Mogelijkheden voor een rondreis in Indonesië met kinderen

Dari-java - Rondreis Indonesië met kinderenVaak wordt beweerd dat kinderen krijgen en een gezin stichten met name in het begin een eind maakt aan een reislustig leven. Er lijkt een soort van taboe te heersen op het meenemen van kinderen op vakantie, onder andere omdat ze zogenaamd luidruchtig zouden zijn en andere reizigers overlast zouden bezorgen. Denk hierbij vooral aan vliegtuigen, treinen en ander vervoer waarbij je een relatief kleine ruimte deelt met vreemden. Dat dit beeld zo dominant is, is ontzettend jammer, want reizen met je kinderen kan ontzettend leuk zijn. Het is de ideale manier om je kinderen in contact te brengen met verre oorden, andere culturen en nieuwe smaken. Wil je bijvoorbeeld op rondreis in Indonesië met je kinderen? Wat houdt je dan tegen? Het lijkt op het eerste gezicht misschien wat lastig om een leuke en interessante route uit te kiezen, met bezienswaardigheden en activiteiten waar zowel jij en je partner als de kinderen plezier aan beleven. Een rondreis in Indonesië met kinderen is een ideale familievakantie, vol avontuur, activiteit, ontspanning, cultuur, geschiedenis, eten, stranden, tempels en ga zo maar door. Maar waar begin je met het boeken van een rondreis in Indonesië met kinderen? Zijn er reisbureaus of organisaties die dat op touw zetten? Maar zit je dan niet vast aan een algemeen programma? En moet je dan ook met andere families op stap? Geen zorgen: het boeken van een rondreis in Indonesië met kinderen kan een stuk eenvoudiger zijn dan je waarschijnlijk denkt. Wanneer je boekt via Dari-Java houd je zelf de volledige regie in handen. Bij Dari-Java kun je namelijk je rondreis in Indonesië met kinderen helemaal zelf samenstellen! Je geeft eenvoudigweg door wat je budget is en wat je graag wil zien en meemaken en Dari-Java gaat op basis van jouw voorkeuren, eisen en wensen aan de slag. Zo krijg je altijd je perfecte rondreis in Indonesië – ook met kinderen!

Boek je rondreis in Indonesië met kinderen bij Dari-Java

Dari-Java is een reisbureau dat – of eigenlijk meer een reisadviseur die – is ontstaan uit de persoonlijke passie van het echtpaar Feddes. Zij is geboren en getogen in Indonesië en samen hebben ze er al veel gereisd. Deze prachtige ervaring(en) willen ze graag mogelijk maken voor andere reizigers. Dankzij Dari-Java is het mogelijk om een rondreis in Indonesië met je kinderen te maken en daarbij geheel je eigen tempo te bepalen. Vanuit Dari-Java krijg je een chauffeur mee – ook wel reisbegeleider of reisvriend genoemd – die zich zonder problemen aan jouw schema aan kan passen. Wil je even een dag wat langer in dat ene dorpje blijven of toch nog even die ene theeplantage zien die net iets verderop ligt? Dankzij de persoonlijke chauffeur en reisbegeleider van Dari-Java kun je de rondreis in Indonesië met je kinderen precies zo inrichten zoals jij dat wil. Wanneer je een rondreis in Indonesië met kinderen maakt is die mate van flexibiliteit een luxe die je lang niet overal tegenkomt. Dankzij de lokale contacten van het echtpaar Feddes, kun je er zeker van zijn dat de mensen die je rondreis in Indonesië met je kinderen begeleiden persoonlijke bekenden zijn van de reisorganisatoren. Zij staan persoonlijk garant voor de kwaliteit van de dienstverlening en dus van de reiservaring. Het organiseren van een onvergetelijke familievakantie in de vorm van een rondreis in Indonesië met de kinderen is mogelijk voor Dari-Java, omdat ze zo’n kleinschalige organisatie zijn, met een breed lokaal netwerk, kennis van de leukste plekjes en originele ideeën over wat mooi, interessant en leerzaam is voor kinderen gedurende een vakantie. Ben je geïnteresseerd in een rondreis in Indonesië met kinderen? Dan helpt Dari-Java je die droom te realiseren.

Meer over Dari-Java

Dari-Java is een reisbureau dat is ontstaan uit de passie, kennis en ervaring van het half-Nederlandse, half-Indonesische echtpaar Feddes. Opgericht in 2004, werd Dari-Java zo populair dat het inmiddels de voltijdbaan is van de beide oprichters. Een rondreis in Indonesië met je kinderen, geboekt via Dari-Java, staat garant voor een sterk persoonlijke aanpak, hoge betrokkenheid en een authentieke reiservaring. De Indonesische archipel is zo’n uitgestrekt en rijk gebied, dat je er niet snel genoeg van zult krijgen. Bij Dari-Java weten ze dat als geen ander, net zoals ze uit ervaring weten hoe fantastisch een rondreis in Indonesië met kinderen kan zijn.  Je kinderen kijken hun ogen uit, komen in aanraking met bouwstijlen, dans, zang, cultuur, gerechten en een taal die ze anders niet zomaar zouden tegenkomen. Dit alles is mogelijk omdat Dari-Java een kleinschalige en uiterst persoonlijke organisatie is. Het is bijna alsof je bij kennissen in het buitenland verblijft en zij je alle leuke lokale weetjes en bezienswaardigheden kunnen laten zien. Een aantal goede redenen om te boeken bij Dari-Java zijn:

  • Persoonlijk advies
  • Hoge betrokkenheid
  • Jarenlange ervaring
  • Lokaal netwerk
  • Kleinschalige organisatie
  • Aangesloten bij Stichting Garantiefond Reisgelden (SGR) en calamiteitenfonds

Alle bezienswaardigheden, alle overnachtingsplaatsen en alle reisgidsen zijn bij het echtpaar Feddes persoonlijk bekend. Ze hebben ze zelf bezocht, ontmoet en persoonlijk geselecteerd, zodat hun gasten en reizigers op hun rondreis in Indonesië met de kinderen het beste krijgen dat het land te bieden heeft. Ben je geïnteresseerd in het boeken van een reis bij Dari-Java? Neem dan contact op om direct te boeken of eerst om wat meer informatie te vragen. Dari-Java is zowel telefonisch als via email zes dagen per week te bereiken. Voor meer informatie, andere soorten reizen en reizigerservaringen kun je terecht op de website Dari-Java.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn