Naar Lapland op vakantie

xplorethenorth - lapland vakantieElk jaar is het weer heel belangrijk, het kiezen van de vakantiebestemming. Vaak wordt er gekozen voor een zonnige plek ergens in het zuiden, bijvoorbeeld in Frankrijk of in Italië. Maar u kunt er ook eens aan denken om tijdens de zomervakantie wat minder ver en minder lang op vakantie te gaan om in de winter uw droomvakantie te kunnen boeken. Denk er bijvoorbeeld eens aan naar het prachtige Lapland op vakantie te gaan. Naar Lapland op vakantie is voor veel mensen een droom. Deze prachtige winterse wereld is iets dat u absoluut gezien moet hebben. Hier kunt u op verschillende manieren uw vakantie doorbrengen. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een mooi chalet of een actieve vakantie waar u geniet van de natuur en het dikke pak sneeuw. In Lapland op vakantie gaan vergeet u nooit meer. Met vrienden of met familie brengt u hier ongetwijfeld een geweldige tijd door. Lapland wordt door velen ook wel de wildernis van Europa genoemd. U vindt hier sprookjesachtige natuur waar u normaal gesproken alleen maar van kunt dromen. Tweehonderd dagen per jaar bent u in Lapland verzekerd van sneeuw. Hierdoor kunt u met gemak de meest fantastische skivakantie tegemoet zien. Nep sneeuw is hier dan ook zeker niet aan de orde. In Lapland op vakantie komt u de echte winter van Noord-Scandinavië tegen. Hier kan de temperatuur dalen tot wel -35 graden Celsius. Dit is voor de gemiddelde mens ongelofelijk koud, maar heerlijk wanneer u in een dicht sneeuwlandschap binnen zit en midden in de natuur verblijft. Een vakantie naar Lapland betekent dan ook dat u zowel binnen als buiten veel kunt doen. Natuurlijk is het heerlijk om er op uit te trekken en de natuur in u op te nemen. De gebieden met de beroemde rendieren mag u ook zeker niet missen. Wanneer u aan het begin van de winter naar Lapland vertrekt bent u op tijd om te genieten van het prachtige Noorderlicht. Dit licht, ook wel Aurora Borealis genoemd, is een lust voor het oog. De hele omgeving verandert in een sprookjesachtig landschap door de bewegende groen/blauwe gloed die boven de witte sneeuw hangt.

In Lapland op vakantie? Boek snel!

Wanneer u in Lapland op vakantie gaat wilt u natuurlijk zo veel mogelijk gaan doen. Het is zonde om de hele dag binnen te zitten in zo’n mooi gebied. Vanuit uw blokhut of chalet zijn veel leuke dingen te ontdekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tochten met husky’s of een ritje maken op een sneeuwscooter. Ook kunt u een echte elandfarm bezoeken of een kijkje gaan nemen bij de rendieren. Voor de mannen die er liever in alle rust op uit trekken is ijsvissen aan te raden. Hier kunt u op uw gemak een visje vangen vanonder het ijs. Naar Lapland op vakantie is dus allesbehalve saai. Voor iedereen is Lapland aan te raden er zijn genoeg activiteiten te doen voor jong en oud. Hier komt u helemaal tot uzelf en gaat u vol goede moed weer terug naar het druk bevolkte Nederland. Wanneer u uw vakantie boekt bij Xplore the North kunt u verschillende reizen boeken. In Lapland op vakantie gaan kunt u op deze manier helemaal naar uw eigen wensen invullen. U kiest hier bijvoorbeeld voor een bepaalde lodge waar een aantal vaste activiteiten bij horen. De rest is aan u om in te vullen. Aan het boeken van uw vakantie via Xplore the North zitten veel voordelen:

  • Goede begeleiding bij de verschillende activiteiten
  • Veel verschillende excursies
  • Geen bijkomende kosten

In Lapland op vakantie is op deze manier alleen maar leuk. U kunt van te voren in Nederland al precies uitzoeken wat u graag wilt gaan doen en dan die activiteiten alvast boeken. Doordat er achteraf geen vervelende kosten meer bijkomen bent u verzekerd van een vakantie zonder zorgen. Bij de verschillende reizen waaruit gekozen kan worden zit bijvoorbeeld ook het vervoer van de luchthaven naar de accommodatie inbegrepen. U kunt meteen vanuit het vliegveld naar de plaats van bestemming gaan, alles is voor u geregeld. Omdat er voor sommige activiteiten die buiten plaatsvinden extra warme kleding nodig is, kunt u deze kledingstukken zonder extra kosten bij de prijs inboeken. Speciale uitrusting voor lange dagen op de ski’s bijvoorbeeld of extra warme kleding voor tijdens het ijsvissen. Deze kleding hoeft u niet eerst in Nederland te kopen, maar u kunt het gewoon in Lapland aantrekken en na de activiteiten weer achterlaten.

Een vakantie vol luxe

In Lapland op vakantie gaan doet u in volledige luxe en comfort. Hier vindt u de mooiste plekken om te overnachten. Naar Lapland op vakantie is voor iedereen aan te raden. U kunt volledig afgezonderd in alle rust van de natuur genieten of juist met een grote groep in een luxe lodge verblijven. Ook de wat kleinere, charmante verblijven zijn een echte aanrader. In Lapland op vakantie gaan wordt een vakantie om nooit meer te vergeten. U kunt online boeken voor de best mogelijke vakanties. Hierdoor weet u van te voren zeker wat u kunt gaan doen en hoeft u niets te missen. Het zou namelijk zonde zijn om een aantal fantastische activiteiten niet te kunnen doen omdat u niet genoeg tijd heeft uitgetrokken voor de reis. In Lapland op vakantie gaan is een prachtige ervaring die u zeker met vrienden of familie moet delen door er met z’n alle op uit te trekken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn