er diverse uitstapjes aan toevoegen zodat u met dit specifieke pakket een onvergetelijke safari door Kenia zult maken die u de rest van uw leven bij zal blijven. Dit is misschien iets dat u slechts eens in uw leven gaat doen. Een safari door Kenia kunt u uitbreiden door Tanzania en/of Mozambique in uw reis op te nemen. Deze twee landen hebben vele toeristische attracties. Op die manier kunt u drie grote Afrikaanse landen bezoeken en er naar hartenlust van genieten. Wij van AV-tours & Safaris helpen u graag in uw zoektocht naar de perfecte safari. Kenia leent zich bij uitstek voor een prachtige tocht omdat het qua flora en fauna zeer uiteenloopt. Zo bestaan delen van dit geweldige land uit savannes, rotspartijen, gebergten, woestijnen en vindt u prachtige stranden aan de Indische oceaan. Ook het Victoriameer wilt u gezien hebben. Dit is het grootste meer van Afrika en hier begint de langste rivier in de wereld: de Nijl. Bent u al om en wilt u graag meer weten over wat u zoal mag verwachten als u een safari in Kenia bij ons gaat boeken? Kijkt u dan eens op onze website: avtours.nl.

Wilt u graag op safari? Kenia is dan de beste keuze!

Er zijn diverse nationale parken in dit land en tijdens een safari door Kenia leiden we u hier graag in rond. Hebt u er altijd al van gedroomd om leeuwen, gazelles, olifanten of andere prachtige dieren in het wild te zien? Dan is dit uw kans want tijdens een safari in Kenia zult u ze allemaal tegenkomen. Houd uw camera in de aanslag zodat u er later op terug kunt kijken en uw avonturen aan vrienden en familie kunt laten zien. We hebben verschillende soorten reizen op onze website staan. Naast de safari door Kenia verzorgen wij ook reizen door:

  • Uganda
  • Tanzania
  • Rwanda

We hebben ons op een duidelijk gebied gefocust: het oosten en zuiden van dit magnifieke continent. Dat maakt ons experts op het gebied van reizen door deze landen. We bieden dan ook niet alleen groepsreizen aan maar u kunt tevens individuele reizen boeken. Wilt u doen en laten waar u zelf zin in hebt maar wilt u aan de andere kant wel een programma hebben waar u zich aan kunt houden? Dan zijn dit soort individuele reizen de oplossing. Die kunt u geheel op maat maken en dan bent u vrij om te reizen met wie u dan ook wilt. Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Ze zullen hun ogen uitkijken tijdens een safari door Kenia. U zult dan ook niet alleen maar in de auto zitten en lange trips hoeven maken. Er is genoeg mogelijkheid om rond te lopen en om de natuur van dit land te voet te verkennen. Gaat u liever wel met een groep op reis zodat alles alvast is geregeld en zodat u zeker weet dat u alles zult zien? Kies dan voor een groepsreis. Wij zijn van alle markten thuis dus kom maar op met uw wensen, dan maken we een pakket voor u met daarin alle trips die u maar wilt doen tijdens een safari door Kenia.

U zult dit niet zo snel meer vergeten

Naast een safari door Kenia valt er nog veel meer te doen in dit land. Wilt u lekker genieten van de zon op een ver en schoon strand? Kiest u dan voor Zanzibar in Tanzania of Mombasa in Kenia. Bent u een echte avonturier en houdt u van bergen beklimmen? Dan staat er een echte uitdaging voor u te wachten. De beklimming van de hoogste berg van Afrika: de Kilimanjaro. Wij kunnen deze reis voor u voorbereiden. We regelen goede gidsen, bagagedragers en een heuse kok die u zullen begeleiden naar de top op 5895 meter boven zeespiegel. Een flinke klim, maar u hoeft er niet al te getraind voor zijn. Het is in principe een pittige wandeling naar de top maar u hoeft niet te klimmen met handen en voeten. U hebt er wel een goede conditie voor nodig en u moet het niet vervelend vinden om in een tent te slapen. Ook deze reis kunt u met een groep maken of individueel met een groepje vrienden. En als u er vervolgens een safari door Kenia aan vastplakt, dan kunt u lekker bijkomen in de safariwagen terwijl u wordt rondgereden door de prachtige jungle en savannes van dit land. Kom ten slotte tot rust op een van de stranden en voltooi uw vakantie uitgerust zodat u er weer een jaartje tegenaan kan. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het organiseren van reizen naar dit continent. Een safari door Kenia boeken is voor ons elke keer weer een leuke uitdaging omdat iedereen zo zijn eigen voorkeuren heeft. Kom maar op met uw wensen, dan leggen we snel een prachtige reis aan u voor!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn