Kookplaat

Deschouwwitgoed - KookplaatIs uw kookplaat aan vervanging toe? Bent u bezig om witgoed in uw keuken te vervangen? Of wilt u graag op een andere manier gaan koken? Dan kunt u bij ons, deschouwwitgoed.nl, aan een nieuwe kookplaat komen. Er zijn verscheidene manieren waarop u kunt koken. In vroegere tijden waren er enkel op hout gestookte kookplaten. Tegenwoordig ziet men dat nog maar weinig in Eerste wereldlanden. Sinds de uitvinding van gaskookplaten gecombineerd met de elektriciteitsvoorziening voor vele huishoudens is er een wereld aan verbeteringen opengegaan. U hebt tegenwoordig de keuze uit kookplaten die branden op gas, door inductie warm worden, de keramische kookplaat of de kookplaat die gedreven wordt door elektriciteit. Wat u hoe dan ook nodig zult hebben is een stopcontact want ook bij gaskookplaten en inductiekookplaten hebt u energie nodig. Dat is uiteraard een stuk veiliger dan het stoken van een vuurtje in uw eigen keuken. Voordat u een kookplaat koopt zult u er dus wel nog wat over moeten lezen. De ene kookplaat is de andere niet en ook tussen de uiteenlopende merken zit soms erg veel verschil. Wij hebben alle soorten en vrijwel alle merken steevast in huis zodat u ze in een handomdraai met elkaar kunt komen vergelijken. Het is maar net wat u belangrijk vindt. Zo kunnen we het ons voorstellen dat de manier waarop de kookplaat warm wordt een belangrijke rol speelt. Bent u gaskookplaten gewend? Dan stapt u niet zo snel over op thermische kookplaten en vice versa. Ook uw budget speelt een rol. Een inductiekookplaat is wat duurder dan een elektrische plaat maar het is wel een stuk duurzamer en veiliger. Qua snelheid zijn ze met elkaar te vergelijken en is de elektrische plaat de verliezer. Deze plaat dient u eerst goed op te warmen voordat het water gaat koken of voordat u kunt bakken in uw braadpan of wokpan. U bent bij ons in ieder geval nooit een dief van uw eigen portemonnee want we leveren al uw gewenste kookplaten voor een schitterde prijs tot aan uw voordeur. Onze bezorgers zijn tevens monteurs zodat ze al uw witgoed in een mum van tijd kunnen aansluiten.

Zorgeloos koken op uw kookplaat

Niet alleen voor particulieren zult u hier een kookplaat kunnen vinden. We hebben ook heuse professionele kookplaten op voorraad. Bent u een restaurant of café aan het oprichten? Dan zult u een goede kookplaat nodig hebben waar u tegelijkertijd meerdere recepten en bestellingen op kunt koken en bakken. Het is in dat geval niet vreemd dat u kiest voor 5 of misschien zelfs wel 6 pitten. Ook voor een dergelijke kookplaat bent u bij ons aan het juiste adres. Opent u een groot restaurant met meerdere koks? Dan hebt u ook meerdere platen in uw keuken nodig. U kunt ze bij ons in het groot komen bestellen. Voordat u de perfecte kookplaat besteld, hebt u nog heel wat beslissingen te maken. Niet alleen de hoeveelheid pitten die u vereist of het type kookplaat spelen een rol. U kunt hierbij ook denken aan onder andere:

  • Het merk van de kookplaat. Bent u al bekend met een merk en bent u hieraan gehecht? Dan zult u vast een nieuwer model kookplaat van dit merk zoals AEG, Miele of Siemens kunnen vinden
  • Het vermogen van de wokbrander in het midden van de kookplaat kan ook een belangrijke rol spelen. Deze loopt van 3,3 kW tot maar liefst 6,0 kW!
  • Ook uiterlijke kenmerken kunnen een rol bij uw keuze spelen. Het moet immers wel bij de rest van uw keuken passen. Kies daarom eens voor wit, zwart, antraciet of grafiet.

Ten slotte willen we ook de specifiekere kenmerken van een kookplaat niet onbenoemd laten. Wist u namelijk dat er diverse accessoires kunnen worden toegevoegd? Bijvoorbeeld een pandrager of de bedieningsmogelijkheid. Ook hebt u de keuze tussen inbouw of uitbouw. In dat laatste geval kunt u uw kookplaat ook op andere plekken in de keuken neerzetten en dat kan ideaal zijn voor een restaurant als de menukaart is veranderd.

We hebben ze in diverse soorten en maten

Er komt nog heel wat bij kijken als u een kookplaat wilt kopen. Laat uw instinct en intuïtie u leiden en verklein uw zoekgebied dankzij de keuzes die u op onze site kunt maken. Er zal een mooie selectie ontstaan zodat u door de bomen het bos weer kunt zien. Wilt u over bepaalde platen toch nog wat meer weten? Dan kunt u de specificaties op de site doornemen of contact met ons opnemen. Schroom dan ook niet om ons even op te bellen of te e-mailen. Bij ons staat de wens van de klant centraal. Het is zelfs mogelijk om tijdens kantooruren met ons te chatten. Zo kunnen we u meteen helpen aan de plaat van uw dromen. Wilt u graag op de hoogte blijven van alle producten op de website, kortingen en nieuwe artikelen? Dan zijn er diverse sociale media waarmee u ons kunt volgen. Like ons bijvoorbeeld op Facebook, volg ons via Twitter of meldt u aan via Google+ of Pinterest. Op die manier bent u de eerste die kan profiteren van onze scherpe kortingen. Naast kookplaten hebben we nog veel meer keukenartikelen in ons assortiment. Alle vormen van ovens, koelkasten, magnetrons maar ook ander witgoed zoals wasmachines en drogers zult u bij ons kunnen vinden. De Schouw Witgoed bestaat al sinds 1936 dus bij ons mag u vakmanschap verwachten. Wij hebben de juiste ervaring, al meer dan 80 jaar, om u snel van hoogkwalitatief witgoed te voorzien. Bestel vandaag en ontvang uw bestelling gratis thuisbezorgd!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn