Kom gerust eens langs bij Bennie Wilmink autobedrijven

Bennie Wilmink Autobedrijven | Mitsubishi Citroën en Suzuki

Laat u de kans niet ontnomen worden om eens langs te gaan bij Bennie Wilmink autobedrijven. Bij elk van deze autobedrijven krijgt u nog te maken met puur vakmanschap en optimale klantvriendelijkheid. U kunt hier terecht voor het gebruikmaken van uiteenlopende diensten, zoals de aanschaf van een automobiel of in het geval van schade. Bij deze autobedrijven kunt u ook te maken krijgen met de speciale klantenpas. Hiermee kunt u profiteren van heel veel leuke voordelen. Enkele voorbeelden:

  • Gratis mobiliteitsgarantie ter waarde van 100 euro
  • Gratis APK
  • 1 gratis winterinspectie per jaar
  • Gratis ruitreparatie en minimaal eigen risico bij vervanging

Het loont de moeite om de site te bezoeken te met eigen ogen te bekijken waar u nog meer mee te maken krijgt. Maak ook eens van de mogelijkheid gebruik om een offerte aan te vragen.

Daarom gaat u voor aanschaf van een auto naar deze autobedrijven

Het vinden van een goede auto dat valt niet altijd mee. Hij moet natuurlijk aan belangrijke eisen voldoen. U moet er comfortabel in kunnen rijden en de wagen moet betrouwbaar zijn. Vaak hebben mensen ook als wens dat de auto er prachtig uitziet, zowel van buiten als van binnen. De staat van de auto is belangrijk, maar ook het prijskaartje dat eraan hangt. Om veel redenen kunt u beter niet langsgaan bij een particulier. U krijgt in dat geval namelijk niet te maken met veel belangrijke voordelen, zoals een garantietermijn. Ook wordt u doorgaans niet bijgestaan door iemand met professioneel advies. Het is dus maar de vraag of u een aanschaf doet die eigenlijk wel zo’n goed idee is. Wellicht kunt u beter op zoek gaan naar autobedrijven waar u wél met deskundig advies te maken krijgt en wél te maken krijgt met zoveel voordelen. Een goed voorbeeld hiervan is Bennie Wilmink autobedrijven. Dit bedrijf heeft autobedrijven die verspreid staan over verschillende steden. Enschede en Almelo zijn goede voorbeelden van plaatsen waar Bennie Wilmink te vinden is. Bij elk van deze vestigingen kunt u terecht voor de aanschaf van auto’s in verschillende merken. Maar dat is nog niet alles waarvoor u terecht kunt bij elk van deze autobedrijven. Het is namelijk ook de juiste firma wanneer u te maken hebt gehad met een ongelukje. U bent bijvoorbeeld per ongeluk tegen een paaltje aan gereden of iemand anders heeft op de parkeerplaats bij het uitdraaien uw autodeur aangeraakt. Het is dan fijn om te weten dat al deze autobedrijven gewoon voor u klaarstaan om ervoor te zorgen dat de schade snel wordt verholpen, zodat u snel weer de weg op kunt. U hoeft er trouwens niet op te wachten. Ook hoeft u geen afspraken af te zeggen. Het is namelijk zo dat u altijd vervangend vervoer mee krijgt. Zo kunt u weer met een gerust hart op pad. U levert vervolgens de automobiel weer in zodra uw eigen bolide weer helemaal klaar is.

Nog meer voordelen

Maar er zijn nog meer voordelen die kleven aan Bennie Wilmink autobedrijven. Ze helpen u namelijk ook graag met het invullen van het schadeformulier. Aangezien de schade ook zal moeten worden gemeld bij de verzekeraar, is het raadzaam om ook hierbij gebruik te maken van de kennis en kunde waarover de mensen van deze autobedrijven beschikken. En, ook niet te vergeten, krijgt u standaard vier jaar garantie op de onderdelen die vervangen zijn. Wilt u nog meer te weten komen over dit bedrijf? Dan gaat u daarvoor naar de website Benniewilmink.nl. Hier vindt u ook de gegevens die nodig zijn om contact op te nemen. Het is ook mogelijk om gewoon eens langs te komen.  Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn